Sizce hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi D-E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buraya başlık açacağına eczaneye gitsene...hala gitmedin değil mi?

15 yaşında mı

Evet cok iyi demissiniz sizi ilgilendirmez bu

Geri cekilme bir korunma yontemi degildir siz korunmuyormussunuz. Ama onun disinda hicbir korunma yontemi 100% degil, mesela prezervatif ile dogru sekilde 1 sene boyunca korunan 100 kadindan 2 tanesinin hamile kaldigina dair yapilan arastirmalar var. Zaten prezervatif kullanmayi insanlar dogru bilmedigi icin pratikte koruma orani 85% civari oluyor. Ben kesinlikle cocuk istemeyen bir kadin olarak mutlaka 2 koruma yontemi kullaniyorum, bir tanesine guvenmiyorum. Cocuk istemeyen insanlar isini sansa birakmamali diye dusunuyorum.

Sizin yerinizde olsam cocugunuz evlilik birligi icinde dogacagi icin eger ikinci cocugu herhangi bir zaman diliminde istiyorsam plani biraz one almis gibi dusunur, dogumda tuplerimi baglatirdim ucuncu cocugu kesinlikle istemiyorsam.

Kiz aynı yöntemi uyguluyoruz. Hani nerde 4 senedir tık yok kızım geç konuştu diye istiyodum ama eşim istemiyor. ( Ailesel meseleler yüzünden)

Bu arada mayista 21 aylik bir oglunuz var, sonra agustosta 3 yasinda demissiniz simdi de 2 yasinda diyorsunuz 2 oglunuz mu var anlamadim.
Oglum 2 yasinda, agustostaki konuda herhalde yablis yazmisim 2 yerine 3 yazmisim

Kiz aynı yöntemi uyguluyoruz. Hani nerde 4 senedir tık yok kızım geç konuştu diye istiyodum ama eşim istemiyor. ( Ailesel meseleler yüzünden)
Yani illa çocuk olacak diye birşey yok ama bu yöntem korunma yöntemi de değil yani.
Ama siz bu şekilde devam edin çocuk istediğiniz içinÇocuk olursa eşinize atarsınız suçu. Senin yüzünden diye

Bu testler pozitifte pek yanlis sonuc vermez.en dogrusu kan testi yaptirmak.hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Sen kesinlikle hamilesin hıc hamile degılım diye dusunme bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…