• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hala daha vaktim var mı?nasıl bir yol izlemeliyim?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
arkadaşlar kpss öğretmenliğe hazırlanıyorum. hiç başlamadım desem yeri. 4 ay kaldı.. nasıl çalışmalıyım nasıl yetişecek bu sene boşa mı gitti yani :(

Geceni gündüzüne katarsan belki iyi bir puan alabilirsin. Umudunu kırmak istemem m öğretmenliğin daha geniş kapsamlı olduğunu düşünüyorum. O yüzden de daha önceden başlamak iyi olurdu. En azından temel oluşturmuş olursun sen yine de çalış.

Niye başlamadın şimdiye dek? merak ettim.

Başarılı olur muyum, olmaz mıyım, vaktim var mı yok mu gibi gereksiz soruları kafandan sil ve harekete geç :)

Çok sıkı bir çalişmayla olabilir eksiklerinizde fazla değilse hemen başlayin.
Güzel bir plan ile kaybettiğiniz zamani telafi edin

Niye başlamadın şimdiye dek? merak ettim.

Başarılı olur muyum, olmaz mıyım, vaktim var mı yok mu gibi gereksiz soruları kafandan sil ve harekete geç :)
biraz problemlerim vardı. her şey üst üste geldi .. o sebepten yani.

Martta karar vererek dershaneye başlayıp Temmuz ayında sınava girmiştim.

Ama hakikaten çalışmıştım yani, laf olsun diye değil, üniversite sınavına öyle ciddi yaklaşmamıştım.

85.4 puan alıp branşımda 300. oldum, benim için fazlasıyla yeten bir sıralamaydı. Ama bahsettiğim dönemde alan bilgisi sınavı yoktu, onunla da birleşince nasıl olur bilemiyorum.

İstedikten sonra yapılmayacak iş değil. Ama kesinlikle çok ciddi odaklanmalısınız.

Martta karar vererek dershaneye başlayıp Temmuz ayında sınava girmiştim.

Ama hakikaten çalışmıştım yani, laf olsun diye değil, üniversite sınavına öyle ciddi yaklaşmamıştım.

85.4 puan alıp branşımda 300. oldum, benim için fazlasıyla yeten bir sıralamaydı. Ama bahsettiğim dönemde alan bilgisi sınavı yoktu, onunla da birleşince nasıl olur bilemiyorum.

İstedikten sonra yapılmayacak iş değil. Ama kesinlikle çok ciddi odaklanmalısınız.
alanda iyiyim tek sıkıntım gkgy ve eğitim bilimleri.. çok çabuk sıkılıyorum :( konu çalışssam soru çözümü kalıyor.. ama dedikleriniz iyi geldi. yeter ki isteyip çabalayayım..

Back
X