- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
yok yazmadım sizce arar mı yazar mı yine?Bence farketmiş o da kendince sana tripatmış. Sende yazsaydın sana bundan sonra selam bile yok :)
neden
rencide oldum ki sorması ayıp? naptım yani? ne alaka?
ay öyle diyin ben de çok üzüldüm burdaEvet ne alaka konuları karistirmisimcok pardon
Yazar da bundan bi is çıkmaz bence. Zaman geciriyokendince.bundan ciddi bi ilişki beklemeyin istese bugüne kadar ciddilesirdiniz . Zaman kaybı sadce ciddi ilişki istiyosaniz bununla irtibatınIzı kesin ve önunuzdeki taliplere bakın .yok yazmadım sizce arar mı yazar mı yine?
çok haklısınız sonu yok bunu kesinlikle anladım ama gururum incindi üzüldüm açıkçası zaman geçirdi resmen benimle kendince eğlendi vakit harcadı benim geçen zamanım ne olacak? inşallah arar mesaj yazar ve ben de cevapsız bırkaırım umursamam bu sayede biraz da olsa içimdeki sinir geçer.Yazar da bundan bi is çıkmaz bence. Zaman geciriyokendince.bundan ciddi bi ilişki beklemeyin istese bugüne kadar ciddilesirdiniz . Zaman kaybı sadce ciddi ilişki istiyosaniz bununla irtibatınIzı kesin ve önunuzdeki taliplere bakın .
Bundan size bi cacık olmaz .
Emin olun daha iyi biri karşınıza çıkar ama yok ben kendimi kandiriyim biraz daha zaman geçireyim bu bana yeter diyosaniz siz bilirsiniz . Yazar sohbet edersiniz ama ama sonu yok bunun
Yani canim aradigi sensen o yasa gelmis kaybetmek istemez diye dusunuyorum.hakkinda hayirlisi insallah olmuyorsa vardir bi hayir oyle dusunvallahi, moralim çok bozuk keşke baştan tanışmasaydım.neyse olan oldu.evet sildim faceden.bazıları ergence fala demiş ama her açtığımda faceyi gözüm ona kayıyordu sinirleniyordum sessiz kalınca ister istemez.sence seviyorsa üsteler mi? şu aşamadan sonra istiyorsa gelir mi yine de? offf ki of hayırlısı olsun.amin.
canım bir kez de olsa arsın cevap vermicem zaten.defolsun gitsin oynamasın benimle ama sinir basıyor beni böyle.peki aradığının ben olduğumu anlaması uzun sürer miYani canim aradigi sensen o yasa gelmis kaybetmek istemez diye dusunuyorum.hakkinda hayirlisi insallah olmuyorsa vardir bi hayir oyle dusun
çok haklısınız sonu yok bunu kesinlikle anladım ama gururum incindi üzüldüm açıkçası zaman geçirdi resmen benimle kendince eğlendi vakit harcadı benim geçen zamanım ne olacak? inşallah arar mesaj yazar ve ben de cevapsız bırkaırım umursamam bu sayede biraz da olsa içimdeki sinir geçer.
canım silmem zoruna gitse tepki göstermez miydi tepki göstermediYazabilri ama kendini buna şartlama. Yazmasa da kendi kaybeder ben bundan kurtuldum gerçek yÜzünü gordum bu bana yeter de .beklenti içind e olma onu silmen bile zoruna girmiştir emin ol.yazmasa da kendini daha cok rezil etmemek için yazmaz
Bunu bilemem ama kendimdwn bahsedeyim esimle is dolayisiyla tanistik sadece netten sohbet ettik bi ay kadar gorusmeden surdu bu boule.sonra o beni kahve icmeye Cagirdi.gun sonunda da bence biz evlenecegiz dedi.nerden cikti bu dedigimde ben ne istedigimi biliyorum bana sans ver dedi.demem o ki seni uzmek istemem ama bu adamin boyle bi niyeti olsaelini cabuk tutardicanım bir kez de olsa arsın cevap vermicem zaten.defolsun gitsin oynamasın benimle ama sinir basıyor beni böyle.peki aradığının ben olduğumu anlaması uzun sürer mi
Insan kendini çıkaran birini tabiki farkeder.ayrica bi beklentin olduğunu da farketmiştir o kadar da akılsız değil herhalde zoruna gitse de sana ne dicek senle bırlıkte olmak istemiyorsa .yaptığı şeyi telafi etmeye çalışsa sana söylerdi.demekki onun için önemsiz bunlar. Sende bunu farkedip önüne bakcanım silmem zoruna gitse tepki göstermez miydi tepki göstermediumursamadı sanırım ama anladı sildiğimi mesajla bir foto attı çünkü.zoruna gitmiş midir gerçekten silmem? bunun benden beklentisi varmış diye düşünmüş müdür
kahretsin ya anlamıtır değil mi beklentim olduğunu çıkarmasam iyiymiş o zaman önemsiz olduğunu hissederdi cevap vermezdimInsan kendini çıkaran birini tabiki farkeder.ayrica bi beklentin olduğunu da farketmiştir o kadar da akılsız değil herhalde zoruna gitse de sana ne dicek senle bırlıkte olmak istemiyorsa .yaptığı şeyi telafi etmeye çalışsa sana söylerdi.demekki onun için önemsiz bunlar. Sende bunu farkedip önüne bak
Ay guldum yaa37 yaşında hala fanfinifinfon pesinde
Belki canı sıkılınca arar ama nedenini sormaz, belkide hiç farkına bile varmaz. Bence salla gitsinsizce arar mı sorar mı neden sildin diye?
Ay ergen ergen laflar tripler.şimdi bir video atmış benim gezmeyi çok istediğim bir yer altına da sana yok demiş ne demek bu? daha öncsinde beraber gideriz oraya dmişti laf arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?