- 15 Nisan 2011
- 1.356
- 1.768
- 333
O zaman ıse yarıyor yanı. Pekı ılerde cocuk ıstersem olur dımı geneValla ben hapı hiç aynı saatte aldığımı hatırlamıyorum...bir akşam bir sabah alırım...bazen unuturum aynı gün 2 hap alırım.yıllardır böyle .hamile kalmadım
Bız prezervatif kullnıyoruz hem. Peki 21 gun kullan 7 gun ara ver yazıyor hapta bırsey olmaz dımıKesinlikle korumaz bana doktorum dedi ki ay icerisinde 2 defa almayinca koruyuculugu yok dedi yani bizzat yasadim ve uzun zamandir kullaniyordum cok dikkatli olun.
Sakın aldırma tam zamanı araları cok yas olmasınMerhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Yok yahu o aradan bir sey olmaz.Bız prezervatif kullnıyoruz hem. Peki 21 gun kullan 7 gun ara ver yazıyor hapta bırsey olmaz dımı
Hamile kalırsanız aylık kontrolleriniz, testleriniz olacak. Potansiyel müşteri gözüyle bakmış. Ama ben bu tavsiyeden sonra doktorumu değiştirirdim.Kadın dogumcum geri cekilmeyle korunun dedi ben şok ben iptal oldum
1 kızım var..hapı bıraktım ve hamile kaldım.sorun olmadı şükürO zaman ıse yarıyor yanı. Pekı ılerde cocuk ıstersem olur dımı gene
Canım benım biz muneccınmıyız?Merhaba kizlar 13 gun adet gecikmem var, dun evde test yaptim pozitif cikti, ama esimle biz korunmasis ilskiye girmedik, nasil oldu hic bilmiyorum, doktora hala gidemedim.Kendimi o kadar suclu hissediyorum ki, 2 yasinda bi oglum var hala cook kucuk bence, bu hamilelgi hic istemiyordum simdi, hic hazir degilim. Lutfen hamile olmamam mumkun mu sizce? Cevaplariniz icin cok ihtiyacim var, cok ama cok kotuyum.
Valla son dönemde bdv böyle oldu, millet sorup sorup çemkiriyor sonra. Geçen başka bir başlıkta acımasız ve düşüncesiz bir pislik olduğumu kabul ettim hanfendinin istediği cevabı vermediğim içinarkadasım ne acımasızlıgı ne elestırmesı adet olmayı beklıyordum dedıgınız 13 gun gecıkme bu kadar gecıkme zaten normal degıl normalde 4 gun gecıkse doktora gıtmenız gerek hayırdır sorun mu var dıye hamılelıkle alakası bıle yok soyledıgımız seyın saglık yahu bunu soyluyoruz
amaaan herkes de pek alıngan konusmaya ödümüz kopuyor askolsun ya
allah korusun ya kıst mıst bırsey olsaydı 13 gun gecıkme ne buyuk tehlıke bılıyor musunuz sız ?
hemde test yapmıssınız pozıtıf cıkmıs daha neyı beklıyorsunuz
Arkadaşım sen korunmuyorsun ki nasıl hamile olduğuna inanmadın. Geri çekilme bir korunma yöntemi mi, bi de burada gelip "korunurken oldu" diyorsun, ne korunmasında bahsediyorsun? Hamile kalmanız gayet olağan yani.Yaa ne kader acimasizsiniz, hic beklemiyorsunuz elestirmek icin, 13 gecti gitmedim cunku bebek dusunmedigimiz icin, hamile olduguma inanmadim, adet olmayi bekliyordum. Bu basliga konu actigimda, zaten bir insanin derdi var, siz her zaman ama her zaman insanlari hic dusunmeden elestiriyorsunuz, hic destek olmuyorsunux
Hadi araştırıp okumadınız da, bir doktoru da mı dinlemediniz? Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir! Hazır değilseniz bir zahmet gidip prezervatifinizi alacak ve kullanacaksınız. Ama bizim cahil erkeklerimiz zevk alamıyorum, ben dışarı boşalırım birşey olmaz mantığıyla devam ettikleri için, daha çok çoğalırsınız siz...geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
Valla ben de şaşırdım o dönem hap içmeye engel durumum vardi ve hamile kalmamam kalırsam da kurtaj olmam gereken bir donemdeydim.Hamile kalırsanız aylık kontrolleriniz, testleriniz olacak. Potansiyel müşteri gözüyle bakmış. Ama ben bu tavsiyeden sonra doktorumu değiştirirdim.
geri cekilme yontemi, ama 16 yil beraberiz hic boyle birsey basimiza gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?