- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Yıl olmuş 2017, hala inandığınız, konuştuğunuz şeylere bakBen illaki arap ismi olacak demiyorum ki hadisi şerifte okudum Birde bence bi araştırın hesaba cekilcez mi cekilmicez mi babanın üzerine düşen en büyük haklardan birisidir çocuğuna anlamı güzel bir isim koymak
böyle birşeyi hiç duymadım.Anne baba olarak çocuğumuza koyduğumuz isimden hesaba cekilcez anlamının güzel olmasını istiyorum eğer bir kaç erkek evladı varsa kişilerin bi tanesinin isminin MUHAMMET olması lazimmis
Şimdi burada dini konu yasak olduğu için fazla açıklama yazamıyorum tabi.ama şu kadarını söyleyeyim bu doğu değil..Ben illaki arap ismi olacak demiyorum ki hadisi şerifte okudum Birde bence bi araştırın hesaba cekilcez mi cekilmicez mi babanın üzerine düşen en büyük haklardan birisidir çocuğuna anlamı güzel bir isim koymak
İnsanların fikirleri yıllara göre sekillenmez.Yıl olmuş 2017, hala inandığınız, konuştuğunuz şeylere bak
Konuştuğum şeylerde bir anormallik olduğunu düşünmüyorum benim gibi düşünmüyor olabilirsiniz saygı duymayı deneyebilirsinizYıl olmuş 2017, hala inandığınız, konuştuğunuz şeylere bak
Evet haklısın, ayrı dünyaların insanlarıyız diyorum ve bu konudan çıkıyorum. k olay gelsin sizeİnsanların fikirleri yıllara göre sekillenmez.
Konuştuğum şeylerde bir anormallik olduğunu düşünmüyorum benim gibi düşünmüyor olabilirsiniz saygı duymayı deneyebilirsiniz
Bence de böylesi daha iyi ben de tek isimden yanayım. Ama kulağına Muhammed ek olarak okuyabilirsiniz çok mantıklı.Sadece yusuf diyorum ben de. Çok istiyorsanız kulağına Muhammed Yusuf okuyun ama kimliğe sadece yusuf yazdırın.
HaklisisnizMuhammet ismi çok ağır bir isim bence yanlış anlamayın ama.Her çocuk o ismi kaldıramaz sorumluluğu var.İsim seçerken buna da dikkat edin bence
Demek ki gündemden çok uzaksınız.Tüylerin niye diken diken oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?