Sizce iyi mi yaptım kötü mü?

32 yaş kadının en güzel çağlarından hic bir şey için gecikmiş sayılmazsınız. Cocuk büyütmek sabır gerektiren bir iş yeni anneyim simdiden kendime diyorum kendi cocugum olmasa bu kadar sabır ve sevgiyle asla bakamazdım. Yabancı kadın bile adama katlanamadıysa orda bir bit yeniği vardır diye düşünüyorum

Youtube dayıları gibi bir yorum yapayım. Yanındaki ile yaşlanırsın, aklındakiyle ölürsün.
Ya ne yapacaksınız çocuklu adamı? Çocuğu olmasa hadi neyse de...
Benim de yaşım 30 olacak. Ne yapalım yani, 30 yaş ve üstü kadınlar ancak boşanmış çocuklu adamlara mı kalıyor?
Ben istemem şahsen. Eski eşi ile sonsuza kadar irtibatta kalması için muazzam bir sebebi olacak. Çocuğu olan eski eşler çok ciddi bir şey olmadığı müddetçe kopamıyorlar. O sebeple daima orada bir yerde eski eş faktörü olacaktır. Bu beni sinir eder şahsen.

Evet boşanmıştı
Hayatımın en güzel 8 yılını geçirdim, allah ömür verirse devam ediyoruz halen
Allah mutluluklar versin dedim ya teksiniz böyle olan

Genelde 2. Sınıf vatandaş olup cocuğu terbiye etme yasak ama tüm hizmetini yapılması talep ediliyor, çocukları anne doldurup gönderiyor.

Adam uçan kuşa mesaj atıyor. Dövüyor üstüne boşanmaya kalkınca da tüm çirkeflikleri yapıyor.

Bunları hem çevre de hem burda okudum.

Beni de sinir ediyor o durumlar haklısın bacım ben de karşıyım da bakalım sizin de aklınızı almak istedim

Yooo ben tek değilim, çevremde çok var bu tür evlilik, kötü örnekler elbet var ama evleneceği insanı düzgün seçmeli kadınlar. Çocuk terbiye etmekte ikinci eşin işi değil, ben başta söyledim mesela annesi hayatta olan çocukların üvey annesi değil ablası ya da teyzesi olabilirim ancak. Terbiyesi, alışkanlıkları beni ilgilendirmez, bizde oldukları günlerde sorumlulukları babalarına aittir. Gezdiririm, kitap okuruz, sinemaya gideriz, film izleriz vs... Sorumluluğu kabullenen erkekle evlenmek lazım, yeni eşini bakıcı niyetiyle hayatına sokan adamdan hayır gelmez tabii, iyi tartmak lazım, işin başında senin çocuğun benim çocuğum sayılır dersen sonra işler sarpa sarar

ben de tc erkeklerine bakan misss gibi slav kadınlarına gıcığım, biri de annem. o kadar erkek varken hem kel hem fodul türk erkeğine mi kaldınız diye sarsmak istiyorum hepsini

Turk erkeklerinin hepsi kel fodul değil. Bizim erkekler yani ailemdeki erkeklerin cogunu ornek verecek olursam eglence, arkadaş, alkol ailesinden cok bunlara vakit harciyorlar, evi çok takmiyorlar.
Arada tek tuk var evine eşine düşkün olan.

Turk erkeklerinde de boyle kotu ozellikli olanlar var elbet ama benim eşim diyeyim daha çok kiymet biliyor, evine düşkün, emek harcar bana. Bir nedeni var yani boyle erkeklerde.

Belki anlaşamadılar kültürel sebeplerle vs?bir şans verebilirdiniz aklınız kalacağına ama çocukla falan uğraşamam diyorsanız boşvermeniz iyi olmuş.çocuk annedede kalsa onun çocuğu olduğu için siz kabullenmeseniz sorun olurdu.büyük konuşmayayım ama bende çocuklu biriyle yapamazdım.

