3 inci yok mu artıraneşim de inci yi beğeniyor oğlum erva diyor ben de alternatifler bulmaya çalışıyorum.Erva nın anlamı hoşuma gidiyor aslında Peygamber Efendimiz s.a.s in halasının adı cesur yiğit e çom güzel olan demekmiş.Bu isim konusu ne zormuş ya.Oğlumunkini hemen bulmuştuk içimize sinmişti.Kızlar önerilerinize açığım.
Canım senin bebeğinin cinsiyeti ne?Erva yı söylemek biraz zor geliyor bana r ve v yanyana olduğu için sanırım inci çok güzel bir isim bence kibar Asya da güzel
Selam kızlar.Fikirlerinize ihtiyacım var.5 yaşında bir oğlum var adı Eymen.Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.Allahım izin verirse 2 ay sonra da bir kızım olacak inşallah.Ama hala isim bulamadık.Bana kalsa direkt Ayşe koyarım ama eşim istemiyor.En son şu isimlerde mutabık olduk.
Erva
Asya
İnci
Sizce hangisi?
Doğru diyorsun canım bir de Güneş iami çıktı şimdi inci ve güneş arasındayı.Eymene uymak zorunda değil ki cnm sonuçta ikisi de ayrı evlat ayrı karakter, bence anlamı güzel asil bir isim düşün ve soyisimle de okunuşu kulağa hoş gelsin. Asya ismini ben de çok sever kızım olursa koyarım derdim ama sonra düşündüm anlamı güzel değil. İnciyi ben de beğendim ama yanina bir isim daha ekle böyle güçlü kadın anlamı olan sadece zarif olmasın güçlü de olsun.
Doğru diyorsun canım bir de Güneş iami çıktı şimdi inci ve güneş arasındayı.
Sağol canım biz de tek isim düşünüyoruz iki isim genllikle kullanılmıyor zaten kızım isimsiz doğucak bu gidişle. Karı koca iki kararsızEymene uyumlu Ceren Zeren Ece Ecem ama uyumlu olmak zorunda degil zarif ve anlasilir olmasi onemli olan tek isim kullanilsa daha iyi olur canim hayirli dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?