- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.690
- 133
- 34
Geciyor o his ama kalici yani da var tabi. Mesela oglum krese gidiyor kucuk olani severken bile bende hala ayni duygu var. Aldirmayi falan dusunme kesinlikle arkadas olurlar birbirlerine. Ama ondan sonra da kalici bi korunma yontemi kullansan iyi olur senin icin en azindan surpriz olmazCok cok tesekkur ederim canim beni anladigin icin, yardimci oldugun icin, beni o kadar iyi anlamissin ki, aynen oyle cocuguma ihanet ettim gibi hissediyorum, hala cok kucuk o benim icin bir bebek. Gercekten o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam.
Off canim ya ben sadece ogluma sarilip agliyorum, ahh onu o kadar seviyorum ki, belki de baska cocuk hic istemiyordum, cok cok zot bir duygu ne yapacagimi bilmiyorum. Doktorumu telefondan aradim, kendisi tatilde, pazartrsi kontrole gidicem.Inan bende oyleyim ve hap kullaniyordum duzensiz kullandim kaldim artik dusunmuyordum cocuk.
36 yasindayim artik keyfime bakarim oglumu buyuttum diyordum.
Ogluma bakip agliyordum ilk zamanlar simdi hala durup durup of ya diyorum ya onu ihmal edersem ya eskisi gibi sarilamazsak kucak kucaga yatamazsak ya benden sogursa
Sonra arkadaslarimla konusuyorum hepsi ayni seyleri hissettik oyle olmayacak deselerde ne bileyim bir tarafim buruk.
Doktora gittin mi?
Evet canim ondan sonra tupleri baglatmayi yada spirali dusunuyorum, cunku baska cocuk artik istemiyorum.Geciyor o his ama kalici yani da var tabi. Mesela oglum krese gidiyor kucuk olani severken bile bende hala ayni duygu var. Aldirmayi falan dusunme kesinlikle arkadas olurlar birbirlerine. Ama ondan sonra da kalici bi korunma yontemi kullansan iyi olur senin icin en azindan surpriz olmaz
Yaa gecmedi mi sizde?Geciyor o his ama kalici yani da var tabi. Mesela oglum krese gidiyor kucuk olani severken bile bende hala ayni duygu var. Aldirmayi falan dusunme kesinlikle arkadas olurlar birbirlerine. Ama ondan sonra da kalici bi korunma yontemi kullansan iyi olur senin icin en azindan surpriz olmaz
Benim hayalim hep tek cocuktu aslinda.Off canim ya ben sadece ogluma sarilip agliyorum, ahh onu o kadar seviyorum ki, belki de baska cocuk hic istemiyordum, cok cok zot bir duygu ne yapacagimi bilmiyorum. Doktorumu telefondan aradim, kendisi tatilde, pazartrsi kontrole gidicem.
Bende oyle, son zamanlarda hep tek cocuk dusundum, oglum bana yeter diyordum hep, ona o kadar bagalandim ki.Benim hayalim hep tek cocuktu aslinda.
Ama nasip boyleymis.
Hayir gecmedi. Ilk cocuguma 2 ay anne sutu verebildim 2. Cocugu emzirdikce kahroldum digeri anne sutu almadi diye. Buyuk oglum bana cok sarilip koklasmaz digeri gelip gidip kokluyor anne diye yanasiyor. O kresteyken kucugu sevince icim bi ciz ediyor. Ikinin yeride ayni ama o ihanet duygusu gibi his cok kotu o yuzden ikisinede herseyi esit yapmaya calisiyorumYaa gecmedi mi sizde?
Belki bu defa kizin olur.Bende oyle, son zamanlarda hep tek cocuk dusundum, oglum bana yeter diyordum hep, ona o kadar bagalandim ki.
Spiral daha iyi olur daha cok gencsinEvet canim ondan sonra tupleri baglatmayi yada spirali dusunuyorum, cunku baska cocuk artik istemiyorum.