Sizin hayatınız şükür ki mutlu ilerlemiş Attraente Hanım. Daim olsun inşallah.
Ancak boşanıp da eski flörtlerine bir bir yazan erkeklerin öyle çok da romantik düşünceleri olmuyor genelde. Bu örnekte de olduğu gibi. Amaçları çoğu zaman çocuğun sorumluluğunu atabilecekleri yeni bir dişi birey bulabilmek oluyor maalesef.
Bdv'de bile kaç kez gördük. Gencecik kadınlar aşık olup 2-3 çocuklu adamlarla evleniyorlar. Sonuç, akşama kadar adamın çocuklarına bakıp yemek temizlik yapmak oluyor. İnsan kullanmaya, sömürmeye bayılıyorlar.

of ya
ben kendi tek öpeöz çocuğum arada anneme ablama gitsin de bi kafa dinleyeyim diye bakıyorum
ne meraklısınız milletin çocuklarına bakmaya

Yannnızz ben bunun eski flörtü değildim, bana teklif etmiş o zamanlar biraz popiydim hatırlamıyorum bunu.

eşiniz çok iyiymiş ya, hayalimdeki koca prototipine bir örnek adeta. böylesini bulduğum an kaçırmamaya yeminliyim her milletten iyi kötü vardır mutlaka ama türk kadını 7/10’sa türk erkeği 4/10 gözümde

of ya
ben kendi tek öpeöz çocuğum arada anneme ablama gitsin de bi kafa dinleyeyim diye bakıyorum
ne meraklısınız milletin çocuklarına bakmaya
Yok meraklı değilim bacım sadece şeyden sordum yarın öbür gün ben de cocuğumla boşansam beni bu yüzden kabul etmeseler vs diye vicdan yaptım

Yok meraklı değilim bacım sadece şeyden sordum yarın öbür gün ben de cocuğumla boşansam beni bu yüzden kabul etmeseler vs diye vicdan yaptım
Etmeyen etmesin ya hu. Bekar, daha önce evlenmemiş, babalık nedir haberi yok. Kendinin olmayan bir çocuğa babalık yapmak istemeyebilir. Tercih meselesi, ben bunda duyar kasılacak bir şey göremiyorum. Evliliğe sadece 2 kişi olarak başlamak istiyor olabilir. Erkekleri çok gömerim ama bu konuda Sezar'ın hakkı Sezar'a şimdi. Ki her iki taraf için de aynısını düşünüyorum. Denklik önemli bana göre.

Eskiden buraya üye olsam evlenmeye korkardim. Burada cok kotu ornekler var ama Turk erkeginin iyisi cok cok iyi gercekten hepsi buradaki gibi değil.

Di mi yabancı biri bile olsa çocukla boşanmaz kolay kolay bir kadın
Eee genel geçer bir yargı da var kadın çocuğunu bırakmaz diye. Ama çocuk adamda imiş. O ne olacak? Niye direkt kalıplaşmış düşüncelerle beyninizi yıkayıp önyargılara kapılıyorsunuz? Sanki tüm kadınlar safi melek ve tüm evlilikler erkek yüzünden bitiyormuş gibi.
Ben gidip buluşun demek istemiyorum sadece böyle yaklaşırsanız olaylara burda olmaz başka yerde yanlış yaparsınız.

İşte bunun için diyorum ki bu kararı verirken iyi tartmak lazım, çünkü evlilikleri yürüten tek başına aşk değil. İyi gözlemlemek, iyi dinlemek, çocuklar ve diğer konularda her türlü davranışı iyi tartmak lazım, ben böyleyim sen bana uyacaksın diyen adamlardan kaçmak gerek. Birde çoğu kadın aşık olunca tabi yaparım, onlar benim de evladım moduna geçiyor ki hatanın en büyüğü bu maalesef

Bu o kadar iyi bir tespit ki... Adeta yani bir anne olacaklarını düşünüyorlar. Birincisi çocuklar yeni bir anne istiyorlar mı? Hiçbir çocuk durduk yere bunu istemez, sanmıyorum. İkincisi sevdiğimin sevdiği, sevdiğim olur mantığı çoğu zaman tutmuyor. Daha doğrusu ben onları sever ve bakarsam kocam da beni daha çok sever diye düşünüyorlar sanırım.
Sonuç olarak çoğu zaman gerek çocukların olumsuz tutumları gerekse planın işlemediğini görünce oluşan bıkkınlık neticesinde çatışmalar başlıyor.

Asla kadınlar melek demiyorum ama şu var kadın kötüyse de adamı bi odaya koyuyor yine de devam ediyor, cazgırsa bağırıyor çağırıyor adamı pıstırıyor.

Dayak ve tecavüz de edemiyor bir kadın

Onları demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…