Yaa test yaptm ama negatif cıktı kan vercem ama bekle biraz daha diyolar ben hissediyorum sanki ama negatif cıkmasından korkuyorummm3 gun iyi durmuusssuuun 5 liralik testte bile cikar eger belirtilerinde varsa hiiic bekleme bence ben 1 gun bekleyebildim :),
ADETIMA 10 GUN VAR DUN YAPTIM CIKMADI..CIKMA IHTIMALI VARMI??Bence 1 2 gün geçerse emin olup öyle yap gerçi sabretmek çok zor oluyo ben adetime 10 gün kala cikmayacagini bile bile yaptığımı hatırlıyorum
Bnm adetim gecti saylr canm ama bi ihtimal 33. Gnde adet olrm diyorm . Senin testin markasi ne canm acaba tarihimi gecti bnmki adi aklima glmyo ama pembe kutudaadetin gecikene kadar bekle csnim benim bu ay olmazsa eğer bi daha gecikmeden bisey yapmam çünkü 2 test pozitif çıkmıştı biliyosun
Canm aldn mi sonucuBaya gecmis kan tahlili mi versen ya
Adtin gecince yap cnmADETIMA 10 GUN VAR DUN YAPTIM CIKMADI..CIKMA IHTIMALI VARMI??
Ben daha adet olmadım :)Kizlarrr sesiniz cikmiyo naptiniz yokmu belirti
Benim 8 gün:)Insallah bu istikrar devam eder :) senin kac gün oldu
Kan testi de versen bi canimTest yaptım negatif
Simdi versem yarn cikcak canm en iyisi biraz daha beklemk belki bgn adet olurumKan
Kan testi de versen bi canim
Agrin falan var mi kuzu kan akintin falan ?Simdi versem yarn cikcak canm en iyisi biraz daha beklemk belki bgn adet olurum
Merhaba bayanlar, tüplerinizin tıkalı olduğunu nasıl belirliyorlar? Bana alttan bakıldı ama tüp lafı geçmedi hiç. Tıkalı olsa söyler miydi doktor? .
Yok tatlm dun az biraz belim agrdi o kadarAgrin falan var mi kuzu kan akintin falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?