• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım?

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Şu meşhur polis çocukla sevgiliyim. 20.günümüz.. El ele tutuştuk aşkım canım cicimiz. Bana kalsa bunlar için çok erken ona sorsanız 6 ay20 gün oluyo. Ben yeterince bekledim diyo. Dün dayım bana msaj gelince "telefonunun ışığı biraz fazla yanıyo" dedi. Arkadaşım dedim bilmiyorum dedi. Benim mesajlarım ya da el ele tutuştuğum görülürse benim için büyük sorun olur.

Az önce aşkım demeyi unutmam şuan küs olmamıza sebep. Dedim ki erken sanki daha yirmi gün oldu. Sonra da erken olmasının benim için ailevi açıdan sorun olucağnı anlattım. Ben memnunum kızlar. Ama ailem hiç hoş karşılamaz bu durumu. Korkuyorum dedikçe trip yaptı. Geçenlerde sinemaya gidelim mi dedi. Ben sinema sevmiyorum. Bunu söyledim hem de teyzemle gezicez dedim. Kıyamet koptu. Önemli olan onla olmakmış ben gidelim desem o nereye bile demezmiş.

Beni sorunlarımı korkularımı görmezden geliyo.

Çantayı çapraz takıp iki göğüs arasından geçirmek yok. Dikkat çekermiş kaç kişi bakmış sinir olmuş. Tayt giymek yok yanında. Tayttan bozma pantolon! a karşı. Yakam açık olmıycak dizüstü elbise giyemem. Nişan var mesela. Ona sordum bu olur mu şu olur mu diye. Rest çektim kendim beğenirsem alır giyerim dedim. Bu sefer de giyersin ama ben olmam yanında dedi. Kırmızı ruj bu seferlik(!) sürebilirim. Topuklu ayakkabı yerine göre..

Namaz kılamıycam dedim niye diye sora sora regl olduğuma kadar öğrendi. Hesap değil de fazla irdelemek. Üşeniyorum diyorum tuhaf diyo. En son sorma işte dedim anladı. Fazla dikkat çekmemek şartıyla makyaj serbest. Parfüme de izin var sağolsun.

Bana gelince, kıyafetlerime bana karışması bazen sıkıcı olabiliyo ama erkekler birbirinin içini biliyo. Evleniceksem ilerde o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum diyo. Haklı..

Seviyorum kaybetmek istemiyorum. Evlenilecek adam. Şuan moralim çok bozuk mesela.. Ben sana ben de seni seviyorum dedim elde edince değiştin diyorum bana böyle deme diyo kızıyo.

Kaybetmek istemiyorum seviyorum tam aradığım insan. Evliliğe dair çok şey konuştuk niyetimiz ciddi. Daha önce öğrenirlerse çıkar karşılarına konuşuruz da dedi. Biz kötü bişey yapmıyoruz diyo. Ama korkuyorum ben ve beni anlamıyo. Sürekli trip sürekli tavır. Bana diyo ki o zaman konuşmanın anlamı da yok. Sürekli o zaman bitsine getiriyo lafı.

Ne diyosunuz bu duruma? Napmak lazım kim haklı? Ben hatalıysam düzelmeye çalışıym. Çünkü bitmesini istemiyorum. Ama haklıysam da o abartıyosa bi akıl verin napıym..

.

Şu meşhur polis çocukla sevgiliyim. 20.günümüz.. El ele tutuştuk aşkım canım cicimiz. Bana kalsa bunlar için çok erken ona sorsanız 6 ay20 gün oluyo. Ben yeterince bekledim diyo. Dün dayım bana msaj gelince "telefonunun ışığı biraz fazla yanıyo" dedi. Arkadaşım dedim bilmiyorum dedi. Benim mesajlarım ya da el ele tutuştuğum görülürse benim için büyük sorun olur.

Az önce aşkım demeyi unutmam şuan küs olmamıza sebep. Dedim ki erken sanki daha yirmi gün oldu. Sonra da erken olmasının benim için ailevi açıdan sorun olucağnı anlattım. Ben memnunum kızlar. Ama ailem hiç hoş karşılamaz bu durumu. Korkuyorum dedikçe trip yaptı. Geçenlerde sinemaya gidelim mi dedi. Ben sinema sevmiyorum. Bunu söyledim hem de teyzemle gezicez dedim. Kıyamet koptu. Önemli olan onla olmakmış ben gidelim desem o nereye bile demezmiş.

Çantayı çapraz takıp iki göğüs arasından geçirmek yok. Dikkat çekermiş kaç kişi bakmış sinir olmuş. Tayt giymek yok yanında. Tayttan bozma pantolon! a karşı. Yakam açık olmıycak dizüstü elbise giyemem. Nişan var mesela. Ona sordum bu olur mu şu olur mu diye. Rest çektim kendim beğenirsem alır giyerim dedim. Bu sefer de giyersin ama ben olmam yanında dedi. Kırmızı ruj bu seferlik(!) sürebilirim. Topuklu ayakkabı yerine göre..

