Sizce hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi D-E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 yaşında mı cinsel ilişkiye başladınız gerçekten bu konuya yazabileceğim tek yorum bu!!!
Ooo namuslular da ortaya cikti, hadi simdi sizde elestirin, 15 mi 20 mi o benim bilecegim is, zaten ayni insanla evlendim, gidip baska baska insanlarla iliskiye girmedimm

Ooo namuslular da ortaya cikti, hadi simdi sizde elestirin, 15 mi 20 mi o benim bilecegim is, zaten ayni insanla evlendim, gidip baska baska insanlarla iliskiye girmedimm
iyi maazallah 15 -16 yaşınızda geri çekilmeyle korunurken(!) hamile kalmamışsınız şükredin sonra buralara kürtaj olma - kızlık zarı dikimi vs konular açılıyor

Ohaa evlenmeden mi seviştiniz dememiş ki kimse namus bekçisi falan olsun. 15 yaşındakiler çocuk oluyor ya hu , saşırılan nokta orası. 15 yaşından beri sevişip de bu kadar korunma , hamilelik , seks konusunda cahil kalmak da ne bileyim . Korunmadan korundum demek , test pozitif çıkmışken sizce hamile miyim demek . Iyiki 15 yıldır sağlam geri çekip sadece iki kere kaçırmış kocanız.

Sevgili D-E bilmem hatirlar misin agustos annelerinde ayni gruptaydik ben minik kuzular. Hayirli olsun gebeligin, hic cocuguna ihanet ettigini dusunme 2. Gebeliklerde oluyor bu dusunceler hatta dogurunca biseyi digerinden eksik mi yaptim gibi de dusunup kendini tartacaksin. Benimde cocuklarimin arasinda 3 yas var ve cok guzel bi iletisimleri var arkadas oldular birbirlerine. Sanirim yurtdisindaydin gidebiliyorsan bi doktora gorun yinede.

Reactions: D-E
Cok cok tesekkur ederim canim beni anladigin icin, yardimci oldugun icin, beni o kadar iyi anlamissin ki, aynen oyle cocuguma ihanet ettim gibi hissediyorum, hala cok kucuk o benim icin bir bebek. Gercekten o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam.

aynen öyle be n de sofu beyinli değilim evlenmeden seks yapsın isteyen istediği kadar kişiyle de yatsın ama 15 yaş dediğiniz gibi çocuk yaş onu kastetmiştim

kimse sizin kaç kişiyle ilişkiye girdiğinizi umursamıyor.
15 yaşında çocuk sayılıyorya hani! o yüzden şaşırdı herkes.
16 senedir aktif cinsel hayatı olan birisi bu kadar bilgisiz olmamalı.

15 yaşında mı cinsel ilişkiye başladınız gerçekten bu konuya yazabileceğim tek yorum bu!!!
Ben yazmak istemedim ama gerçekten öyle, 15 yaşında cinsel ilişkiye başlamış şaka gibi,bir de benim bileceğim iş diye savunuyor.

Hayır sizin bileceğiniz iş falan değil. 15 yaşındaki bir kişi kanunlar önünde çocuk sayılır. Siz çocukken cinsel ilişkiye girmeye başlamışsınız yani. Oldu o zaman çocuklar 15 yaşında evlenince de karışmayalım onların bileceği iş diyip işin içinden çıkalım. Olduuu. Bu forumu 15-16-17 yaşında okuyan ergenler var, yazdığınızın farkına varın biraz. Ayrıca 16 yıldır aktif cinsel hayata sahip olup bu kadar bilgisiz olmanız insanların sinirine dokundu. Madem ilişkiye giriyorsunuz, nedir ne değildir bir zahmet açıp okuyun. En azından geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını öğrenirsiniz.

ÜlkemiZdeki bilinçsizliğin cinselliğin tabu olmasından kaynaklanmadığı böylelikle çıktı ortaya.

