Doğuma Hazırlık SIZCE HANGI İSİM KIZLAR

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yıl olmuş 2017, hala inandığınız, konuştuğunuz şeylere bak

Anne baba olarak çocuğumuza koyduğumuz isimden hesaba cekilcez anlamının güzel olmasını istiyorum eğer bir kaç erkek evladı varsa kişilerin bi tanesinin isminin MUHAMMET olması lazimmis
böyle birşeyi hiç duymadım.
isim konusundaki pek çok bilgiyi taramıştım da.

Şimdi burada dini konu yasak olduğu için fazla açıklama yazamıyorum tabi.ama şu kadarını söyleyeyim bu doğu değil..
Neyse..

Bence dini isim koy ahirette utanmasın çünkü hakkı var çocukların anne baba siz bana bu kötü ismi koydunuz diyecekler

İnsanların fikirleri yıllara göre sekillenmez.
Konuştuğum şeylerde bir anormallik olduğunu düşünmüyorum benim gibi düşünmüyor olabilirsiniz saygı duymayı deneyebilirsiniz

İnsanların fikirleri yıllara göre sekillenmez.

Konuştuğum şeylerde bir anormallik olduğunu düşünmüyorum benim gibi düşünmüyor olabilirsiniz saygı duymayı deneyebilirsiniz
Evet haklısın, ayrı dünyaların insanlarıyız diyorum ve bu konudan çıkıyorum. k olay gelsin size

Çocuklardan birinin adını Muhammed koymak gerek diye bir şey yok. Kimse sallamasın. Bana kalırsa öyle Harika bir insanın ismini kimse çocuğuna koymasın. İsimler karakteri belirlemez, yaşam biçimi belirler. Görüyoruz adamın adı Muhammed ama hırsız, katil vs.
O yüzden Muhammed ismini koymayın.
Yasir çok güzel geliyor kulağa. Fakat anlamı Esir. Evet ilk müslüman olanlardan olabilir, ama ismi müslüman olmadan önce konuldu sonuçta.
Madem dini bir isim koyacaksınız o zaman "Yahya" koyun.
Allah Zekeriya peygambere evlat verdiğinde "Allah sana, Allah'dan bir kelimeyi doğrulayıcı, efendi, nefsine hakim ve iyilerden bir peygamber olarak Yahya'yı müjdeler"
Diyor.
Ben olsam madem dini isim koyacağım bu ayete göre Yahya koyardım herhalde.

Muhammed ismi çok güzel bir isim.Oyumu Muhammed'den yana kullanıyorum.. Yanına Yasir demissiniz ilk kez duydum hoş gelmedi bana açıkçası.

İlla bu isimlerden tercih edilecekse tek olmalı ve nedense Yasir gibi geldi kullanım açısındanSağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Sadece yusuf diyorum ben de. Çok istiyorsanız kulağına Muhammed Yusuf okuyun ama kimliğe sadece yusuf yazdırın.

Sadece yusuf diyorum ben de. Çok istiyorsanız kulağına Muhammed Yusuf okuyun ama kimliğe sadece yusuf yazdırın.
Bence de böylesi daha iyi ben de tek isimden yanayım. Ama kulağına Muhammed ek olarak okuyabilirsiniz çok mantıklı.

Muhammet ismi çok ağır bir isim bence yanlış anlamayın ama.Her çocuk o ismi kaldıramaz sorumluluğu var.İsim seçerken buna da dikkat edin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…