Amin canm Allahin emaneti bize. Esine soledn mi hamile oldnuRabbim nasip etsin insallah bende de aynilari vardi ilk deneme de olmaz diye dusunuyordum cok cok istemiyordum bebek ama burdaki yorumlari okudum bebegin ne kadar degerli oldugunu anladim. İsteyen herkese sirasiyla nasip etsin Allah hayirli haberlerinle insallah :)
Hayirliysa olsun hayrli deglsede hayrliya cevirsn Allahm insallhInşallah cnm dua edin çünkü çok istiyoruz
Söylemedim aksam yemek falan hazirlicam birde bebek patigimiz vardi hevesle aldigimiz onu koycam onuneAmin canm Allahin emaneti bize. Esine soledn mi hamile oldnu
Bence yarin yap canim biraz daha bekle adet tarihin ne zmandi?Sizce ne yapayim gidip alayım mi
3 gun iyi durmuusssuuun 5 liralik testte bile cikar eger belirtilerinde varsa hiiic bekleme bence ben 1 gun bekleyebildim :),Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Bende normalde 28günde bir adet goruyorum 3 gun gecti meraktan catlyorum :) ama birazdaha beklesem mi acaba bilemedm
14/02/2016Bence yarin yap canim biraz daha bekle adet tarihin ne zmandi?
Kan verdin mi canm
Ya bliyomsn bzm dusuncelrmz ayni bnde ymk hazrlamayi dsnyrm hatta onceden kalpl balon falan almstm ayy cok gzl yaaSöylemedim aksam yemek falan hazirlicam birde bebek patigimiz vardi hevesle aldigimiz onu koycam onune
Hadi hayrli haberini bekliyorz cnm bnde yarn idrar testi yapcmYok canim bu aksama kadar adet olmazsam yarin vericem kan bugun adet günüm
Ya bliyomsn bzm dusuncelrmz ayni bnde ymk hazrlamayi dsnyrm hatta onceden kalpl balon falan almstm ayy cok gzl yaa
Baya gecmis kan tahlili mi versen ya14/02/2016
Verdim negatif çıktıBaya gecmis kan tahlili mi versen ya
Hadı artıl Hayırlı haberini bekliyoruz :))Hadi hayrli haberini bekliyorz cnm bnde yarn idrar testi yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?