sizce hamilemiyim merak ediyorum

3 gun iyi durmuusssuuun 5 liralik testte bile cikar eger belirtilerinde varsa hiiic bekleme bence ben 1 gun bekleyebildim :),
Yaa test yaptm ama negatif cıktı kan vercem ama bekle biraz daha diyolar ben hissediyorum sanki ama negatif cıkmasından korkuyorummm

adetin gecikene kadar bekle csnim benim bu ay olmazsa eğer bi daha gecikmeden bisey yapmam çünkü 2 test pozitif çıkmıştı biliyosun
Bnm adetim gecti saylr canm ama bi ihtimal 33. Gnde adet olrm diyorm . Senin testin markasi ne canm acaba tarihimi gecti bnmki adi aklima glmyo ama pembe kutuda

Merhaba kızlar benim de adetime 6 gün var ama bu ay bende çok ağrılar var yani kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum belim bacaklarım kollarım galan ağrıyor niye sizce acaba hamilelik belirtisi mi. Göğüslerimin ağrısı da bu ay daha fazla sanki.. Hayırlısı bakalım

Merhaba bayanlar, tüplerinizin tıkalı olduğunu nasıl belirliyorlar? Bana alttan bakıldı ama tüp lafı geçmedi hiç. Tıkalı olsa söyler miydi doktor? .

Merhaba bayanlar, tüplerinizin tıkalı olduğunu nasıl belirliyorlar? Bana alttan bakıldı ama tüp lafı geçmedi hiç. Tıkalı olsa söyler miydi doktor? .

Hsg rahim filmi çektirip baktırabilirsin tüplerin tıkalı olup olmadığına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…