Sizce iyimi yaptım?

haknur

kıymetlilerim benim...
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
1.575
3
108
Bursa
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için

Yukarda bu yazıyı okuyunca içimdekileri yazıp sadece yorum almak istedim...

Arkadaşlar özet geçecek olursam 2 aydır çok sevdiğim aile dostum ablam annem herşeyim dediğim birinin eşinin yanında işe başladım(İşi kocası yürütüyo ama finansman ablam)
Ablamın 2. evliliği ve daha 1 senelik evliler...Ablamı bi tanısanız dünya iyisi,merhametli,temiz kalpli elindekini paylaşan daha ne iyi terim varsa huy olarak onda mevcut...
Adam ise 2 güne kadar iyi diye bildiğim fakat ablamla aralarında ufak tefek sorunları olan bir adamdı...

Kısa ve özet geçeyim hemen cuma günü cumaya giderken telefonunu bi boşluğuna geldi galiba bana bıraktı ve gelen aramalara cevap verebileceğimi söyledi gitti...O ara telefon çaldı arayan ablamdı açtım konuştum tam kapatıp tuşa basarken bi mesaj geldi ve ben tuşa bastığım için mesaj açıldı...Mesajda sevgi sözcükleri vardı kızının adıyla kayıtlıydı isim önce kızı sandım ama bi yandan da düşündüm bi insan ne kadar modern görüşlü olsada kızıyla sevgiyle ilgili bişey yazışmaz diye...Yada kaçımız babamızla mesajlaşıyoruz ben sadece babamla telefonla konuşurum eğer aradığımda müsait değilse arıcaam müsait değilim falan diye mesaj atar...Böyle sorular 2 gün kafamı kemirdi kemirdi durdu....

Ablamın o kadar bana iyiliğini varken canımdan çok severken bunu söylemelimiydim susmalımıydım derken dayanamadım...Aradım ablamı böyle böyle dedim sen bi araştır dedim...Ablam hemen araştırıyo soruyo soruşturuyo evet gerçekten sevgilisi varmış ve bayadır sürüyormuş ayrıca ablam üzerinden kazandığı paralarıda o kişiyle yiyormuş ablamada iişler yok para gelmiyo diyormuş....

Boşanma davası açıldı 18 martta boşanıyolar adam memleketine gidiyor,Ben işlerin başına geçtim burayı idare etmek işlerin sorumluluğunu tamamen üzerime almak zorundayım en önemlisi ablama destek olmalıyım....Bi yandan içim içimi yiyor yuvanın yıkılmasına sebep oldum gibi,Bi yandan seviniyorum ablamı bi asalaktan kurtardım diye...Off kızlar offff

sussaydın bu vijdan azabıyla yaşayacakmıydım , sbebi sen değilsin o adamın edepsizliği , sen üzerine düşeni yapmışsın üzülme sevin bence... iyi birşeye vesile oldun diye , her şerde vardır bi hayır demişler

senin yaptığın birşey yok bunda..eşini aldatan bir adam var ve sen sadece olayı anlatmışsın ablana..

o da kanıtlayınca boşanma davasını açmış,en güzelini yapmış..

aldatılması,kandırılması,onun hakkı olan paraların başka kadınlarla yenmesi daha mı güzel olurdu?

yalnız adam da iyi casaretliymiş,hem sevgilisi var hem de telini sana bırakıyor.hiç mi aklına gelmemiş olabilecekler..herşeye bir sebep var işte

Yok yaşayamazdım...O yüzden söyledim zaten ablamı bi görseniz nasıl dua ediyo bana sayende gördüm bunun pislliğini diye...Ya hala aklım almıyorrr gül gibi bakıyordu ablam eşine maddi olarak daha iyi durumu diye ama naptı şerefsiz....Böyle erkekleri bilmem napsınlar emi((

Ya insanların bi gaflet anı olurmuş ya...Boşluğuna gelir hani bazen galiba öyle oldu...Ama ablam beni buraya işe alırken demiş zaten haknur orda bişeyleri ortaya çıkaracak diye kadın şüpheleniyomuş zaten bunu bana daha yeni söyledi....

ben bu yorumlara katılıyorum. bana söyleyecek bişey kalmamış. belki daha sonra öğrenecekti ama öğrenecekti. erkenden öğrenip kurtuluyor işte. hakkında hayırlısı ablanızın.

iyi yapmışsın canım iyi insanları kötü insanlarla karşılaştırmasın allah nasılsa 1 yıllık evliler daha da uzamamış bu süre adam belli ki kadının parasından faydalanıyormuş.eline sağlık..

