• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız olan ben miyim?

canım bence o yapıdan kaynaklı bısı benımde sınavlarım oldugu zaman streslıysem eger nısanlıma catıyodum bellı etmemeyı cok denedım ama olmayınca olmuyor canım sıkkınsa sınırlıysem hemen bellı ederım neselı konusamam herkesın yapısı farklı :31:

Doğru canım artık idare etmeye çalışacağım yapacak birşey yok :)

Kendi izin günlerin gibi düşünme, polislerin izin günleri böyle geçiyor maalesef.

Biz izin günü daha mutlu, enerjik, gezmeye falan dönük oluyoruz yaa
Onlar o kadar yoğun çalışmanın ardından izin gününü tembel tembel yatış, pinekleme olarak
düşünüp, geçiriyorlar. Enerji falan olmuyor yani.

Tabi ki böyle gidecek diye bir şey yok..
Bu senin değiştirebileceğin bir durum.

Akşama doğru açılır o şimdi daha mesaide:27:
Git akşam açılmış haline naz yap bak nasıl gönlünü alıyor..

aynen öyle. izin günü demek pineklemek demek bizim lügatımızda. tüm günü pijamayla geçirmek demek :) en önemlisi de uyumak uyumak ve uyumak :-D

konu sahibi düşündüm de ben de aynen sevgilin gibiyim yaa. izin günümde gelen her telefona ki bu arayan kişi kocam da olsa aynı şekildeyim. ama şu da var. senin hissettiklerini de hissediyorum. biz karı Koca polisiz. ben işten bıkmış, amirle tartışmş halimle onu arayp aynen senin konuştuğn gibi sesleniyorm ve malesef aynı sesle karşılaşıyorm.

bu hiç değişmeyecek. yapılacak tek şey alışmak :)

💑💓

[sıze=3]valla bi daha evde olunca asla aramam taş kafayı.
öküze dönüştü iyice.
Ya valla böyle insanları gördükçe kendi kendime ne kadar sorunsuz bi insanmışsın sen özge diyorum.[/sıze]

neden tatil günlerinde telefonlaşıyorsunuz da telefonlaşmak yerine görüşmüyorsunuz
çalışıyormusun
yada ayrı illerdemisiniz

özge erkek arkadaşın bana benziyo gülüm :D mesela benim eşim de telefonda konuşmaya bayılır biliyosun askeri personel 2 3 günde bir geliyo genelde eve, gün içinde asgari 10 kere arar. diyelim cumartesi evdeyim kendime göre bi planım olur evi çok severim kitap okurum dizi izlerim film izlerim eşim o sırada arar da beni on saat muhabbete tutarsa gıcık olurum :) o da sen niye benle konuşmak istemiyosun diye gıcık olur kapatır.

özge erkek arkadaşın bana benziyo gülüm :D mesela benim eşim de telefonda konuşmaya bayılır biliyosun askeri personel 2 3 günde bir geliyo genelde eve, gün içinde asgari 10 kere arar. diyelim cumartesi evdeyim kendime göre bi planım olur evi çok severim kitap okurum dizi izlerim film izlerim eşim o sırada arar da beni on saat muhabbete tutarsa gıcık olurum :) o da sen niye benle konuşmak istemiyosun diye gıcık olur kapatır.

Aynen oda senin gibi kuzum internetten takip ettiği yabancı diziler var tamda onu izlerken arıyorum :1:
Bakalım bugünde evde inşallah bi hır gür çıkmaz :1:

Kızlar Selam,
Erkek arkadaşımla bir problemim var.
Kendisi Polis bi gün sabah 10 akşam 11 e kadar çalışıyor ertesi günde bütün gün evde kalıyor.
Sorunumuz şu ki evde kaldığı günler bambaşka birine dönüşüyor.
Enerjisi düşük buz gibi bir insan oluyor ve bu bende benimle konuşmak istemiyor vs gibi bi izlenim bırakıyor.
Mesela bugün bütün gün diş ağrısı çektim.Dişimin ağrısından bütün yanağım uyuştu yani.
İşim yoğun ve stresliydi bugün.
Sesini duymak istedim bi hevesle aradım.
Bütün stresinden, diş ağrısından arınmış cıvıl cıvıl bi sesle askiiimm dedim.
Aldığım tek yanıt Efendim oldu.
Bi kere ondan -1'e düştü modum.
Arayasım geldi sesini duymak istedim diyorum neden diye aklınca espri yapmaya çalışıyor. -2 oldu modum.
Sonra baktım yine buz gibi konuşmaya devam ediyor artık patladım yani.
Bu seferde diyor ki her kelimem sana batıyor diyor.
Bütün gün evdeyim ve yalnızım nasıl bi enerji ile konuşmamı bekliyorsun diyor.
Ya gerçekten sorun bende mi acaba?
Hadi 1 kez olsa tamam diyeceğim ama her seferinde evde olunca bu moda giriyor ya.
Bi erkekte herşeyi çekerim ama ilgisiz buz gibi bir konuşmayı asla çekemem.
Ben mi sizce abartıyorum, yoksa onun yaptığı mı anormal?

ya ben de evdeyken depresyonda oluyom genelde

Back
X