- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.991
- 63
- 30
- Konu Sahibi samanyolu11
-
şimdi evlilikten korkma sebebim anlaşıldıEskiden buraya üye olsam evlenmeye korkardim.
Bu o kadar iyi bir tespit ki... Adeta yani bir anne olacaklarını düşünüyorlar. Birincisi çocuklar yeni bir anne istiyorlar mı? Hiçbir çocuk durduk yere bunu istemez, sanmıyorum. İkincisi sevdiğimin sevdiği, sevdiğim olur mantığı çoğu zaman tutmuyor. Daha doğrusu ben onları sever ve bakarsam kocam da beni daha çok sever diye düşünüyorlar sanırım.
Sonuç olarak çoğu zaman gerek çocukların olumsuz tutumları gerekse planın işlemediğini görünce oluşan bıkkınlık neticesinde çatışmalar başlıyor.
Eee maddi durumu olmasa da çocuğunu alıyor kadın ailesiyle yaşıyor sonra iş buluyor derken hallediyor bir şeyleri.Asla kadınlar melek demiyorum ama şu var kadın kötüyse de adamı bi odaya koyuyor yine de devam ediyor, cazgırsa bağırıyor çağırıyor adamı pıstırıyor.
Dayak ve tecavüz de edemiyor bir kadın
Onları demek istedim
Eşim yurtdışında çalışmış birkaç yıl. “Yaa ne bu ruslar ölüyormuş Türk erkekleri için falan yalan hepsi” diye ben sallarken yok doğru demişti. Sizin ilk paragrafı anlatmıştı resmen. Her işe kadınlar koşar, tatil ayarlar, dışarıda çalışır, çocuklara bakar kadınlar ama değer veren elinden tutan olmaz… Türk erkeğinin böyle sarıp sarmalayan, evin erkeği benim diyen tavrını istiyorlar demişti. Doğru mu cidden? Yoksa kocam beni mi yiyorTurk erkeklerinin hepsi kel fodul değil.Bizim erkekler yani ailemdeki erkeklerin cogunu ornek verecek olursam eglence, arkadaş, alkol ailesinden cok bunlara vakit harciyorlar, evi çok takmiyorlar.
Arada tek tuk var evine eşine düşkün olan.
Turk erkeklerinde de boyle kotu ozellikli olanlar var elbet ama benim eşim diyeyim daha çok kiymet biliyor, evine düşkün, emek harcar bana. Bir nedeni var yani boyle erkeklerde.
Eşim yurtdışında çalışmış birkaç yıl. “Yaa ne bu ruslar ölüyormuş Türk erkekleri için falan yalan hepsi” diye ben sallarken yok doğru demişti. Sizin ilk paragrafı anlatmıştı resmen. Her işe kadınlar koşar, tatil ayarlar, dışarıda çalışır, çocuklara bakar kadınlar ama değer veren elinden tutan olmaz… Türk erkeğinin böyle sarıp sarmalayan, evin erkeği benim diyen tavrını istiyorlar demişti. Doğru mu cidden? Yoksa kocam beni mi yiyor
Eşim yurtdışında çalışmış birkaç yıl. “Yaa ne bu ruslar ölüyormuş Türk erkekleri için falan yalan hepsi” diye ben sallarken yok doğru demişti. Sizin ilk paragrafı anlatmıştı resmen. Her işe kadınlar koşar, tatil ayarlar, dışarıda çalışır, çocuklara bakar kadınlar ama değer veren elinden tutan olmaz… Türk erkeğinin böyle sarıp sarmalayan, evin erkeği benim diyen tavrını istiyorlar demişti. Doğru mu cidden? Yoksa kocam beni mi yiyor
Höt zöt değil ya onu kastetmedim. Ev erkeği, aile babası, sahiplenici, sorumluluk alan… şeklinde diyorum.Herkes adina konuşmak istemem tabi ama evin erkegi benim tavrini istemedim ben hiç o ne demekse. Hiç sevmem höt zöt yapan maco tipli halleri istemem.
Sadece en çok ilgiyi bana vermesini, kiymetli tutmasini, sozumu dinlemesini, hiv bir şeyi benden sakinmamasini, hizmet beklememesini, evine bana düşkünlüğünü seviyorum eşimin.
