Diyet yapıyorum Nestle nesfitlerle müslilerle hep kahvaltı yaptım içine kivi kuru üzüm kuru kayısı filan atarak yedim yanında yeşil çay sizce doğrumu ettim en kısa zamanda diyetisyene gidicem ama o zamana kadar sizce kahvaltım nasıl olmalı?
İlk başlarda iyi geldi kilo verdim bâyâ ama şimdi ne tok tutuyor ne kilo verebiliyorumbence müsli nesfit meyveler(şeker içerdiği için) çok kötü kahvaltı seçimi, nesfit hele hiç tok tutmayan gereksiz reklam ürünü bişey
bence en güzeli, iki yumurta kayısı, bi parça peynir iki üç ceviz, yeşillikler, bu kahvaltıya 3 saat tok kalırsın nesfitle yarım saat
İlk başlarda iyi geldi kilo verdim bâyâ ama şimdi ne tok tutuyor ne kilo verebiliyorum
cnm işlenmiş gıdalardan uzak dur.kahvaltı olarak domates salatalık yağsız beyaz peynir yada yarım yağlı olabilirDiyet yapıyorum Nestle nesfitlerle müslilerle hep kahvaltı yaptım içine kivi kuru üzüm kuru kayısı filan atarak yedim yanında yeşil çay sizce doğrumu ettim en kısa zamanda diyetisyene gidicem ama o zamana kadar sizce kahvaltım nasıl olmalı?
Yarından itibaren denemeye başlıcam tesekkürlercanım kahvaltında şeker oranı yüksek, zaten tahıl vucutta direk şekere dönüşüyo, şekerin yükselip aniden düşünce haliyle çok acıkıyosun bu durumda, protein ve kuruyemiş tercih etmelisin, bi süre öyle dene, daha tok kalacağını göreceksin
Yumurta konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkürler bende her sabah yemeyi planlıyordum hafta 2 gün yapıcam artıkcnm işlenmiş gıdalardan uzak dur.kahvaltı olarak domates salatalık yağsız beyaz peynir yada yarım yağlı olabilir
2 kayısı 2 ceviz, maydanoz ve şekersiz limonlu yeşil çay iç
yumurtayı haftada en fazla 2 gün ya az yağlı omlet yada haşlanmış olarak öneriyor diyetisyenler
Teşekkürler dediklerinizi yapıcamDeprdediklerinizi post: 38788670 .!.:2 dilim kepek yada çavdar ekmeği, zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, açık çay, sabah kan şekerin düşüyorsa ve canın çok tatlı çekiyor da 1 tatlı kaşığı reçel ekleyebilirsin. Ben bu şekilde yapıyorum yumurtayı da gün aşırı haşlama şeklinde kahvaltıma ekliyorum...
Zayiflamak istiyorsaniz kahvalti yapmayin, öğle yemegi yeyin o da 11-13 saatleri arasinda olmalı. Tabiki ben doktor değilim fikrim bu. Akşam da 19 gibi yeyin ve yatarken asla birsey tuketmeyinDiyet yapıyorum Nestle nesfitlerle müslilerle hep kahvaltı yaptım içine kivi kuru üzüm kuru kayısı filan atarak yedim yanında yeşil çay sizce doğrumu ettim en kısa zamanda diyetisyene gidicem ama o zamana kadar sizce kahvaltım nasıl olmalı?
Maalesef dediklerinize katılmıyorum kahvaltı gerekli bir öğün erken saatlerde kalkılıp yapılmalı bu her yerde böyle söyleniyor bence sizde böyle yapnZayiflamak istiyorsaniz kahvalti yapmayin, öğle yemegi yeyin o da 11-13 saatleri arasinda olmalı. Tabiki ben doktor değilim fikrim bu. Akşam da 19 gibi yeyin ve yatarken asla birsey tuketmeyin
rica ederim cnm ben 2 ay özel diyetisyene gittiğim için biliyorumYumurta konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkürler bende her sabah yemeyi planlıyordum hafta 2 gün yapıcam artık
rica ederim cnm ben 2 ay özel diyetisyene gittiğim için biliyorum
haftada bir gün peynirli tostta yiyebilirsin
sormak istediğin birşey olursa yazarsın
Yanlış bir beslenme şekli aksine kahvaltı yapılmazsa kilo verilmez. Günün en önemli öğünüdür kahvaltı. Üstelik metabolizmayı çalıştıran tek öğündür.Zayiflamak istiyorsaniz kahvalti yapmayin, öğle yemegi yeyin o da 11-13 saatleri arasinda olmalı. Tabiki ben doktor değilim fikrim bu. Akşam da 19 gibi yeyin ve yatarken asla birsey tuketmeyin
Bilgileriniz içinYanlış bir beslenme şekli aksine kahvaltı yapılmazsa kilo verilmez. Günün en önemli öğünüdür kahvaltı. Üstelik metabolizmayı çalıştıran tek öğündür.
Haftanın 2 veya 3 günü 1 kase sütlü nesfit, geriye kalan günlerde standart bir kahvaltı doğru bir kahvaltıdır.
Diyet yapıyorum Nestle nesfitlerle müslilerle hep kahvaltı yaptım içine kivi kuru üzüm kuru kayısı filan atarak yedim yanında yeşil çay sizce doğrumu ettim en kısa zamanda diyetisyene gidicem ama o zamana kadar sizce kahvaltım nasıl olmalı?
Denicem teşekkurlerEkmeksiz kaynamış yumurta ye inanılmaz tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?