Sizce Hangisi Kızlar?

sonuç itibariyle nolmuş tam okumadım ama mia çok çok güzel onu tercih et bende eminönünde yakından gördüm gayet şık kesinlikle onu düşün kaliteli duruyordu yani

sevgicim henüz sonuçsuz, fikirler doğrultusunda mayıs ayında karar kılıp alıcam inşallah

özlemim bende renkli uyumlu sofralar kurmayı çok severim herşeyim uyum içerisinde tabağından masa örtüsüne kadar bence yemek takımına en uyumlu olan ilk çkb takımı sade renk eminim sofranada takımınıda çok yakışacaktır şimdiden hayırlı olsun güzel yemekler yemek nasip olsun

özlem cnm bence alma pembe takımının çkb larını kullanırsın ama yok illa alıcam dersen normal bir çkb takımı alır hergüne kullanırsın inan çok yer kaplıyorlar sana daha sonradan yük olacaklar evimi yerleştirdiğimden biliyorum bir baktım aman allahım ne çok saklama kabı almışım

mudonunkiler cidden güzel görünüyor canım ama çok kaliteli durmuyor... sen hangisi olsun dersen mia diyorum ben de :)

Teşekkürler kansucum, bakalım inşallah birinde karar kılabilirim sonunda

Evli hatun olarak aramızda en deneyimlisi sensin gamzecim, çok fazla alıp doldurma diyorsun yani
Dikkate alıcam canım, sağolasın fikrini beyan ettiğin için

özlemim konunu yeni farkettim tatlım bence kesinlikle mia bıçağı falan çok farklı duruyor öbürü çok klasik her yerde var hem yemek takımına daha uygun mia bu arada senin kaç tane günlük takımın var kız deli

bence tek renk olan daha şık duruyor,
hangisini alırsan al ama bulaşık makinasında yıkama canım bir süre sonra plastik yerlerinden kırılıyor.

3 takım var gündelik kuzucum :)

Bu Bernardo ya ait, kupaları ben alıp kombine ettim

Bu marineli takım

Bu da son oylamaya sunduğum takımım, bunları ben çok küçükken babam gazete kuponlarıyla arkopalden almış tatlım

Eklentiler

• $güral porselen günlük yemek takımı kase.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 88
bence tek renk olan daha şık duruyor,
hangisini alırsan al ama bulaşık makinasında yıkama canım bir süre sonra plastik yerlerinden kırılıyor.

Tamam canım, dikkat ederim bu dediğine, haklısın bulaşık makinası zarar verebilir

oyy canım ne şekerler bunlar topiğinde görmüştüm şimdi hatırladım bunlar 6 kişilik dimi yani toplamda 18 kişi olacak babacığın bile çeyize çalışmış kız ne güzel benim de annem bna battaniye ve yemek takımı almış ama ben beğenmiyorum yemek takımını abim götürcek battaniye benim ama onu vermem kimselere güllü müllü beğendim resmini çekcem bi ara özendim kızz

cnm babanın aldığı takımı çook beğendim keşke babam olaydıda çul çaput alaydı evimin baş köşesine koyardım valla en özenli çkb takımını ona almalısın cnm o dahada değerli benceonunla uğraşma diyen arkadaşıda kınıyorum ayrıca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…