Ben oglumu 23 ay emzirdim.Hayir gecmedi. Ilk cocuguma 2 ay anne sutu verebildim 2. Cocugu emzirdikce kahroldum digeri anne sutu almadi diye. Buyuk oglum bana cok sarilip koklasmaz digeri gelip gidip kokluyor anne diye yanasiyor. O kresteyken kucugu sevince icim bi ciz ediyor. Ikinin yeride ayni ama o ihanet duygusu gibi his cok kotu o yuzden ikisinede herseyi esit yapmaya calisiyorum
Benim ablam spiralle hamile kalmıştı. Her şeyin hayırlısını allah bilir asla istemiyorum deme. O bebek de bunu hisseder. Digeri 2 yasındaysa nolmuş zaten bu bebiş büyüyene kadar 3 olacak. Allah sana taşıyamayacağın yük vermez ki. Hadi 4. 5. 6. Çocuk olsa anlarım ama daha 2. Bebeğin bence sevgiyle karşıla şükret canım benim.Merhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Ne biliyorsun canım yeteceğini. Bak ben 12 sene sonra olmuşum annem beni 42 yaşında utana sıkıla doğurmuş hatta orda burda ağır kaldırmış düşeyim diye. 4. Kızım ailenin. Ama bütün ablalarim evlenince annemin en değerlisi bendim hâlâ benim babamın da öyle. Çünkü yıllardır ben onlarlaydım yaşları da büyük olduğu için ben ilgileniyordum doktoru olsun işi olsun. Hiç öyle düşünme sen annesin sevgini iksiine de yettirirsinBende oyle, son zamanlarda hep tek cocuk dusundum, oglum bana yeter diyordum hep, ona o kadar bagalandim ki.
Hangi hap buBız prezervatif kullnıyoruz hem. Peki 21 gun kullan 7 gun ara ver yazıyor hapta bırsey olmaz dımı
Adını unuttum da m ile baslıyorHangi hap bu
Vallaha ayyy .Elestırıde olumlu bir donuştur.Valla son dönemde bdv böyle oldu, millet sorup sorup çemkiriyor sonra. Geçen başka bir başlıkta acımasız ve düşüncesiz bir pislik olduğumu kabul ettim hanfendinin istediği cevabı vermediğim içinEn ufak bir şey deyince şey sanıyorlar biz böyle yorum yazıp nuhahahaha diye gülüyoruz falan.
Off canim ya ben sadece ogluma sarilip agliyorum, ahh onu o kadar seviyorum ki, belki de baska cocuk hic istemiyordum, cok cok zot bir duygu ne yapacagimi bilmiyorum. Doktorumu telefondan aradim, kendisi tatilde, pazartrsi kontrole gidicem.
Evet canim dun doktora gittim, 6+6 haftalik hamileyim. Ne kadar istemesem de aldirmayi dusunmuyorum. Ama size bir sorum olacak, ultrasonla baktiginda hicbirsey gormedi, ama sonra vajinadan baktiginda gordu. Sizce 6+6 da normalde ultrasonla da gormesi gerekmiyor mu?Konu sahibi ne karar verdin ?
Konunun başında da yazmıştım hatırlarsın belki. Bende kendi oğlumu hep tek olsun daha olmasın o bana yeter dedim. Sonra Otizm teşhisi konulup üstüne hamile kaldığımı öğrenincede bana ihtiyacı var diye aldırdım. Sonra oğlum büyüdü 9 ay sonra gelişimi bambaşka oldu sonra aslında hiç birşeyi olmadığını öğrendim.. doğursaydım arkadaş olacaktı oğluma. Pişmanım demiştim. Ben bekarkende evlendikten sonrada hem tek cocuk taraftarıydım çok sevdim oğlumu her annenin evladını sevdiği gibi. Şimdi 4.5 yaşında ve ben ona kardeş düşünüyorum 9 ay hamilelik süreci desen 5. Yaş fark olacak.. ben yine bebek özlemi yaşıyorum.. zamanın ne getireceği hiç belli olmuyor. Kardeş Anne babadan kalan mirastır. Ona er geç kardeş yapmalısın ki bence şuan yaş aralığıda gayet iyi. Şimdiki duygularını anlayabiliyorum ama doğunca emin ol diğer evladından farkı olmayacak iyiki olmuş diyeceksin.. forumda o kadar çok hamile kalmaya çalışan bunun için yanıp tutuşan insan var ki .. böyle bir Hediyeyi allah sana nasip etmiş aldırmak gibi kötü bir şey yapma.. ben aldırma konusunda kararlı ne kadar gittiysemde ne kadar tek cocukta emindiysemde o sedyeden kalktığımda deli gibi ağladım.. hala aklıma geldiğinde vicdan azabı çekiyorum. Onun psikolojisi, yükü bambaşka sakın aldırma.
o bı korunma yontemı degıl ki..hoş olacagın onune kım gecebılır.geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Bebegimi gordu keseyimiEvet canim dun doktora gittim, 6+6 haftalik hamileyim. Ne kadar istemesem de aldirmayi dusunmuyorum. Ama size bir sorum olacak, ultrasonla baktiginda hicbirsey gormedi, ama sonra vajinadan baktiginda gordu. Sizce 6+6 da normalde ultrasonla da gormesi gerekmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?