Buraya başlık açacağına eczaneye gitsene...hala gitmedin değil mi?Yaa ne kader acimasizsiniz, hic beklemiyorsunuz elestirmek icin, 13 gecti gitmedim cunku bebek dusunmedigimiz icin, hamile olduguma inanmadim, adet olmayi bekliyordum. Bu basliga konu actigimda, zaten bir insanin derdi var, siz her zaman ama her zaman insanlari hic dusunmeden elestiriyorsunuz, hic destek olmuyorsunux
31 yasinda oldugunuzu yazmışsınız baska bir konuda.
Ve 16 yıldır geri cekilme ile korundugunuzu..
15 yasinda iliskiye başlamak benim tasvip edebileceğim birsey olmasa da, sizden başkasını ilgilendirmez.
Ama keske büyüdükçe gercek korunma yontemlerini araştırıp kullansaydiniz.
Umarim bundan sonra baska yöntem hatta yöntemler denersiniz ve bir surpriz daha gelmez başınıza
Evet cok iyi demissiniz sizi ilgilendirmez bu31 yasinda oldugunuzu yazmışsınız baska bir konuda.
Ve 16 yıldır geri cekilme ile korundugunuzu..
15 yasinda iliskiye başlamak benim tasvip edebileceğim birsey olmasa da, sizden başkasını ilgilendirmez.
Ama keske büyüdükçe gercek korunma yontemlerini araştırıp kullansaydiniz.
Umarim bundan sonra baska yöntem hatta yöntemler denersiniz ve bir surpriz daha gelmez başınıza
Konuyu iyi okuyun zaten test yaptimBuraya başlık açacağına eczaneye gitsene...hala gitmedin değil mi?
Kadın dogumcum geri cekilmeyle korunun dedi ben şok ben iptal oldumKorunma derken nasıl bir korunma mesela. Çünkü geri çekilmeye de korunma diyen var da.
Her sene hamile kal da kendisi para kazansin istiyor herhaldeKadın dogumcum geri cekilmeyle korunun dedi ben şok ben iptal oldum
Offff ablacım geri çekilme bir korunma şekli değil allah aşkına, bir okuyup araştırmadın da mı ya!!
16 yıldır olmaması şansınızın yaver gittiğindenmiş koruduğundan değil. Kendinizi suçlu hissedebilirsiniz gönül rahatlığıyla çünkü korunmamışsınız.
Oglum 2 yasinda, agustostaki konuda herhalde yablis yazmisim 2 yerine 3 yazmisimBu arada mayista 21 aylik bir oglunuz var, sonra agustosta 3 yasinda demissiniz simdi de 2 yasinda diyorsunuz 2 oglunuz mu var anlamadim.
Kesinlikle korumaz bana doktorum dedi ki ay icerisinde 2 defa almayinca koruyuculugu yok dedi yani bizzat yasadim ve uzun zamandir kullaniyordum cok dikkatli olun.Bende bu ay hala basladım. Hep farklı zamanda aldım. Yanı korumaz mı böyle
Demekki bu sefer geri cekilmemişgeri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Yani illa çocuk olacak diye birşey yok ama bu yöntem korunma yöntemi de değil yani.Kiz aynı yöntemi uyguluyoruz. Hani nerde 4 senedir tık yokkızım geç konuştu diye istiyodum ama eşim istemiyor. ( Ailesel meseleler yüzünden)
Yani illa çocuk olacak diye birşey yok ama bu yöntem korunma yöntemi de değil yani.
Ama siz bu şekilde devam edin çocuk istediğiniz içinÇocuk olursa eşinize atarsınız suçu. Senin yüzünden diye
Sen kesinlikle hamilesin hıc hamile degılım diye dusunme bıleMerhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Siz korunmamışsınız ki çok normal hamile kalmanızgeri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?