Sizce hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi D-E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamilesiniz bence bu şekilde hamile kaldı 6 bende ikinci kızıma hatta ilk kızım 12 aylıktı öğrendik hamile olduğumu ne yaşadığınızı anlıyorum. Buarada ki mesele geri çekilme yöntem mi değil mi değil aslında buarada ki sorun duygularınız sizi anlıyorum yalnızca şunu söyleyeyim zor olacak çok zor hatta ama geçecek ve güzel olacak. Hiç unutmuyorum avm de geçen sene bu zamanlar arası bir bayan demişti bu dediğimi arası 2 yaş olan kızları vardı ve dediği doğru çok zor ama inanın güzel

Hayirli olsun hamilesiniz.
Bende gecen yil kasimda hamile oldugumu ogrenince, neee benmi yok canim daha neler korunarak nasil ne ara oldu bizde anlamadik.
O zaman planlamadik ama simdi bebegim 3aylik iyiki iyiki hamile kalmisimda dogmus

Reactions: D-E
Valla ben hapı hiç aynı saatte aldığımı hatırlamıyorum...bir akşam bir sabah alırım...bazen unuturum aynı gün 2 hap alırım.yıllardır böyle .hamile kalmadım
O zaman ıse yarıyor yanı. Pekı ılerde cocuk ıstersem olur dımı gene

Kesinlikle korumaz bana doktorum dedi ki ay icerisinde 2 defa almayinca koruyuculugu yok dedi yani bizzat yasadim ve uzun zamandir kullaniyordum cok dikkatli olun.
Bız prezervatif kullnıyoruz hem. Peki 21 gun kullan 7 gun ara ver yazıyor hapta bırsey olmaz dımı

Sakın aldırma tam zamanı araları cok yas olmasın

Reactions: D-E
Test bozuksa olabilir genelde evde bekleyen testler hemen bozuluyor. Yeni alıp yaptıysanız doğrudur. Birde uzatmayın gidin doktora sağlıklı bir gebelik mi riske atmamış olursunuz

Hamilesiniz tabii ki. O testler yanlış negatif sonuç verebilir erken dönemse ama yanlış pozitif sonuç vermez. 13 gün gecikme ve pozitif test. Siz de biliyorsunuz da kabul etmekte zorlaniyorsunuz. Hayırlı olsun. Arkadaş olur kardeşler birbirine.

Bence yuksek ihtimalle hamilesiniz.İlk başta böyle hissetmeniz normal ama olan olmuş bir kere kabullenip yolunuzu cizmelisiniz benimkilerinde aralari 27 ay olacak nasipse

Kadın dogumcum geri cekilmeyle korunun dedi ben şok ben iptal oldum
Hamile kalırsanız aylık kontrolleriniz, testleriniz olacak. Potansiyel müşteri gözüyle bakmış. Ama ben bu tavsiyeden sonra doktorumu değiştirirdim.

Canım benım biz muneccınmıyız?

Valla son dönemde bdv böyle oldu, millet sorup sorup çemkiriyor sonra. Geçen başka bir başlıkta acımasız ve düşüncesiz bir pislik olduğumu kabul ettim hanfendinin istediği cevabı vermediğim için En ufak bir şey deyince şey sanıyorlar biz böyle yorum yazıp nuhahahaha diye gülüyoruz falan.

Arkadaşım sen korunmuyorsun ki nasıl hamile olduğuna inanmadın. Geri çekilme bir korunma yöntemi mi, bi de burada gelip "korunurken oldu" diyorsun, ne korunmasında bahsediyorsun? Hamile kalmanız gayet olağan yani.

geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Hadi araştırıp okumadınız da, bir doktoru da mı dinlemediniz? Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir! Hazır değilseniz bir zahmet gidip prezervatifinizi alacak ve kullanacaksınız. Ama bizim cahil erkeklerimiz zevk alamıyorum, ben dışarı boşalırım birşey olmaz mantığıyla devam ettikleri için, daha çok çoğalırsınız siz...

Hamile kalırsanız aylık kontrolleriniz, testleriniz olacak. Potansiyel müşteri gözüyle bakmış. Ama ben bu tavsiyeden sonra doktorumu değiştirirdim.
Valla ben de şaşırdım o dönem hap içmeye engel durumum vardi ve hamile kalmamam kalırsam da kurtaj olmam gereken bir donemdeydim.
Sonrasında hamile kalinca perinatologa gitmeye başladım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…