Sizce hanımlar?

Glpwde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
4
2
1
Merhabalar hanımlar. Yeni üyeyim ve yeni evliyim. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Eşim ve teyzesi kendi aralarında bir konu hakkında konuşuyorlardı ben de yanlarındaydım.
Konuşma şöyleydi
Teyzesi bir kızla ilgili konuşuyordu. Kız yardım istiyormuş. Eşim de ağzını yaya yaya gülerek yardım gerekiyorsa edelim diyerek bana bakıp gülmeye devam etti.

Bu tür konuşma tarzlarından hiç hoşlanmıyorum. İğrenç geliyor. Bana bakıp gülmeye devam etmesi ayrı sinirlendirdi beni. Sizce ne yapmalıyım kızlar şu an muhatap olmuyorum kendisiyle. Tavrım nasıl olmalı sizce? Çok kırıldım

Yani açık açık söyleyin bu tarz şakalardan rahatsız olduğunuzu. Ben dalga geçtiğinden eminsem beni rahatsız etmez, bir abisi varsa onu da gönderin ben de yardım edeyim der gülerdim herhalde. Küserek konuşmayarak bir yere varamazsınız, bunun sizi rahatsız ettiğini, bu tarz şaka yapmaması gerektiğini konuşun siniriniz geçince.

Ciddi bir konu da neyin şakası diye düşündüm sadece ve rahatsız oldum.

Cıvık bir adam demek ki. Çoğu kadın gibi elde keser yontacaksınız

Kızın biraz tavır tepki gösterin.Ne yapmaya çalışıyorsun diye.

Lakayt bir kocanız var. Ne yapabilirsiniz ki? Küsseniz elbet barışacaksınız oda iyice yüzsüzlüğe vuracak. Teyzesinin yanında direkt bu ne biçim tavır diye haşlayacaktınız. Kendine gelmesi gerektiğini söyleyecektiniz.

Sonra başbaşa kalınca tekrarı olursa sonuçlarına katlanırsın diyeceksiniz. Ve tekrarı olduğunda ciddi yaptırımlar uygulayacaksınız. Öyle küsmeyle konuşmamayla lakayt insanı yola getirmezsiniz.

Normalde özellikle ailelerin veya arkadaşların yanında saygı çok önemlidir her iki taraf içinde. Ama sizin bozulabileceğinizi bile bile böyle bişey diyip bide devam ettirmesi hoş olmamış. Bu durumlarda direkt o an tepki vermelisiniz bence. Espri anlayışımız pek uymuyo ben bunda gülüncek bişey göremedim gibi vs

Bazı erkekler evlenince şımarıyor , başarı elde etmiş modunda havalara giriyor . Muhtemelen sizinki de onlardan biri . Evde yardımsever kocam gel falan işi hallet filan işi hallet deyin . Yok derse teyzenin yanında pek bir yardımsever görünüyordun hayırdır deyin . Sonrasında da konuşun umarım anlar .
Bir arkadaşımın eşi ev aldıktan sonra memlekette ev aldım şunu şöyle yaptım böyle yaptım deyip kuzum emeklerini yok saymış . Kız o anda hayatım madem her şeyi sen hallettin benim maaşım nereye gidiyor her ay , hem madem bu kadar şeyi tek başına yapabiliyordun bekarken niye bir kaşık alıp kenara koymadın demiş . Ortam buz kesti dedi . Ama eşi o gün bugündür bir daha böyle şumarıklık yapmamış

Adam gevşek ama teyze de gevşek belli ki, karısının yanında y.vşakça şakalar yapan adama nasıl hiçbir tepki koymaz? Bizim ailede olsa aile byüğü hemen uyarır edepli ol diye ... yapacak bir şey yok bunlar böyle aile boyu gevşek işte yontarım adam ederim diyorsan olur konu sahibesi.

Son düzenleme:
Bir kızla ilgili konuşuyorlar demiş ama kuzen mi

Ne diyosun sen ya ağzını topla deseydin. Bu nasıl şaka ay. Beyefendiden başka eğlenen oldu mu?

Teyze kızı değil başka bir kız

Iyy hem terbiyesiz hem de yavşak bir adam. Elalemin kızı üzernden sizi mi kıskandıracakmış acaba tek haneli Iqsu ile?

Her zaman Rahat tavırları olan biri mi eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…