Nasil korundugunuza bagli geri cekilme örneğin hic güvenli degil en iyisi hap

Kimse evlenmeden mi seviştin demiyor.
15 yaşında daha çocuk sayıldığı için kişi o kısmı tuhaf. 15 yaşında ilişkiye girdiğin kişi suç işlemiş oluyor yani.
15 yaşında hamile kalsaydınız görürdüm sizi. Doğurduğunuz çocuğu devlet alır, sizi hamile bırakan kişi de hapsi boylardı. 15 yaşından beri seks hayatınız varsa az biraz okuyup araştırın da ne korur ne korumaz öğrenin iyice. Cahillik iyi birşey değil.

Maalesef sevişmeyi biliyorsunuz ama korunmayı bilmiyorsunuz, geri çekilme hiç bir şekilde bir konunma yöntemi değildir.
Ayrıca cinsellik konusunda hiç önyargılı birisi değilim, olmadım. İlk ilişkime de 19 yaşında kendimi hazır hissettiğimde girdim. Kaldı ki o kişi ile evlenmedim. Kısacası ne ahlak bekçisiyim ne de sizi yargılayacak birisiyim. Ama 15 yaş cinsel ilişki için çoooook erken. Pedofili sayılıp işlem yapılıyor o yaşta birisiyle ilişkiye girene...

“Başka insanlarla ilişkiye girmedim” diyerek siz de ahlak savunuculuğu yapıyorsunuz.
15 yaşında çocuk ilişkiye giriyor bu çok normal, ama başkaları ile ilişkiye girerse mi anormal size göre? Kusura bakmayın ama çok bağnaz bir yorum...

Bu 15 yas konusunu kapatirsak iyi olucak bence, cunku zaten konumuz o degil ki, nerden buraya geldik anlamadim

Bu 15 yas konusunu kapatirsak iyi olucak bence, cunku zaten konumuz o degil ki, nerden buraya geldik anlamadim
Bnce bu konu kapatılsın komple kötü örnek oluyor bunu okuyan genç kızlarımıza ergenlerimize kız çocuğu annesi olarak kınamadan konuşmaya çalıştım ama utandım yani

Bnce bu konu kapatılsın komple kötü örnek oluyor bunu okuyan genç kızlarımıza ergenlerimize kız çocuğu annesi olarak kınamadan konuşmaya çalıştım ama utandım yani
Siz bu konuyu saptirmasaydiniz kotu ornek olmayacakti, konunun icerigi baskaydi siz degistirdiniz

Cok cok tesekkur ederim canim beni anladigin icin, yardimci oldugun icin, beni o kadar iyi anlamissin ki, aynen oyle cocuguma ihanet ettim gibi hissediyorum, hala cok kucuk o benim icin bir bebek. Gercekten o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam.
O ihanet duygusu hic gecmiyor ki
Benimkilerin arasi 5 yas olacak ve ogluma haksizlik yaptim gibi geliyor kendimi inanilmaz suclu hissediyorum.
Aralari 9 yas olan arkadaslarim da ayni duyguyu yasadilar.
Madem olacakti keske 2-3 yas olsaydi diyorum bende.

Reactions: D-E
Tesekkurler canim, valla gercekten cok kotu hissediyor insan

Tesekkurler canim, valla gercekten cok kotu hissediyor insan
Inan bende oyleyim ve hap kullaniyordum duzensiz kullandim kaldim artik dusunmuyordum cocuk.
36 yasindayim artik keyfime bakarim oglumu buyuttum diyordum.
Ogluma bakip agliyordum ilk zamanlar simdi hala durup durup of ya diyorum ya onu ihmal edersem ya eskisi gibi sarilamazsak kucak kucaga yatamazsak ya benden sogursa
Sonra arkadaslarimla konusuyorum hepsi ayni seyleri hissettik oyle olmayacak deselerde ne bileyim bir tarafim buruk.
Doktora gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…