- 23 Ağustos 2012
- 51.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.015
- 898
- Konu Sahibi samanyolu11
-
komşudaki savaşı bırak m.ö.de yaşayan afganistanın parasından bile değersizmiş diyorum
afganistan komşu demiyorum
Türk vatandaşı olmaya kim para versin yafRus/Slav kızları ikiye ayrılıyor, şehirli iyi eğitimli olanlar İslamofobik oluyor genelde, onlar Rus erkeği veya Kuzey Avrupalı erkek seviyor. İyi eğitimli, kibar, çok akıllı, birden fazla spor yapan, meslek sahibi, güzel, moda seven, klasik müzik/edebiyat eserlerini yalayıp yutmuş kızlar oluyorlar, onların kültürel ve diğer beklentilerine bizim erkekler zaten yetişemez.
Türk erkeklerine bakanlar daha çok kırsal kesim kızları, onların da beklentileri yerlerde zaten çocuk yapayım evde oturayım adam eve para getirsin, evine bağlı olsun vb....nefes alsın yeterin bir tık üstü. Senin adam bu kadar az beklentisi olan bir kızdan tekme yediyse hele ki ortada çocuk da varsa emin ol 5 para etmiyordur
Turk erkeklerle evlenen butun slavlar köylü ve cahil.Peki Turk erkeklerle evlenen Turkiyedeki kadinlarin hepsi cahil ve koylulerden mi oluşuyor? Yoksa Turkiyedeki iyi egitimli kadinlarin hepsi iskandinav ulkelerine mi gidiyor? Ya da Turkiyede hiç iyi egitimli kadin yok?
Benim sevgilimin kuzeni var başına gelmeyen kalmadı adamın bir kızı var 10 yaşında kadına yapmadığını bırakmıyor ve birşeyde diyemiyorsun kendi çocuğun olmadığı için hep yanlış anlaşılıyor cidden çok zor evlilik falanda kalmıyor böyle olunca.iki tarafında medeni aklıselim davranması lazım bu tür evliliklerde o da çok nadir oluyor zaten.kadın çocuğu dolduruyor adam kadından hem hizmet hem annelik bekliyor ama kadın çocuğu terbiye etmeye kalkarsa o benim çocuğum hiçbir şey diyemezsin oluyor.Sizin hayatınız şükür ki mutlu ilerlemiş Attraente Hanım. Daim olsun inşallah.
Ancak boşanıp da eski flörtlerine bir bir yazan erkeklerin öyle çok da romantik düşünceleri olmuyor genelde. Bu örnekte de olduğu gibi. Amaçları çoğu zaman çocuğun sorumluluğunu atabilecekleri yeni bir dişi birey bulabilmek oluyor maalesef.
Bdv'de bile kaç kez gördük. Gencecik kadınlar aşık olup 2-3 çocuklu adamlarla evleniyorlar. Sonuç, akşama kadar adamın çocuklarına bakıp yemek temizlik yapmak oluyor. İnsan kullanmaya, sömürmeye bayılıyorlar.
Söylediklerim kesinlikle buna gelmiyor... Neden derseniz öncelikle anadil ikili ilişkilerde korkunç büyük bir faktör . İnsanların değer verdiği tip, para gibi yüzeysel kriterlerden de, sadakat, sevgi gibi manevi kriterlerden de çok çok daha büyük. Aynı kültürel geçmişi paylaşma, aynı şakaya gülme, aynı dili konuşmanın hiçbir rakibi yok bu durumda Rus, Türk, ya da başka biri fark etmez beynin ilk tercihi tabi ki kendi kültüründen biri oluyor. Türk kadınları için de bu geçerli, Rus kadınları için de. Rus kadın tabi ki öncelikle ülkesinden birini beğenir, aynı şeyler bizim kadınlar için de geçerli. Rus kadınlarının seçme yelpazesi daha geniş, çünkü eğitim veya iş sebebiyle farklı ülkelerde yaşıyorlar, Türk kadınları için bu söz konusu değil beğensen de beğenmesen de eldeki mal belliBu yüzden Türk erkeği ile evlenen Türk kadını hakkında hiçbir çıkarım yapılamaz, ortada kültürel ve coğrafi faktörler var. Yurtdışına gidip Türk erkeği ile flört etmek de gayet normal, insanın kendi ülkesinden birini yakın bulması gayet normal dediğim gibi. ben de en son başka bir Türkle flört ettim, çünkü Türkçe ev gibi hissettiriyor kesinlikle.
