- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Anne baba olarak çocuğumuza koyduğumuz isimden hesaba cekilcez anlamının güzel olmasını istiyorum eğer bir kaç erkek evladı varsa kişilerin bi tanesinin isminin MUHAMMET olması lazimmis
Başka isimlerde var ama eşim kabul etmiyor eşim MUHAMMET yasir koyma taraftarı ama bende aynen ağır geleceğini düşünüyorum yusuf ensar olsun diyorum Başka isim teklif etsem Hamza yada ali olsun diyor bende onları istemiyorum o yüzden iki isim arasında mecbur seçim yapmak zorunda kaldım
Israrla Muhammet yaziyorsunuz. Dogrusu Muhammed.Sonuna kadar katılıyorum size bi ara müdahale etmeye çalıştılar ama bende o anlık müdahale edilmesin diye biz karar verdik MUHAMMET yasir koycaz dedim ama sonradan düşündüm muhammet yasir çok ağır gelir yusuf ensari da çok beğendiğim için eşime teklif ettim
Mehmet Yasir koysanız peki? Muhammet ismi ağır olacağından Ahmet yada Mehmet konabiliyor. Mehmet Yasir de kulağa çok hoş geliyor. Mehmet zaten tek başına da bence hala çok güzel bir isimSonuna kadar katılıyorum size bi ara müdahale etmeye çalıştılar ama bende o anlık müdahale edilmesin diye biz karar verdik MUHAMMET yasir koycaz dedim ama sonradan düşündüm muhammet yasir çok ağır gelir yusuf ensari da çok beğendiğim için eşime teklif ettim
Ömer ismini de düsünebilirsiniz :) ömer yasir mesela.
o çok fena olur yapmasınlar :) bazı isimlerin karakterde çok etkisi oluyor ömer isimliler de yasir isimliler de biraz daha sert mizaçlı oluyorlar.
Ayrıca mesela ensar demek "yardım eden" demek. Nasara'dır kelime kökü. Nasara da "yardım etmek" demektir. Yani arapça bir sözcük bu sadece. Yasir de aynı şekilde anlamsız. Kutsal bişey yok.
Yasir esir ya da sola giden demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?