Sizce Haksızmıyım ?

sadece bu sabah buraya yazdıklarımla beni kaprisli ve sıkıntılı bir insan olarak değerlendirmeniz yanlış değil mi ?

sadece bu sabah buraya yazdıklarımla beni kaprisli ve sıkıntılı bir insan olarak değerlendirmeniz yanlış değil mi ?

Konudan çıkardığım sonuç bu. Her zaman herkese nasılsınız bilmem de, bu konuda bu izlenimi veriyorsunuz yani. Her hareketiniz garip zira.

annenizin yanında giyinince ne olucakki.gereksiz yere tepki vermişsiniz doğumdan sonra size yine o bakacaktı belki giydirecekti bile.3 ay az bir süre değil ne güzel bakmış size kapılarını açmış.gönlününü alın bence.

Hemen arayin kizginda olsa gonlunu alin ilgi bekliyorsunuz ama biz artik.buyuduk onlara biz daha cokilgi gostermeliyiz dusunsenize sizinle hala ilgileniyor belki geriliyordur sonucta sagliginizla ilgili bir durum var bunlara uzulmus olabilir size bakiyor ...sakin gurur yapmayin ....hemen arayin hatta bir kac kez arayin msj falanda atin birincide yumusamazsa digerinde yumusar insaAllah

hamileliği hastalık gibi yaşamayın yahu..
siz kendi kendinizi zora sokuyorsunuz..
hamileyim stresliyim vs vs..
ne olcak anneniz sizi giyinirken görse..
kadının evinde kadına trip atmışsınız .. alınmıştır doğal olarak..
gönlünü alayım dememişsiniz birde kalkıp bavulu toplamışsınız çocuk gibi..
bence baştan sona haksızsınız..

tamam arkadaşlar herkese yorumu için teşekkür ederim yarın arayıp özür dileyeceğim annemden

çiçek sipariş verdim internetten üzerine de seni seviyorum anneciğim özür dilerim yazdırdım birazdan elinde olur :)

Haksızsın ve bir ergensin. Neden bebek yaptın?

Eve girmemek nedir ya 17 yaşında kızkardeşim var o bile yapmaz bu hareketi.

Haksızsın ve bir ergensin. Neden bebek yaptın?

Eve girmemek nedir ya 17 yaşında kızkardeşim var o bile yapmaz bu hareketi.
biraz usturuplu eleştirin insanları ergen gibi eleştirmeyiniz bayan, ayrıca sorum bebek yapmalımıyım dım değildi sizi ilgilendirmez benim bebeğim

Sizdede hata buldum heee !
Ayrıca annenız yasını basını almıs bıraz alınganlık etmıs olabılır ama sız o evde nasıl mısafırsınız orası sızın evınız , ah ah
bır bılsen evlıyken oturdugumuz evlerde belkı mısafırız kım bılır.

senın karnındakı cocugun nasıl degerlı senın ıcın annen ıcınde sen oylesın annen markete gıderken evıne dondugunu dusunmus bence

Giyinirken bakıp duruyorsa aynı şekilde ben de söylerdim. Bunda trip atacak bir şey yok. Sanki annenin başka derdi var da acısını burdan çıkarmış gibi. Bence sen haklısın. Hamile kızını idare edememiş.

Ben annenizi haklı buldum. Misafirim diyorsunuz ama 3 günden sonra misafirlik olmaz. Kadıncağız hem babanızın, hem kardeşlerinizin, hem sizin peşinde. Evin işleri yemek hersey onun üzerinde. Birazda o naz yapsın. Hergün kapıda karsılıyormuş sizi birgünde siz alttan alsaydınız ben geldim deyip sarılıp öpseydiniz. Annelerin hakkı ödenmez. Kırmayın onu.

çiçek gönderdim ulaşınca ne yapacak bilmiyorum

ben oldum olası kimsenin yanında soyunup giyinemem bekarkende anneme arkanı dön derdim zaten herkes buraya takılmış ama bunda bişey yok. Zaten annemde arkanı dön dememi sorun yapan bir kadın değil. Belki o da tersinden uyandı ben zaten gece uyumamıştım ağrılardan böyle bişey oldu işte ama burdaki yorumlar çok acımasızca :) ergenlikten tut bencil geçimsiz bile dediler tanımadan etmeden

Boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…