sizce hamilemiyim merak ediyorum

Ciddimisin ayyy cok sevndm :) darisi bize insallh kan mi verdn canm kac ckti degern :)
Durumlarimiz ayniydi 1 gun geciktim gebelik testi yaptim pozitifti :) sabah kan verdim bi tanidigimiz var sonuc pozitif hamilesin dedi degerlerimi 4 te ogrencem tatlim.Rabbim nasip etsin hepinize :)

Durumlarimiz ayniydi 1 gun geciktim gebelik testi yaptim pozitifti :) sabah kan verdim bi tanidigimiz var sonuc pozitif hamilesin dedi degerlerimi 4 te ogrencem tatlim.Rabbim nasip etsin hepinize :)
Yaa yemin ederm cok svindm canm :) bende yarn idrar testi yapcm baklm hyrlsi degerini alinca yaz cnm

Yaa yemin ederm cok svindm canm :) bende yarn idrar testi yapcm baklm hyrlsi degerini alinca yaz cnm
Rabbim kalbine gore versin canim benim cok sagol. Dun hissetmistim ben cok fazla akintim oldu migdem cok yandi ve kalcam cok batti esime kalsa geceden gidip alacakti testi ama zar zor bekledik sabahi sende belirtiler var mi canim varsa ne ler

Herkese mrb Ben aranıza yeni katıldım size bişey tanışacakdım Benim adetimden bir hafta geçti cuma günü kan tahlili yaptım sonuçu bugün aldım ama sonuç 0.72 çıktı

Herkese mrb Ben aranıza yeni katıldım size bişey tanışacakdım Benim adetimden bir hafta geçti cuma günü kan tahlili yaptım sonuçu bugün aldım ama sonuç 0.72 çıktı

değerin 10 üzerinde olması gerekiyor pozitif olması için sanırım değilsiniz

Rabbim kalbine gore versin canim benim cok sagol. Dun hissetmistim ben cok fazla akintim oldu migdem cok yandi ve kalcam cok batti esime kalsa geceden gidip alacakti testi ama zar zor bekledik sabahi sende belirtiler var mi canim varsa ne ler
Amin canm bende belrti var akinti var bide dun sabah sol kasigima batma oldu agrili oldu uykudan uyandm 2 dk snra gcti bide kalcam mi yoksa belim mi bilmiyrm tam olarak sol tarafi agryo ara ara. Goguslermde agryo esim bgn test al ddi ama yarn alcm canm

Benim de akıntım oluyor belim de çok ağrıyor iştahım bi açılmış ki anlataman yani bunlar hamilelik belirtileri mi?

Rabbim nasip etsin insallah bende de aynilari vardi ilk deneme de olmaz diye dusunuyordum cok cok istemiyordum bebek ama burdaki yorumlari okudum bebegin ne kadar degerli oldugunu anladim. İsteyen herkese sirasiyla nasip etsin Allah hayirli haberlerinle insallah :)

Benim de akıntım oluyor belim de çok ağrıyor iştahım bi açılmış ki anlataman yani bunlar hamilelik belirtileri mi?
Bu kisiden kisiye degisir bence. Ama bende de oyle oldu. Akinti normal akinti degil sarimsi ve bariz rahatsiz edici coklukta benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…