Diğer konuya gelirsek maalesef Rusya'daki eğitim bizimki x 10 . Sokaktaki her insan mutlaka edebiyat, tarih, sanat konularından birine ilgi duyuyor , derin sohbet yapacak kadar bilgi birikimi ve okuması oluyor. PhD oda arkadaşım Rustu, benden 2 yaş küçük olmasın rağmen hem bilimsel eğitimi benimkinden fersah fersah ötedeydi hem de kişisel birikimi. Kaldı ki ben de boş değilim bilindik bir teknik üniversiteden mezunum, zaten burslu gitmiştim. Bu canım arkadaşım ve benzeri kızlar her şeyden önce nezaket arıyor, bizim erkeklerin %80i zaten burda sınıfta kalıyorÜlkemizde maalesef hem fiziksel hem sözlü şiddet çok yaygın ve bu aklı başında her insan için korkutucu, ayrıca erkekler fazlaca küfür/hakaret stili kelimeleri kullanıyor. Bunları geçtim zaten üst eğitimli sınıf İslama fazlaca tepeden bakıyor, İslamın kadınlara ve sosyal hayata bakış açısını sevmiyorlar, ee kim aşağı gördiği kültürden biriyle olur?
Çocuk için diyorlar ama 40a kadar yolu var artıkNolmuş yaşiniz 32 olmuşsa daha cok gencsiniz. 25 yaşimda tutturdular gec kaliyosun evlen artik diye 29 yaşima giricem neye gec kalcaktim hala anlamiş degilimBence adamin öylesine aklina gelmişsiniz yazmiş size boşverin bence dedigim gibi gencsiniz illa cikar birisi karşiniza
Ben kabul etmedim amma 10 sene önce bacımmmmAdam olacağı olsaydı 10 yıl önce seninle evlenirdi ablacım... Başka kadınla evlenmiş, ondan da tekmeyi yemiş bir de çocuk peydahlamış şimdi gel çocuğuma bak var mı yahu öyleeeeeee
Ne alaka ya, kim niye türk vatandasi olmak istesin savaşlarla dolu ortadogu coğrafyasında değilse? Yan Komşularımıza bile vizesiz gidemiyoruz. paramızın değeri yan komşunun parasından 15 kat değersiz, öteki yan komşumuzun parasından 4,5 kat degersiz, alt komşumuzun parasından değerli olabilir ama onlar da zaten savaşta
Kadın,eğer niyeti bilmemnere vatandasligi olsa zor mu yani bir Bulgar, bir Alman bulmak? (Cevap veriyorum hiç zor değil)
Hadi kadın musluman ülkeden geliyor, dini değerlere hassas diyelim zor mu bir Suudi,Arap bulmak? (Ona da cevap veriyorum,valla o da hiç zor değil) Kim ne yapsın sizin ezik adamı, kim ne yapsın TC vatandasligini .
Belli ki kadın sevmiş evlenmiş,niye hemen kötü yakistirmalar yapıyorsunuz?
Benim sevgilimin kuzeni var başına gelmeyen kalmadı adamın bir kızı var 10 yaşında kadına yapmadığını bırakmıyor ve birşeyde diyemiyorsun kendi çocuğun olmadığı için hep yanlış anlaşılıyor cidden çok zor evlilik falanda kalmıyor böyle olunca.iki tarafında medeni aklıselim davranması lazım bu tür evliliklerde o da çok nadir oluyor zaten.kadın çocuğu dolduruyor adam kadından hem hizmet hem annelik bekliyor ama kadın çocuğu terbiye etmeye kalkarsa o benim çocuğum hiçbir şey diyemezsin oluyor.
Maaşallah daim olsunYani evet her aksam yada butun haftasonlarini arkadaslariyla icmekte gezmekte olmamasi ailesinin oldugunu bilmesi tabi buyuk etken, her zaman ihtiyacim oldugunda yanimda olmasi vs. Elbette.
