Sizce haksız olan ben miyim?

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Kızlar Selam,
Erkek arkadaşımla bir problemim var.
Kendisi Polis bi gün sabah 10 akşam 11 e kadar çalışıyor ertesi günde bütün gün evde kalıyor.
Sorunumuz şu ki evde kaldığı günler bambaşka birine dönüşüyor.
Enerjisi düşük buz gibi bir insan oluyor ve bu bende benimle konuşmak istemiyor vs gibi bi izlenim bırakıyor.
Mesela bugün bütün gün diş ağrısı çektim.Dişimin ağrısından bütün yanağım uyuştu yani.
İşim yoğun ve stresliydi bugün.
Sesini duymak istedim bi hevesle aradım.
Bütün stresinden, diş ağrısından arınmış cıvıl cıvıl bi sesle askiiimm dedim.
Aldığım tek yanıt Efendim oldu.
Bi kere ondan -1'e düştü modum.
Arayasım geldi sesini duymak istedim diyorum neden diye aklınca espri yapmaya çalışıyor. -2 oldu modum.
Sonra baktım yine buz gibi konuşmaya devam ediyor artık patladım yani.
Bu seferde diyor ki her kelimem sana batıyor diyor.
Bütün gün evdeyim ve yalnızım nasıl bi enerji ile konuşmamı bekliyorsun diyor.
Ya gerçekten sorun bende mi acaba?
Hadi 1 kez olsa tamam diyeceğim ama her seferinde evde olunca bu moda giriyor ya.
Bi erkekte herşeyi çekerim ama ilgisiz buz gibi bir konuşmayı asla çekemem.
Ben mi sizce abartıyorum, yoksa onun yaptığı mı anormal?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de evde olunca aynı böyle oluyorum ya Depresif ve gergin. Bence çok üstüne gitme ama sakin bir zamanında konuşarak halledebilirsin

Ben de evde olunca aynı böyle oluyorum ya Depresif ve gergin. Bence çok üstüne gitme ama sakin bir zamanında konuşarak halledebilirsin

Peki sevgilin falan aradığında modun değişmiyor mu tatlım ya?
Ben deli gibi sinirli bile olsam ona döndüğümde bütün herşeyi unutuyorum en azından ona yansıtmamam gerektiğini düşünüyorum ama onda yok ya

Ahh ahh şu an askerde arasa depresifliği bırakıp en cıvıl cıvıl halimle konuşacağım ama yok Yani ben de senin gibiyim ama erkekler böyle ince olamıyor malesef

Ahh ahh şu an askerde arasa depresifliği bırakıp en cıvıl cıvıl halimle konuşacağım ama yok Yani ben de senin gibiyim ama erkekler böyle ince olamıyor malesef

Valla bi daha evde olunca asla aramam Taş Kafayı.
Öküze dönüştü iyice.
Ya valla böyle insanları gördükçe kendi kendime ne kadar sorunsuz bi insanmışsın sen özge diyorum.

şekerim derler ki polisten eş zçok zor olur. Stresli işler belli olmayan mesai ruh hali.. Bılemıyorum

Ayyy ben şimdi bilemedim :26: o yüzden cevap vermeyim:26:

şekerim derler ki polisten eş zçok zor olur. Stresli işler belli olmayan mesai ruh hali.. Bılemıyorum

Valla aynen zor oluyor Tatlımda biz zoru başarmaya çalışıyoruz
Odundan bi Pinokyo yapmaya çalışıyorum Heheh
Çünkü çok seviyorum.
Ama çok dengesiz ruh hali var ya.
Kendide bi kere itiraf etmişti, bi anda duygu karmaşası yada sinir patlaması yaşayabiliyorum.
10 Yıldır sigara içiyormuş benimle sevgili olunca bıraktı.
Nedeninini sigaraya bağlıyor.

canım benimde nişanlım polis. bazen böyle öküzlük yapıyor işleri stresli o yüzden ben öğrendim üstüne gitmiyorum. o yüzden takma canım kafaya olur böle :)

Ayni ben.... Tüm haftanın yorgunlugunu koltukta yayilip TV karsisinda gozlerim yari kisik her an uyumaya hazir bir modda dinlenmek isterim ve ne ses ne de bir istek duymak istemem...

