Sizce hiç ses etmeyelim mi?

aklı sıra cinfikirlilik yapıyor teyzeniz, kusura bakmayın. bu resmen hak yemek.
ayrıca anneanne ve dedeniz sağlıklıymış. hani senelerce yatalak bakar anlarım bir nebze. ama zaten onlar sayesinde hayatını idame ettirmiş ve beraber yaşamanın getirdiği şeyler olmuştur sadece. bunun adı bakmak değil.

Degil tabıki. 9gün yogun bakımdayken basında durdu. O kadarını yapsın yani. İkisi de çekmedi anneanne ve dedem. Teyzem tüm herseyın yönetımını elınde tutuyor. Tarlayı yıllık kıraya verıyorlar. Dükkan ve ev kırası var. Yıllardır herseyın parasını teyzem alıyor. Kendını emeklı yaptırdı. Galıba kızınında yatıttırdı sıgortasını. Ve kendıne işe hıc gıtmeden bırıkım yaptı.

Namazında nıyazında. Sürekli ıbadet yapın hak yemeyın der. Ama şuan kendı hak yıyor.Gercı annemın hakkını yedırmem ben
Gerekirse kötü olacagız

rahatı bozulmasın diye kardeşinin hakkını hiçe sayıyor işte

Anneniz boş yere kira vermesin, gidip anneanne ve teyzenizle birlikte yaşasın. Belki rahatsız olup, teyze kızını çıkartır, annen geçer oraya.

Evi kesinlikle satmasın. Zamanı geldiğinde zaten kanuni olarak hakkı neyse alır

ev annenizin ustune degilse nasil satacak.
250 yi duyunca teyzen anneanneni doldurup evi kendi uzerine de gecirebilir.

4 kardeş ve eş = 5 e bölünür kalan mallar. Yani şu anda da miras paylaşımı yapabilirsiniz.

Erkek ölünce 3 te 1 i eşinin 3 te 2 si çocukların oluyor. Madem anneniz oraya taşınmak istemiyor, teyzeniz 500 lira kira versin, anneniz de kirasını karşılamış olsun. Ya da eksper çağırıp evin ederi öğrenilsin, öyle satılsın. Zaten evin ederi 200 se teyzeniz almaktan vazgeçer.

Kesinlikle bu şekilde de olabilir. Zaten degeri en az 150.akıllı işte annemı kandıracak. 50bine ev mı kalmıs

Teyzem rahatsız olamaz. Annem ne rahat yemek yıyor orda ne bırsey. Hıc rahat edemiyor.Teyzem hayatta cıkmaz. Annemın zaten oraya gıtmesını ıstemıyor.

50 bine kumes vermiyorlar .kimse kimseyi salak yerine koymasın artık yaaaa.teyze yerleşmiş yamacına kizinida yerleştirmiş anacinda Çeksin dursun dertleri kimin umurunda ! Annende dedende bagkurluysa hicbirzaman alamaz babadan yetim maaşı .alabilmesi için çalışmıyor ve bağkur emekliliginin de olmaması lazim.yani teyzenler annenin bagkurunu yatırırken bile kendilerini düşünüyorlar iyilik yaptıklarından degil

Teyzem acaba biliyor muydu ki. Sanmıyorum bilecegini. Şimdi yatırmayı bırakacaklar zaten. Annem ssksız olunca alamaz mı? Hiçbir geliri yok. Babamdan sadece 700 tl nafaka alıyor. Kardeşim de diyor ki annem dedemin maaşı için başvurunca kızmasın bunlar diyor. Anneannemin maas düşecek ya. Bende sacmalama kadının hakkı dedım.salı gunu goturcem annemı sgk ya

Anneniz sessizse siz sesinizi çıkarın.
Annenizin hakkını alın.
Anneniz sizi bırakmamak için babanızı çekmiş yıllarca. Çok fazla bedel ödemiş. Şimdi annenizi koruma sırası sizde.
Uyanıklık yapan insanlarsan nefret ediyorum.

Peki annem daha annem hayatta ne mirası derse napayım. Annem gercekten saf yani iyi niyetli.Annemde annesi ölene kadar miras lafı acmaz gıbı gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…