Ne alaka ya, kim niye türk vatandasi olmak istesin savaşlarla dolu ortadogu coğrafyasında değilse? Yan Komşularımıza bile vizesiz gidemiyoruz. paramızın değeri yan komşunun parasından 15 kat değersiz, öteki yan komşumuzun parasından 4,5 kat degersiz, alt komşumuzun parasından değerli olabilir ama onlar da zaten savaşta
Kadın,eğer niyeti bilmemnere vatandasligi olsa zor mu yani bir Bulgar, bir Alman bulmak? (Cevap veriyorum hiç zor değil)
Hadi kadın musluman ülkeden geliyor, dini değerlere hassas diyelim zor mu bir Suudi,Arap bulmak? (Ona da cevap veriyorum,valla o da hiç zor değil) Kim ne yapsın sizin ezik adamı, kim ne yapsın TC vatandasligini .
Belli ki kadın sevmiş evlenmiş,niye hemen kötü yakistirmalar yapıyorsunuz?
Maaşallah daim olsun
Valla bacım buraya bakıcı vs için gelen yabancılar için çok güzel bir şey tc vatandaşlığı, kadın gelmiş oturum işlemleri yapan memurla evlenmiş, çocuğunu da buna vermiş şimdi İstanbul’da. E o haliyle memur bulan şimdi tc vatandaşı olunca (olmuş o yüzden diyorum 3 yıl oturumunu yatırtmış kocişine) kimleri bulur.
Dedim ya tc vatandaşlığı yaşamasını bilene Türk erkeklerini yiyene mükemmel
Yabancı kadınları öve öve bitiremeyen, türk kızının geçmişini sorgulayıp, bekaret bekleyen, yabancı kadınlara ‘ama onun kültürü öyle’ diyen erkeklere ibret olsun
Taaa onca sene geçmişleri gidip seni bulduysa sosyal hayatındaki son olayları bilmeyen birini arıyor olabilir. Çok şüpheli bir durum. Şu anda hayatına bir değil iki kişi alma ihtimalini düşünüyorsun onu netleştirmelisin. Ayrıca erkekler için çocuk bakmak gerçekten zor. Genellikle çocuk isteklerini veya gönlünü çok anlamıyorlar. Bakıcı tutmak yerine sevgili yapayım o baksın demiş bile olabilir. Hayat bu herşey mümkün.Kızlar 10 yıl önce benden hoşlanan biri vardı beni
Sosyal medyadan buldu. Yabancı biri ile evlenmiş ayrılmış çocuğun velayeti bunda. Kadın Türk vatandaşı da olmuş. Bu başka şehirde kadın da İstanbul’da.
Cocuğu da 4 yaşında. Ne bileyim kızlar adam iyi birine benziyor ama iyi olsa eşi çocuğuna rağmen boşanır mıydı diye düşünmeden edemedim. Adamı reddettim yazma dedim.
Yaşım 32. Şimdi de aslında kabul etse miydim diyorum ama bi yandan da iyi yaptım diyorum cünkü başkasının çocuğuna bakamam diye düşünüyorum, sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım kısmet mi teptim ne dersiniz
Her bosanan kötü insan demek değil,farklı kültürler anlasamamıs olabilirler.Kızlar 10 yıl önce benden hoşlanan biri vardı beni
Sosyal medyadan buldu. Yabancı biri ile evlenmiş ayrılmış çocuğun velayeti bunda. Kadın Türk vatandaşı da olmuş. Bu başka şehirde kadın da İstanbul’da.
Cocuğu da 4 yaşında. Ne bileyim kızlar adam iyi birine benziyor ama iyi olsa eşi çocuğuna rağmen boşanır mıydı diye düşünmeden edemedim. Adamı reddettim yazma dedim.
Yaşım 32. Şimdi de aslında kabul etse miydim diyorum ama bi yandan da iyi yaptım diyorum cünkü başkasının çocuğuna bakamam diye düşünüyorum, sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım kısmet mi teptim ne dersiniz
Ne cahilliktenmiş?Neyse cahilliktenmiş hep bunu da ogrendim sagol.
Ne cahilliktenmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?