Yapılması gerekeni yaptın. Susarak evliliklerinin devamını sağlayacaktın ama ablanın aldatmasına resmen seyirci kalacaktın. Aynı durumda olsaydın sen de bilmek isterdin bence. Etik olan budur.
Hayırlısı olsun.

çoğu kişinin cesaret edemediği şeyi yapmışsın,
eğer söylemeseydin sende o adamın ahlaksızlığına ortak olmuş olurdun,
huylu huyundan vazgeçmez, yol yakınken ayrılıyorlar en iyiside bu,
ilerde çoluk çocuk olduktan sonra ortaya çıksaydı daha kötü olurdu canım.

Senin oraya işe girmen, o telefonun eline geçmesi, ve o mesajın açılması asla bir tesadüf değil.

Belki ablan bu durumla daha farklı bir şekilde karşılacaktı, belki de hiç bilmeyecekti. Belki onları ömür boyu unutamayacağı bir şekilde yakalayacaktı, kim bilir...

Ablanın güvendiği birisinden öğrenmesi gerekiyormuş demek ki, Allah seni vazifelendirmiş.

Ne vicdan azabın olsun, ne keşkelerin. Sen doğru olanı, ve en iyisini yaptın. Kim ister ki kendisini gözünün içine baka baka kandıran birisiyle hayatını devam ettirmek?

Ben evliyim, şahsen başıma böyle birşey geliyorsa eğer, eşimin sevgi sözcükleriyle beni kandırdığı o mutlu dünyanın yerine gerçeği bilip bunun acısıyla yaşamayı tercih ederim.

Helal olsun sana.

sebep olmuş senin açıklaman gerekmiş.daha kötü bir şekilde de öğrenebilirdi..her şerde bir hayır vardır lafı bu hikayede güzel duruyor.
Allah hakkında hayırlısını versin O kişinin de.

Bence çok iyi yapmışsınız, aldatıldığını bilmek aldatılan her insanın hakkıdır diye düşünüyorum.

keşke herkez senin gibi dürüst olsa. neden üzülüosun canım ortada yuva mı varmışki yıkılsın... umarım ablan çok mutlu olur hep ve bunu atlatır. sende umarım işlerinden üstesinden gelirsin:)

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim...Eşimle konuşuyoruzda bana sendeki cesaret ve hissiyetına hayranım diyo...Çünkü önce ben bu olayı eşime anlattığımda belki kızıdır demişti ne o hiç kızı babasına canım diyemezmi demişti bu ihtimali düşün demişti bende ben demiyorsam kimse demiyordur dedim bu kesin aldatıyo demiştim...Umarım dediğiniz gibi iyi bişey yapmışımdır...Ablama dua edin kızlarda kendini çabuk toparlasın...

Kızlar kadın adamın askerlikten önceki sevgilisiymiş yuhh ya adam gelmiş 46 47 yaşına nerden buldun lan sen onu

Kızlar kadın adamın askerlikten önceki sevgilisiymiş yuhh ya adam gelmiş 46 47 yaşına nerden buldun lan sen onu

Kesin face den bulmuştur.
Bu site bela oldu valla ya agerçi karakteri bozuk olana yapıcak birşey yok.
İyi olmuş ablanızın öğrendiği yoksa böyle yaşayıp gidecekti.

sakın üzülme arkadaşım en doğrusunu yapmışsın. ablanı sömürücekti resmen. anlattığın gibi iyi bir eşi varken yaptığına bak sen

Hala utanmadan telefonla konuşuyo kadınla yaa delircem....İşleri bana devretmesi için burda ama bı sn bile dayanamıyorum buna offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…