Bende adet oldm cnmadet oldum tatlim
Sen ne durumdasin
Kızlar ben daha adet olmadımBende adet oldm cnm
Ama sen dktra gttn bebs yok ddi dmi cnm adet soktrcu vermedmiKızlar ben daha adet olmadım
Evet öyle dedi tahlil filan yaptım yarın herşey belli olacakAma sen dktra gttn bebs yok ddi dmi cnm adet soktrcu vermedmi
Hiç bişey vermediEvet öyle dedi tahlil filan yaptım yarın herşey belli olacak
Hakkndaa hayrlsi olsn cnm bnde 7 aydr istyrm ama daha vakti degl dmk ki adet olncaa uzlme ya adet olmasan yumurtlaman olmasa ole daha kotuMerhaba :)
Adetime bir hafta var fakat gecen gunlerde benim de yumurtaliklarimla ara ara sancilar oldu, halsizlik ve ara ara mide bulantisi var. Goguslerimde bir hassasiyet adet olucagimda da olmaz benim.. Biz yaklasik 8-9 aydir bir bebek icin ugrasiyoruz lakin henuz takdir Allah'tan gelmedi. Her ay adet gunum yaklasinca Benim icin bir iskence oluyor. Allah affetsin, adet olucak miyim hamile miyim derken aylar gecti.. Umudum tabiki var ama ne bilim.. Umutlanmak istemiyorum hayal kirikligi buyuk oluyor sonunda( benim gibi olanlarlar yada ayni duygularda olanlari duymak isterim.
Tum bebek sahibi olmak isteyenlere
Duâ eder duâ beklerim.
Yarini bekle cnmHiç bişey vermedi
Çok korkuyorumYarini bekle cnm
Amin canm hepimizin insaAllah, adetime bir hafta kaldi.., ama bu ay tuhaf bi hal var bende, yorgunluk halsizlik, birseyler yiyince midemde rahatsizlik. Ama bunlari belirti diye yormak istemiyorum cunku sonrasi insan cok uzuluyor.Hakkndaa hayrlsi olsn cnm bnde 7 aydr istyrm ama daha vakti degl dmk ki adet olncaa uzlme ya adet olmasan yumurtlaman olmasa ole daha kotu
Tansiyonun dusmus olabilir adet belirtisi oldugunu sanmiyorum, dinlen biraz cnmKizlar bana da bir anda halsizlik geldi elim ayagm titriyor adet belirtisii mi acaba
Dinleniyorum canım adet olcaksam belki kan sekerim düsmüstür diye düsündümTansiyonun dusmus olabilir adet belirtisi oldugunu sanmiyorum, dinlen biraz cnm
Aynen cnm kendni adet olcakmssn gbi hazrla hakknda hayrlsi olsun insallhAmin canm hepimizin insaAllah, adetime bir hafta kaldi.., ama bu ay tuhaf bi hal var bende, yorgunluk halsizlik, birseyler yiyince midemde rahatsizlik. Ama bunlari belirti diye yormak istemiyorum cunku sonrasi insan cok uzuluyor.
Nldu cnm gittn miÇok korkuyorum
Amin canım.Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Bizlere en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallah kızlar. Amin.
Amin canm insallhBu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Bizlere en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallah kızlar. Amin.
Allâhüme âmîn, Rabbimin hakkimizda hayr olani gönullerimize razi eylesin, gönullerimizde olani hakkimizda hayr eyle.Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Bizlere en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallah kızlar. Amin.
Amin cumlemizin... Malesef oyle hazirimAynen cnm kendni adet olcakmssn gbi hazrla hakknda hayrlsi olsun insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?