Sizce haksız olan ben miyim?

Doğru canım artık idare etmeye çalışacağım yapacak birşey yok :)

aynen öyle. izin günü demek pineklemek demek bizim lügatımızda. tüm günü pijamayla geçirmek demek :) en önemlisi de uyumak uyumak ve uyumak :-D

konu sahibi düşündüm de ben de aynen sevgilin gibiyim yaa. izin günümde gelen her telefona ki bu arayan kişi kocam da olsa aynı şekildeyim. ama şu da var. senin hissettiklerini de hissediyorum. biz karı Koca polisiz. ben işten bıkmış, amirle tartışmş halimle onu arayp aynen senin konuştuğn gibi sesleniyorm ve malesef aynı sesle karşılaşıyorm.

bu hiç değişmeyecek. yapılacak tek şey alışmak :)

💑💓

[sıze=3]valla bi daha evde olunca asla aramam taş kafayı.
öküze dönüştü iyice.
Ya valla böyle insanları gördükçe kendi kendime ne kadar sorunsuz bi insanmışsın sen özge diyorum.[/sıze]

neden tatil günlerinde telefonlaşıyorsunuz da telefonlaşmak yerine görüşmüyorsunuz
çalışıyormusun
yada ayrı illerdemisiniz

özge erkek arkadaşın bana benziyo gülüm mesela benim eşim de telefonda konuşmaya bayılır biliyosun askeri personel 2 3 günde bir geliyo genelde eve, gün içinde asgari 10 kere arar. diyelim cumartesi evdeyim kendime göre bi planım olur evi çok severim kitap okurum dizi izlerim film izlerim eşim o sırada arar da beni on saat muhabbete tutarsa gıcık olurum :) o da sen niye benle konuşmak istemiyosun diye gıcık olur kapatır.

Aynen oda senin gibi kuzum internetten takip ettiği yabancı diziler var tamda onu izlerken arıyorum
Bakalım bugünde evde inşallah bi hır gür çıkmaz

ya ben de evdeyken depresyonda oluyom genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…