Namaz kılamıycam dedim niye diye sora sora regl olduğuma kadar öğrendi. Hesap değil de fazla irdelemek. Üşeniyorum diyorum tuhaf diyo. En son sorma işte dedim anladı. Fazla dikkat çekmemek şartıyla makyaj serbest. Parfüme de izin var sağolsun.

Bana gelince, kıyafetlerime bana karışması bazen sıkıcı olabiliyo ama erkekler birbirinin içini biliyo. Evleniceksem ilerde o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum diyo. Haklı..

Seviyorum kaybetmek istemiyorum. Evlenilecek adam. Şuan moralim çok bozuk mesela.. Ben sana ben de seni seviyorum dedim elde edince değiştin diyorum bana böyle deme diyo kızıyo.

Kaybetmek istemiyorum seviyorum tam aradığım insan. Evliliğe dair çok şey konuştuk niyetimiz ciddi. Daha önce öğrenirlerse çıkar karşılarına konuşuruz da dedi. Biz kötü bişey yapmıyoruz diyo. Ama korkuyorum ben ve beni anlamıyo. Sürekli trip sürekli tavır. Bana diyo ki o zaman konuşmanın anlamı da yok. Sürekli o zaman bitsine getiriyo lafı.

Ne diyosunuz bu duruma? Napmak lazım kim haklı? Ben hatalıysam düzelmeye çalışıym. Çünkü bitmesini istemiyorum. Ama haklıysam da o abartıyosa bi akıl verin napıym..

.
bu kadar baskıya dayanabilecek misin 20 günde ne yasaklar getirmiş sana 2 ay sonra onlarıda yasaklar:20:

20 günlük mü benmi yanlış anladım :44: çok fazla geldi bu kadar karışmak sahiplenmek hoşlandım dese tamam ama seviyorum akybetmek istemiyorum demesi çok yapmacık geldi bide bu kadar hayatını iğneyle kazması sinir bozucu :19: sen bu yaşa kadar giydiğin kıyafetlerinle, makyajınla,topuklu ayakkabınla kendini koruduysan hala da korursun bu kadar karışmasına izin verme :20:

biraz hızlı sanırım. benimde nişanlım polis oda başlarda öyleydi. kibarca kırmadan uyardım bikaç defa Allahtan anladı. güzelce uyar istersen ama kıyafetlere erkekler hep karışıyor ya 20 günlükte olsa 20 yıllık da olsa

.

kaç kurtar kendini.. adam mı yok:26::26::26: 20 günde o kadar bağlı olamazsın bence. asıl şunu sormalısın evlenince ben bu adamın kısıtlamalarına katlanabilecekmiyim? katlanmalı mıyım? bir kere ne güvensizliktir bu yok telin ışığı yanıyor falan, onu giyme bunu bu seferlik giy.. oldu canım.. şu yaşına kadar biri mi öğretti sana giyinmeyi.. ona ne oluyor? hiç katlanamıyorum bu tip adamlara kusura bakma..

Ben okurken bunaldım siz yaşarken bunalmıyor musunuz?

..

Evet 20 günlük:/ yok seviyorum kaybetmek istemiyorum diyen benim :( bunu anlatmışım ben önceki konularından. Beni yakın arkadaşları şefim dediği adam ve bi de teyzesi biliyo. Şefinin bildğini biliyorum da öbürleri de allah bilir artık doğru söylüyodur heralde.

Takıntı halinde düşünmüş. Ona sorsanız ilk görüşte aşk. Ben de inanamadım ama öyleymiş.

sürekli trip tavır çekilirmi.. daha 20 günde tavır yapacak, sana karışacak cesareti nerden bulmuş sorması ayıp?kaç yaşındasınız bilmiyorum ama belli yaşa gelmiş evlilik düşünen bir insan,nasıl giyineceğinide bilir rujuna ayakkabısına kendisi karar verir 20 gündür görüştüğü birisinide karıştırmaz bence,karıştırmamalı.insanın eşi söyler amenna,ama daha tanışma aşamasında sana ambargolar koyması çok saçma gereksiz.haddini aşmış.

Okurken daraldım,onunla bir ömür geçirebileceğinize emin misiniz?
20 günde bu kadar müdahale çok fazla.