Hatta sevgilim aramasa daha mutlu olurum diye dusundugum olur telde konusma uzadikca gerilirim kisa kesmeye calisirim ve disari cikarmak için israr ettiğinde de ve cikardiginda da gicik olurum!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimde nişanlım polis. bazen böyle öküzlük yapıyor işleri stresli o yüzden ben öğrendim üstüne gitmiyorum. o yüzden takma canım kafaya olur böle :)

Takmamaya çalışıyorum Bebeğim
Ama insanın sinirinin bozulmaması elde değil gerçekten.

Yani bu davranışların nedeni aslında onu sevmemen değildir tabi ki dimi?
İnsanın aklına olur olmaz geliyor ama ya sanki beni istemiyor gibi bi düşünce

var mı değişiklik şimdi? kız bu çocuk senin üstüne çok düşüyordu önceden sen yüz vermiyordun. şimdi baktı özge çok değer veriyor. yoksa totosu mu kalktı?

var mı değişiklik şimdi? kız bu çocuk senin üstüne çok düşüyordu önceden sen yüz vermiyordun. şimdi baktı özge çok değer veriyor. yoksa totosu mu kalktı?

Normale döndük tatlım
Kavga çıkardım ya toparladı kendini.
O olaydan bi kaç saat sonra aradım hemen sesini canlandırıyor askim bebeğim moduna bağladı
Ya evdeyken hep böyle oluyor Bebişim, en başında da böyleydi.
Sevmediğinden yada şımardığından değil karanteri demekki böyle
Baksana yorumlarda bi kaç kişi daha öyleymiş, onuda öyle idare edeceğim artıkın.
Ay yavruşum yarın ailesi geliyor ya :18:

ayyyyy biliyorummmm çook güzel geçsin inşallah canım. hazırlıklar tamam herhalde? ylnız kalma yanında bir arkadaşın da olsun mutlaka tatlım

ayyyyy biliyorummmm çook güzel geçsin inşallah canım. hazırlıklar tamam herhalde? ylnız kalma yanında bir arkadaşın da olsun mutlaka tatlım

Kuzum sadece anne babası benim annem babamla tanışmaya geliyor.
Şimdilik arkadaşa gerek yok gibi.
Zaten arkadaş çevremde de çok güvendiğim insanlar yoktur.
O yüzden gerek duymuyorum hiç

Kuzum sadece anne babası benim annem babamla tanışmaya geliyor.
Şimdilik arkadaşa gerek yok gibi.
Zaten arkadaş çevremde de çok güvendiğim insanlar yoktur.
O yüzden gerek duymuyorum hiç

en doğrusunu sen bilirsin tabii :) ben mutfakta yardım için lazım olur demiştim. zira benim 2 arkadaşım gelmişti. yengem falan vardı yetiştirememiştik :18: pazartesi anlatırsın artık

Bazı insanlar böyledir maalesef kuzum erkekler daha detaycı falan düşünmediklerinden normal halleriyle çıkıyorlar evdeyken özellikle öyle bebegim bitanemler düşüyorum özellikle benim erkek arkadaşım gibi yoğun ya da farklı bir uğraşısı varsa onu yapmak için kısa bile kestirebilir ama dışarıda Allahım telefondaki neşesi neredeyse burada olacak o denli anlaşılamıyor bu erkekler bir de biz bayanları anlaşılmaz derler

Son düzenleme:
Bazen evde ben de o moda giriyorum canım ama her evde oluşunda aynı şeyle karşılaşıyorsan sinir bozucu elbette. Ama herkesin ruh hali farklı işte. Bana sorarsan öyle olduğum günlerde bunun sevgiyle bir bağlantısı var mı hayır asla yok. Ben çok seviyorum sevgilimi. Ama iş yorgunluğundan sonra evde tv kaşısında mayışıp kalınca bir de evde sohbet edecek kimse olmayınca insan halsizleşiyo iyice... Yani sen tribinde haklısın bence ama bu da öyle sevgi kaynaklı bişey değildir. Yani dışarıdayken yanındayken böyle bi sorun yoksa tamamen anlattığım gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…