Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alın benden de o kadarİçecek olan her türlü içer. Yasaklarla olacak iş değil bu. Ben de sigara kullanıyorum birinin içme zararlı demesi aşırı tilt ediyor beni. Biz bilmiyoe muyuz bunun zararlı olduğunu? Başımıza Yeşilaycı kesiliyorlar ya
bu kişinin seninle ilişkiye başlaması çok saçmaBiz sevgili olmadan önce kullandığımı biliyordu. Zamanla orta yolu buluruz diye konuşmuştuk ve açıkçası ilişkinin başında bunu bir problem olarak ben görmemiştim. O her zaman tercihinin benim hayat tarzım yönünde olmadığını belirtirdi. Onun için azaltabileceğimi söyledim. Azalttım da. Fakat bu konu onun için hala bir sorun. Bana göre daha muhafazakar bir yaşam tarzı var.
Sorun onun bana bırakmam yönünde baskı yapması değil. Kendisi kısıtlayıcı bir erkek arkadaş değil. Gayet açık fikirli. Bana söylediği şey şu, eğer bir gün bırakırsan her ikisini de mutlu olurum, fakat bunu benim için yapmanı senden isteyemem. Ama bu şekilde ne kadar devam eder emin değilim.
Tahammül ve anlayış seviyemin yüksek olduğunu düşünüyorum. Bir gün bırakırsam elbet bu benim kendi kararım olmalı. İlişkiyi sırf bu yüzden bitirmek bana pek anlamlı gelmiyor. Ama bu süreçte ben de ne kadar fedakarlık yapabileceğimi sorguluyorum açıkçası.
Kendimi tanımaya çalışıyorum bir yandan. İlk kez aşık olduğum zamanı hatırlıyorum, önceki ilişkilerimi düşünüyorum. Sevgi, saygı ve ilişkide bulunan dinamikler bu tarz konulardan çok daha önemli oldu her zaman benim için. Henüz bu tarz insan ilişkilerinde belki de çok fazla tecrübem olmadığı için, ne kadar mantığımla ne kadar kalbimle adım atmalıyım bunu düşünüyorum.
Bu tarz konularda kimsenin kimseye müdahale hakkı olduğunu düşünmüyorum çünkü olgun ve yetişkin insanlar günde kaç tane sigara içeceğini ve bir masaya oturduğunda ne kadar alkol tüketeceğini gayet iyi bilir, muhafazakarsanız (tamamen varsayım) zaten rahat yaşayan insanlardan uzak durmanız lazım çünkü yaşam tarzınız çok farklı olacaktır. Kızılcık şerbo nursema umut ilişkisine dönmesin ilişkiniz ama yok sadece sağlık açısından düşünüyorum diyorsanız karşınızdaki kişinin tercihlerine saygı duymanız gerekir kısa bir dip not ekleyeyim akciğer kanserinin en birincil sebebi sigara değil içe atma ve duygularını dışarıya yansıtmama imiş ve bilin bakalım en çok kimde görülüyormuş bingoo erkeklerde yani stres her şeyin başı içiniz rahat etsinOrtada ciddi bir şey yok. 30'dan önce evlenmem diyorum genelde benKendini ifade etmek amacıyla bunun onun için bir deal breaker olduğunu pekiştirmek için bu şekilde anlattı sanırım. Yoksa öyle bir durum yok. Yalnızca sevgiliyiz.
Bu fazla kişisel bir durum. Başkasına doğru olan benim için yanlıştır. Benim doğrum başkasına yanlıştır. Tamamen tercih meselesi.Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?