Harikasını cokNesfit vb reklam ürünlerini evinize sokmayın, kilo vermek sağlık için önemli ama bu tür ürünler tuzak, vücut direncinin düşmemesi kilodan bile önemli. Haşlanmış yumurta, bir dilim beyaz peynir, 3-4 zeytin (yeşil öneririm), bir bardak süt, süt içemiyorsan açık çay vs, bunlara ilaveten mutlaka maydanoz. 1-2 dilim tam buğday ekmeği ama tam buğday besin değeri düşürülmüş kepek değil. Saat 10 gibi ara öğünde 10 adet fındık ya da beş adet ceviz ve bir kase yoğurt(ev yoğurdu) Bana bunları diyetisyen verdi, sağlıklı yemek kilo vermenin başlangıcı, lütfen 1800 kalorinin altına düşen hiç bir diyete itibar etmeyin, önce sağlıklı olmak, kilo vereceğim diye başka hastalıkların önünü açmayın, zamanla düzene girer, hareketinizi arttırmaya çalışın ve ağır ağır kilo verin
Tabi detaylı anlatırmısınız?[/QUOTE]TabiiiTE="pin_up_girl, post: 38788908, member: 360537"]Ben karatay kahvaltı tabağı hazırlıyorum birsüredir, hatta ailecek bu şekilde yapıyoruz kahvaltıları. Cidden çok doyurucu oluyor uzun süre aç kalmıyorsunuz, hem de türk kahvaltı yapısına yakın olduğundan lezzetli geliyor. Tavsiye ederim size de
2 başlanmış yumurta istediğiniz kadar çiğ sebze, 3-4 dilim peynir 10 zeytin bir de makul miktarda ceviz. İçecek olarak çay kahve süt serbest sadece taze dahi olsa meyve suyu içmiyoruz çünkü kan şekerini hızlı yükseltip hızlı açıktırıyor.yumurtayı Hertürlü tüketebiliriz haşlama/tereyağında/Menemen vs. Ancak haşlayacaksak kayısı kıvamında olmalı, çünkü yumurta sarısı çok haşlanıp yeşile döndüğünde vücut için zararlı oluyor. Yumurta yemekten sıkılırsanız yerine muz da tercih edebilirsiniz. Süt ürünleri ve pişmemiş sebzeleri istediğiniz gibi tüketebilirsiniz.[/QUOTE]Tabi detaylı anlatırmısınız?
Kesinlik artık bende öyle yapıcamProtein ağırlıklı olmalı. Yumurta, peynir, surçt, yoğurt
Bana 1 ay bi etki yapmadı hatta kilo verdim bile ama artık doyurmuyorBu gevrekler özellikle nesfit yazları yiyordum bu kadar çabuk acıktıran bir şey daha görmedim ben.Bence yumurta ye acayip tok tutuyor yanına da ceviz badem olabilir.
Kahvaltıda yumurta yemeyi unutma canım,tok tutar ve 2 dilimde olsa ekmek ye yanında.Tabi bunun yanı sıra diğer kahvaltılık ürünler azar azar.Diyet yapıyorum Nestle nesfitlerle müslilerle hep kahvaltı yaptım içine kivi kuru üzüm kuru kayısı filan atarak yedim yanında yeşil çay sizce doğrumu ettim en kısa zamanda diyetisyene gidicem ama o zamana kadar sizce kahvaltım nasıl olmalı?
S sumoshh kahvaltı mutlaka edilmeli bütün doktorlar mutlaka kahvaltı edilmeli diyorlar,eğer kahvaltınız diyet yapıyorsan sağlıksız olur.Öğün atlanmaması gerek.Zayiflamak istiyorsaniz kahvalti yapmayin, öğle yemegi yeyin o da 11-13 saatleri arasinda olmalı. Tabiki ben doktor değilim fikrim bu. Akşam da 19 gibi yeyin ve yatarken asla birsey tuketmeyin
Çok teşekkurler fakat hergun yumurta iyi değilmiş haftada 2 kere yemeyi planlyorm[/QUOTE][QUOteşekkürler post: 38791479, member: 124816"]Kahvaltıda yumurta yemeyi unutma canım,tok tutar ve 2 dilimde olsa ekmek ye yanında.Tabi bunun yanı sıra diğer kahvaltılık ürünler azar azar.
Bence bir zararı yok,nettede bir yazıda okudum hergün bir adet yumurta tercih edilmeli diyordu yazıda özellikle diyet yapanlar tarafından tok tutması açısından.[/QUOTE]inşallahost: 38791566 .!.:Çok teşekkurler fakat hergun yumurta iyi değilmiş haftada 2 kere yemeyi planlyorm
Her gün 1 yumurta!Tabiki kesinlikle ben asla atlamam kahvaltıyı saat 7:30,8:00 gibi mutlaka yaparım fakat her gün yumurta iyi degil
nesfıtlerı çok severım. kahvaltı yapmayı sevmedıgım ıcın yerımbence müsli nesfit meyveler(şeker içerdiği için) çok kötü kahvaltı seçimi, nesfit hele hiç tok tutmayan gereksiz reklam ürünü bişey
bence en güzeli, iki yumurta kayısı kıvamında, bi parça peynir iki üç ceviz, yeşillikler, bu kahvaltıya 3 saat tok kalırsın nesfitle yarım saat
nesfıtlerı çok severım. kahvaltı yapmayı sevmedıgım ıcın yerım
gercekten hiçbişi yememıs hissi verıyor :d
En iyisi normal bir kahvaltı.valla canım ben bi ara yok kilo verdiriyo falan diye reklamlara kanıp bi kaç hafta yedim, ama sonrasında ki acıkma insan acıkması değil kurt acıkması o derece açlık krizine soktu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?