sizce kahvaltım nasıl olmalı?

Canim bende gebelik sekeri var, dr olcturuyor her gun ve ozel dietim var. protein ve sebze agirlikli kahvalti yapmak kan sekerini tum gun dengeliyor, tok tutuyor, kesinlikle az ekmek, bol salatalik, bir yumurta ya da azicik salam sosis ve biraz da beyaz peynir olmali. Obur turlu yiyorken kahvaltidan sonra oglene kadar acikiyordum, oglen de cok ekmek yiyince yine acikiyordum ardindan. Kesinlikle bu isin yolu proteini arttirmak her ogunde.

mısır gevreği yerine bir kase yulaf ezmesi yapıp içinede bolca üzüm kurusu ve ceviz ekle yanınada bir bardak yeşil çay iyi olur ayrıca haftanın 5 günü böyle yapacaksan 2 günüde az miktarda peynir zeytin domates salatalık reçel kepek ekmek ve yanınada portakal suyu şeklinde daha sıradan yap bence hem çabucak sıkılmazsın diyetini daha uzun devam ettirirsin hemde kilo vericem diye dengeli beslenmeni bozmamış olursun

Kahvaltıni ve ogle yemeğini cok sıkı ye en sagliklisi da bu sacma sapan seyler yapma sakin. En onemli öğün kahvaltidir. Bir iki ay sonra saglik sorunların cikarsa daha kötü olur. Kaş yapim derken göz cikarma yumurta peynir zeytin domates maydonoz açık limonlu cay. Yumurta yedigin gun et yeme. Et yedigin gun yumurta yeme böyle dengele kendini

Yumurta acayip tok tutuyor, ve vücut için çok önemli bir besin.
Her gun yerim ben neredeyse ve yemediğim günler kahvaltıdan 1 saat sonra acıkırım.
Ana yumurta yediğimde 4 5 saat bile canımın bir şey istemediğini bilirim.
Yumurta candır haftada en fazla iki gun falan yemeyin her gun yiyin, ben mesela 2 tane yiyorum günde kilo falan da almıyorum çunku akşama kadar hissedebiliyorum midemin aç olmadığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…