LG-P710 Tapatalk

sen böyle dizginleri ver eline seni kafeste kuş sansın sonra da bırakınca çok aglarsın canım kendineden çokta taviz verme nerdeyse tuvalet saatine karışcak adam yok artık... çantyı bende öyle takarım ki kapkaç vs.. korktugum için.... senin halinden anlamayan adamı ne yapacaksın... olmaz diyosun sebebini anlatıyosun ama beyfendi illa kendi istedgi olsun istiyo seni hiç mi hiç düşünmüyo.... seviyorum bırakamam diyosanda dışarda istediği gibi giyinen eglenen kızları görünce de iç geçirerek bakarsın :ssz:

Pfff hakikakaten bu da ne ? Tabikide sahiplenir erkek,sahiplenmezse olmaz zaten. Ama bununki bildiğin meslek icabı kelepçe takmak olmuş..
Kendinemi güveni yok acaba . Bişeyler eksik onda,inan bana

Nasil hakli? Kiyafetlerinize baya baya karışıyor ve siz haklı demissiniz. Sizin beyniniz zekaniz mantiginiz yok mu, nerede ne giyeceginizii bilemeyecek durumdamisiniz da ondan izin aliyosunuz?? Bence once bu sorunu duzeltin. Niyeti ciddiyse ailenizden de korkuosanz en azindan bi tansma bi soz olsun ozaman.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalnız rica ediyorum biraz daha nazik bir dille yazın kızlar.. Olabilir karışmasında bazı noktaları haklı bulabilirim. Demek ki yorum yapan yok şurası söyle burası böyle diyen erkekler var ki çantan ortadan geçmesin diyo. Her neyse..

Herkes olumsuz düşünmüş:( sevgisinden eminim en azından :( bide çok güveniyorum 1gün 2gece uykusuz kaldı benim işlerim için:/ bi gecesi konuşma bi gecesi nöbet:( bi ilişki başladı mı herşeyiyle başlar zamanımı var bunun diyo:/

Söze nişana gelince.. Belki o söylese olur da 20 günlük biriyle ciddiyete binmesi de abes olur düşününce. Anlaşamazsam adım nişan attı söz attı olacak. Ele güne rezil olmak da var. Bari dese ki aileler tanışsın. Napıym ben ne diyim ona :(

.

Daha yolun başındayken bu kadar sıkı yönetim ilan etmişse tünelin sonundaki ışığı görmek biraz zor derim.
Aşkım balım demek sizin için erkense erkendir. Zoraki yönlendirmelerle hissetmeyerek ifade edilmesi...
Niyet ciddi olabilir; ama önce size zaman tanımalı.:34:

sen böyle dizginleri ver eline seni kafeste kuş sansın sonra da bırakınca çok aglarsın canım kendineden çokta taviz verme nerdeyse tuvalet saatine karışcak adam yok artık... çantyı bende öyle takarım ki kapkaç vs.. korktugum için.... senin halinden anlamayan adamı ne yapacaksın... olmaz diyosun sebebini anlatıyosun ama beyfendi illa kendi istedgi olsun istiyo seni hiç mi hiç düşünmüyo.... seviyorum bırakamam diyosanda dışarda istediği gibi giyinen eglenen kızları görünce de iç geçirerek bakarsın :ssz:

Zaten öyle mini etek şu bu giymem ben. Onun açıklaması da şu yönde.. Sana değer vermeyen biri açık giydirir hatta istemediğin kadar açık giydirir. Niyet ciddiyse ben o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum evlenince diyo.

Kimseye yapmadığım şeyleri senin için yaptım diyo. Bide etrafındaki herkesin beni bilmesi ne biliym seviyo bariz.

Bana ilk zamanlar beni ayrılıkla tehdit etme ayrılıcaksan ayrıl ama tehdit etme diyen adam lafı ikide bir bitsine getiriyo. Bence elde etti ve çantada keklik görüyo:/

Acaba benim sen çok sakinsin ben biraz klasik tiplerden hoşlanıyorum dememden mi etkilendi:D abartıyo ama ya :/

.

20 günlük bi ilişkide hiçbişey belli olmaz hemen kendinizi kaptırmayın derim ben bırakın biraz zaman geçsin... :34:

Daralmadın mı sen ya?

Bu adamın senden önce sevgilisi olmuş mu? Kızlarla nasıl oturulur kalkılır nasıl davranılır, ilişkiye nasıl başlanır, ideal ilişki nasıl olmalıdır kafasında bir profil yok galiba..

En son dört sene önce ayrılmış. Bi tane ciddi ilişkisi olmuş o da o işte.

Daraldım ama ben de hissediyorum bişeyler. Napsam bilmiyorum.

.

Daralmadın mı sen ya?

Bu adamın senden önce sevgilisi olmuş mu? Kızlarla nasıl oturulur kalkılır nasıl davranılır, ilişkiye nasıl başlanır, ideal ilişki nasıl olmalıdır kafasında bir profil yok galiba..

genemi aşklara çomak sokuyosun kız sen :27:

çok sıkmış daha 20 günlük ilişikide olmaz bukadar bu adam sonradan herşeye karışır çekilmez:19: hak verdim kız sana:46:

Back
X