Onun disinda tatillerimizi, yatimlari, alisverisi bile ben dusunup planlarim genelde.Kendi ailemdeki erkeklere bakarak eşim çok daha iyi kusursuz degiliz elbet ama iyi yani.
Höt zöt değil ya onu kastetmedim. Ev erkeği, aile babası, sahiplenici, sorumluluk alan… şeklinde diyorum.
Yok kadına demedim yani şöyle adama ezik derken hani Sakin bir tip olarak dedim böyle kendi gölgesinden korkan bir tip demedim
sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım kısmet mi teptim ne dersiniz
Bence iyi yapmıssın.Zaten çok aşık olsaydı sana o kadınla evlenmezdi? Baskasının cocugu falan zor iş.Kaldıkı o adam senın kısmetın olsaydı agzın dilin bağlanır ona evet derdınRica ederim. Cok matah 1 adam olsaydi ufacik cocukla, kadin ayrilmazdi diye dusunuyorum.
Ne alaka ya, kim niye türk vatandasi olmak istesin savaşlarla dolu ortadogu coğrafyasında değilse? Yan Komşularımıza bile vizesiz gidemiyoruz. paramızın değeri yan komşunun parasından 15 kat değersiz, öteki yan komşumuzun parasından 4,5 kat degersiz, alt komşumuzun parasından değerli olabilir ama onlar da zaten savaştaKızdım bu konuda zaten, yabancı kadınlar para verip bile Türk vatandaşı olmak için ( normalde 5 yıl, evlenince 3 yıl) bile evleniyor. Nasıl böyle bir sey yaptın diye
hiç sanmamNe alaka ya, kim niye türk vatandasi olmak istesin savaşlarla dolu ortadogu coğrafyasında değilse? Yan Komşularımıza bile vizesiz gidemiyoruz. paramızın değeri yan komşunun parasından 15 kat değersiz, öteki yan komşumuzun parasından 4,5 kat degersiz, alt komşumuzun parasından değerli olabilir ama onlar da zaten savaşta
Kadın,eğer niyeti bilmemnere vatandasligi olsa zor mu yani bir Bulgar, bir Alman bulmak? (Cevap veriyorum hiç zor değil)
Hadi kadın musluman ülkeden geliyor, dini değerlere hassas diyelim zor mu bir Suudi,Arap bulmak? (Ona da cevap veriyorum,valla o da hiç zor değil) Kim ne yapsın sizin ezik adamı, kim ne yapsın TC vatandasligini .
Belli ki kadın sevmiş evlenmiş,niye hemen kötü yakistirmalar yapıyorsunuz?
Nolmuş yaşiniz 32 olmuşsa daha cok gencsiniz. 25 yaşimda tutturdular gec kaliyosun evlen artik diye 29 yaşima giricem neye gec kalcaktim hala anlamiş degilimKızlar 10 yıl önce benden hoşlanan biri vardı beni
Sosyal medyadan buldu. Yabancı biri ile evlenmiş ayrılmış çocuğun velayeti bunda. Kadın Türk vatandaşı da olmuş. Bu başka şehirde kadın da İstanbul’da.
Cocuğu da 4 yaşında. Ne bileyim kızlar adam iyi birine benziyor ama iyi olsa eşi çocuğuna rağmen boşanır mıydı diye düşünmeden edemedim. Adamı reddettim yazma dedim.
Yaşım 32. Şimdi de aslında kabul etse miydim diyorum ama bi yandan da iyi yaptım diyorum cünkü başkasının çocuğuna bakamam diye düşünüyorum, sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım kısmet mi teptim ne dersiniz
Onlar akın akın bize geldiği için komşumuzmuş gibi geliyor, ama aslında bize çoook uzaklar, tee güney Asya'da ,hatta Çin ile komşuhiç sanmam
talibanın afganistanından bile düşükmüş bi ara tl değeri
Kızdım bu konuda zaten, yabancı kadınlar para verip bile Türk vatandaşı olmak için ( normalde 5 yıl, evlenince 3 yıl) bile evleniyor. Nasıl böyle bir sey yaptın diye
komşudaki savaşı bırak m.ö.de yaşayan afganistanın parasından bile değersizmiş diyorumOnlar akın akın bize geldiği için komşumuzmuş gibi geliyor, ama aslında bize çoook uzaklar, tee güney Asya'da ,hatta Çin ile komşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?