sizce hamilemiyim merak ediyorum

Hakkndaa hayrlsi olsn cnm bnde 7 aydr istyrm ama daha vakti degl dmk ki adet olncaa uzlme ya adet olmasan yumurtlaman olmasa ole daha kotu

Hakkndaa hayrlsi olsn cnm bnde 7 aydr istyrm ama daha vakti degl dmk ki adet olncaa uzlme ya adet olmasan yumurtlaman olmasa ole daha kotu
Amin canm hepimizin insaAllah, adetime bir hafta kaldi.., ama bu ay tuhaf bi hal var bende, yorgunluk halsizlik, birseyler yiyince midemde rahatsizlik. Ama bunlari belirti diye yormak istemiyorum cunku sonrasi insan cok uzuluyor.

Amin canm hepimizin insaAllah, adetime bir hafta kaldi.., ama bu ay tuhaf bi hal var bende, yorgunluk halsizlik, birseyler yiyince midemde rahatsizlik. Ama bunlari belirti diye yormak istemiyorum cunku sonrasi insan cok uzuluyor.
Aynen cnm kendni adet olcakmssn gbi hazrla hakknda hayrlsi olsun insallh

Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Bizlere en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallah kızlar. Amin.

Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Bizlere en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallah kızlar. Amin.
Allâhüme âmîn, Rabbimin hakkimizda hayr olani gönullerimize razi eylesin, gönullerimizde olani hakkimizda hayr eyle.
Rabbim hayrli evlatlar nasip etsin.

Aynen cnm kendni adet olcakmssn gbi hazrla hakknda hayrlsi olsun insallh
Amin cumlemizin... Malesef oyle hazirim
Benim 13 yasinda bir oglum var, 4,5 yasindaki iken oglumu babasi yurtdisina goturdu, buyutemedim onu..., simdi ise yeni bi yuva ve Allah'in izniyle yeni bir bebek istiyorum.., Rabbim verirse de vermezse de sonsuz hamdu senalar olsun. Hayrlisi herseyin.

Kızlaaar ikişkiden sonra biraz kan geldi benden çocuk çalışmalarına başlamıştık bizde yerleşme kanaması falan diyolar öyle bişey olabilirmi hamile olma olasılığım varmı acabaa daha adetim biteli 1hafta oldu test yapsam çıkmaz heralde dimi ?? Napsamm cok heycanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…