Sizce karsi taraf bu durumu nasıl yorumlar?

canım birazönce mesaj atmış gitmek idtediğim bir yerin fotosunu atmış daha önce beraber gideriz demişti .fotoyu göndermiş altına da sana yok demiş ne demek bu ?

Bence sizi begeniyor sohbet etmeniz de hosuna gidiyodur muhtemelen ama bu kadar sohbetin ustune niyeti olan bir erkek belli ederdi birseyleri gibime geliyor. Hala sohbet etmek istiyo mesajin anlamida o bence.

37 yasina gelmis bi adam ne istedigini bilir bence sizle ilgili bi dusuncesi olsa 2 aydir bi adim atardi diye dusunuyorum.bence silmeniz iyi olmus yoksa her hareketinden bi anlam cikarmaya calisacaksiniz,onunuze bakin derim

37 yasina gelmis bi adam ne istedigini bilir bence sizle ilgili bi dusuncesi olsa 2 aydir bi adim atardi diye dusunuyorum.bence silmeniz iyi olmus yoksa her hareketinden bi anlam cikarmaya calisacaksiniz,onunuze bakin derim
vallahi, moralim çok bozuk keşke baştan tanışmasaydım.neyse olan oldu.evet sildim faceden.bazıları ergence fala demiş ama her açtığımda faceyi gözüm ona kayıyordu sinirleniyordum sessiz kalınca ister istemez. sence seviyorsa üsteler mi? şu aşamadan sonra istiyorsa gelir mi yine de? offf ki of hayırlısı olsun.amin.

Net abaza ya bugün size yazar yarın başkasına. 37 yaşında adam hala ergenus gibi kız peşinde geziyorsa cinsel sorunları olduğunu düşünürdüm. Böyle tipler genelde sevmiyor, o tip cinsel sorunları varsa kızların ilgisiyle kendini öyle tatmin ediyor. Çok şeeapma yani, bir tek o mu var erkek olarak? Prim vermeyin bunlara, ilgisini de size özel almayın.

cinsel sorunları olabileceini düşünmemiştim haklısın belki de vardır

cinsel sorunları olabileceini düşünmemiştim haklısın belki de vardır

Mikropenis olan ya da iktidarsız olan tiplerde oluyor böyle playboy havaları. 40'a merdiven dayamış allasen ne yapacaksın, genceciksin önemseme böyle özgüven sorunu olan abaza tipleri. Keyfine bak, daha kimler kimler gelir hayatına.

gelir mi dersin öyle çok yoruldum ki adet dönemime de yakınım ağlamak istiyorum öyle bir hassaslaştım üzüntülüyüm çıkmasın artık karşıma böyle tipler istemiyorum

gelir mi dersin öyle çok yoruldum ki adet dönemime de yakınım ağlamak istiyorum öyle bir hassaslaştım üzüntülüyüm çıkmasın artık karşıma böyle tipler istemiyorum

Geliiiir. Sanki herkes ilk bulduğu adamla nikah masasına mı oturuyor yapma.

Silip engellediğinizi fark ettimi acaba ,ararmı dan önce bunu bilmek gerek
bilmiyorum ki her gün faceden mesaj atıyordu ama sözel değil bir yazı falan paylaşıyordu veya manzara.bugün de gönderdi sevdiğim bir ülkenin fotosunu daha önceleri beraber gideriz demişti.bugün de fotosunu gönderiş.ardından da sana yok ama yazmış ne alakaysa cevap vermedim. inanın çok kötü hissediyorum.

Bence farketmiş o da kendince sana tripatmış. Sende yazsaydın sana bundan sonra selam bile yok :)

Bu kadar rencide olmaniza gerek yoktu bence ,sizin adınıza üzüldüm acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…