sizce işten çıkmalımıyım?

Belki öyle olmaz diyorum yani temelliösatışa geçirmez sizi sıkmayın canınızı kız izindeyken durun gelmezse o iş size kalırsa edersiniz istifa

Pireye kızıp yorgan yakmayın

o gelir en kötü ihtimalle beraber devam ederiz yada beni eski yerime geçirir ama ben değil 15 gün 2 gün bile orda onların işine yaramak istemiyorum

Mutsuz olduğun bir yerde çalışma derim sinirlerin yıpranır çevrendekilere zarar verirsin kendimden biliyorum çok pişmanım geçen senelerde işten çıkmadığım için neyseki az kaldı kurtulucam Allah kolaylık versn

çok yıprandı anlatılcak gibi değil gördükçe sinir olduğum insanlar sürekli laf sokan birileri diyorum yaa telf yasak su yasak

Kizin isten cikicam demesine guvenip isyeri sorun yasasin diye istifa edeceksin sen de gidince onu ozellikle cagiracak kiz isi birakamayacak sen bosa istifa etmis olacaksin.. memnun degilsen kendin icin birak baska bi nedenden degil

ben kızın işten çıkacağına inanmadığım için zaten kendim istifa edip onu çağırsınlar diyorum tatil yapamasın çünkü oda ikili oynuyo

ooo arkana bakmadan kaç o halde cidden kaç yani yazık etme kendine beni mahfettiler Allaha havale ettim inşallah sende iyi bir yer bulursun ama önce iş bul öyle çık

ooo arkana bakmadan kaç o halde cidden kaç yani yazık etme kendine beni mahfettiler Allaha havale ettim inşallah sende iyi bir yer bulursun ama önce iş bul öyle çık

işten çıktığım zaman 2 ay çalışmayı düşünmüyorum hem kardeşimin düğünü var bayramdan sonra hemde ramazanı evimde geçireyim istiyorum

Bencede çık yarı yolda bırak onları hakediyolar:KK62:

kesinlikle evet

Seni yıldırmak istediğini söylemişsin bunu kanıtlayıp işten ayrılırsan üzerine o kanıtları dava açıp mahkemeye sunarsan o tazminatı zaten alacaksın. Birde istemediğin bir yerde çalışma kendini yıprattıgin için çok pişman olursun.

Back
X