- 6 Haziran 2024
- 45
- 20
- 8
- 23
Ortada ciddi bir şey yok. 30'dan önce evlenmem diyorum genelde benkuzucum, 21 yaşındasın sen henüz. ne evliliği?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortada ciddi bir şey yok. 30'dan önce evlenmem diyorum genelde benkuzucum, 21 yaşındasın sen henüz. ne evliliği?
Ortada ciddi bir şey yok. 30'dan önce evlenmem diyorum genelde benKendini ifade etmek amacıyla bunun onun için bir deal breaker olduğunu pekiştirmek için bu şekilde anlattı sanırım. Yoksa öyle bir durum yok. Yalnızca sevgiliyiz.
Eşinizle karşılıklı içememek sizin açınızdan sorun olmuyor mu peki? Bu arada şarap seviyorsanız Gürcü şarabını tavsiye ederim. Normalde hiç hoşlanmam fakat semi sweet olanları daha önce denemediyseniz, bambaşka bir şeydir.Nasil başardım bilmiyorum ama bu yaşıma kadar sigara içen ve alkole dokunan bir sevgilim olmadi. Eşim alkolün yanindan bile geçmez.
tek sorun, ben ikisinide bolca kullandim ve güzel bir şarap olmadan hayat benim için düşünülemez.
Eğer kirmizi cizginiz varsa bence adama hiç bulaşmayin.
Çok haklısınız Sigrid. Bu tavsiyenizi hatırlayacağım. : )yapmak istediğin hiçbir şeyden bir başkası için, hele de bir erkek için kendini geri tutma.
Eşinizle karşılıklı içememek sizin açınızdan sorun olmuyor mu peki? Bu arada şarap seviyorsanız Gürcü şarabını tavsiye ederim. Normalde hiç hoşlanmam fakat semi sweet olanları daha önce denemediyseniz, bambaşka bir şeydir.
Başta ben de öyle hissediyordum. Hatta içmemesine rağmen birkaç defa sırf eşlikçi olabilmek adına benimle beraber içti. Ama ben de zamanla alıştım sanırım. Sizi çok iyi anlıyorum. Beyaz şarap daha hafiftir bana göre. Eminim güzeldir. Teşekkür ederim.Ilk zamanlar gıcık oluyordum. Helede tatilde akşam üstü şarap keyfi yapamamak felaket gibi geliyordu ama alıştım. Şarap barlarina gidiyoruz ama eşim resmen karşımda su içiyor
Kesinlikle denicem.
Sizde tatli şarap seviyorsaniz moscato deneyin. En sevdiğim beyaz şarap. Bak canım çekti:)
Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Haklısınız, bir insan bir şeyi kendi için yapmayınca tekrarlıyor maalesef. Keşke başlamasaymış. Bana ilginç gelen durum bunun ilişki öncesi bir belirleyici olması, tabii herkesin kendi tercihi.Sigara kokusu dokunuyor bana ama hic bir erkege bu konuda karismadim hatta bir erkek arkadasim benim için bırakmışti ona benim icin birakma kendin istiyorsan ona bir sey diyemem demistim ayrilinca tabii yine başlamış :) alkol de ben içmem ama içene de karışmam, alkolik olacak seviyede değilse karismam o hakki kendimde görmem açıkçası
Valla içen içenle içmeyen içmeyenle evlensin.Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Ben alkol kullanıyorum ama eşim kullanmıyor denecek kadar az içiyor. Ben sigarayı az içiyorum eşim hiç içmiyor. Alkolü içen kişi ağzıyla içiyor ise problem yaratmamalı diye düşünüyorum ama sigara çok kokuyor markalara görede kokusu yoğunlaşabiliyor. Sabah elini yüzünü yıkamadan, kahvaltı yapmadan aç karna sigara içen insanların ağzı çok kötü kokuyor. O yüzden sigaraya ben biraz daha mesafeliyim.Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Bunlar şahsi davranışlar. Eğer hoşunuza gitmiyorsa flört aşamasında konuşabilirsiniz.Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Evet sigaraya karışılmaz diyeni o yüzden anlayamıyorum çünkü parmak ucundan saçına kadar kokuyor. İçenler içenlerle, içmeyenler içmeyenlerle mutlu mesut devam etmeli. Okan balyülgenin eski showunda dediği gibi, sigara içen birini öpmek, kül tablasini yalamaya benzerBen alkol kullanıyorum ama eşim kullanmıyor denecek kadar az içiyor. Ben sigarayı az içiyorum eşim hiç içmiyor. Alkolü içen kişi ağzıyla içiyor ise problem yaratmamalı diye düşünüyorum ama sigara çok kokuyor markalara görede kokusu yoğunlaşabiliyor. Sabah elini yüzünü yıkamadan, kahvaltı yapmadan aç karna sigara içen insanların ağzı çok kötü kokuyor. O yüzden sigaraya ben biraz daha mesafeliyim.
Aynen ben tercih etmedim. Başta sigara içmiyorum dedi eşim. Evlendikten sonra sigara içesi tuttu. Ya ben ya sigara dedim. Beni seçtiben bu gibi konularda karışmayı hak görmüyorum. alkol ya da sigara alışkanlıkları size uymuyorsa o kişiyi tercih etmemelisiniz.