Ciddi bir konu da neyin şakası diye düşündüm sadece ve rahatsız oldum.Yani açık açık söyleyin bu tarz şakalardan rahatsız olduğunuzu. Ben dalga geçtiğinden eminsem beni rahatsız etmez, bir abisi varsa onu da gönderin ben de yardım edeyim der gülerdim herhalde. Küserek konuşmayarak bir yere varamazsınız, bunun sizi rahatsız ettiğini, bu tarz şaka yapmaması gerektiğini konuşun siniriniz geçince.
Merhabalar hanımlar. Yeni üyeyim ve yeni evliyim. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Eşim ve teyzesi kendi aralarında bir konu hakkında konuşuyorlardı ben de yanlarındaydım.
Konuşma şöyleydi
Teyzesi bir kızla ilgili konuşuyordu. Kız yardım istiyormuş. Eşim de ağzını yaya yaya gülerek yardım gerekiyorsa edelim diyerek bana bakıp gülmeye devam etti.
Bu tür konuşma tarzlarından hiç hoşlanmıyorum. İğrenç geliyor. Bana bakıp gülmeye devam etmesi ayrı sinirlendirdi beni. Sizce ne yapmalıyım kızlar şu an muhatap olmuyorum kendisiyle. Tavrım nasıl olmalı sizce? Çok kırıldım
Kızın biraz tavır tepki gösterin.Ne yapmaya çalışıyorsun diye.Merhabalar hanımlar. Yeni üyeyim ve yeni evliyim. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Eşim ve teyzesi kendi aralarında bir konu hakkında konuşuyorlardı ben de yanlarındaydım.
Konuşma şöyleydi
Teyzesi bir kızla ilgili konuşuyordu. Kız yardım istiyormuş. Eşim de ağzını yaya yaya gülerek yardım gerekiyorsa edelim diyerek bana bakıp gülmeye devam etti.
Bu tür konuşma tarzlarından hiç hoşlanmıyorum. İğrenç geliyor. Bana bakıp gülmeye devam etmesi ayrı sinirlendirdi beni. Sizce ne yapmalıyım kızlar şu an muhatap olmuyorum kendisiyle. Tavrım nasıl olmalı sizce? Çok kırıldım
Bir kızla ilgili konuşuyorlar demiş ama kuzen miŞakaya gelinceye kadar bahsedilen kadının teyze kızı olması gerçekten mide bulandırıcı. Akraba kızına kardeş gözüyle bakarsın ancak, konudaki eşin baktığı şekilde bakmak, üstüne bir de şakasını yapmak ciddi şekilde iğrençlikAdamın gevşek olmasını yazmıyorum bile. Sen bilirsin konu sahibesi ama bu aileye bir gün yeni bir birey kazandırmaya karar verirsen üstüne basa basa kuzenin kardeş olduğunu vurgula. Adam da, KV de, bu aile de aksini düşünüyor çünkü.
Teyze kızı değil başka bir kızŞakaya gelinceye kadar bahsedilen kadının teyze kızı olması gerçekten mide bulandırıcı. Akraba kızına kardeş gözüyle bakarsın ancak, konudaki eşin baktığı şekilde bakmak, üstüne bir de şakasını yapmak ciddi şekilde iğrençlikAdamın gevşek olmasını yazmıyorum bile. Sen bilirsin konu sahibesi ama bu aileye bir gün yeni bir birey kazandırmaya karar verirsen üstüne basa basa kuzenin kardeş olduğunu vurgula. Adam da, KV de, bu aile de aksini düşünüyor çünkü.
DeğilBir kızla ilgili konuşuyorlar demiş ama kuzen mi
Bir kızla ilgili konuşuyorlar demiş ama kuzen mi
Her zaman Rahat tavırları olan biri mi eşinizMerhabalar hanımlar. Yeni üyeyim ve yeni evliyim. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Eşim ve teyzesi kendi aralarında bir konu hakkında konuşuyorlardı ben de yanlarındaydım.
Konuşma şöyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?