Sizce karsi taraf bu durumu nasıl yorumlar?

yok yazmadım sizce arar mı yazar mı yine?
Yazar da bundan bi is çıkmaz bence. Zaman geciriyokendince.bundan ciddi bi ilişki beklemeyin istese bugüne kadar ciddilesirdiniz . Zaman kaybı sadce ciddi ilişki istiyosaniz bununla irtibatınIzı kesin ve önunuzdeki taliplere bakın .
Bundan size bi cacık olmaz .
Emin olun daha iyi biri karşınıza çıkar ama yok ben kendimi kandiriyim biraz daha zaman geçireyim bu bana yeter diyosaniz siz bilirsiniz . Yazar sohbet edersiniz ama ama sonu yok bunun

çok haklısınız sonu yok bunu kesinlikle anladım ama gururum incindi üzüldüm açıkçası zaman geçirdi resmen benimle kendince eğlendi vakit harcadı benim geçen zamanım ne olacak? inşallah arar mesaj yazar ve ben de cevapsız bırkaırım umursamam bu sayede biraz da olsa içimdeki sinir geçer.

Yani canim aradigi sensen o yasa gelmis kaybetmek istemez diye dusunuyorum.hakkinda hayirlisi insallah olmuyorsa vardir bi hayir oyle dusun

Yazabilri ama kendini buna şartlama. Yazmasa da kendi kaybeder ben bundan kurtuldum gerçek yÜzünü gordum bu bana yeter de .beklenti içind e olma onu silmen bile zoruna girmiştir emin ol.yazmasa da kendini daha cok rezil etmemek için yazmaz

canım silmem zoruna gitse tepki göstermez miydi tepki göstermedi umursamadı sanırım ama anladı sildiğimi mesajla bir foto attı çünkü.zoruna gitmiş midir gerçekten silmem? bunun benden beklentisi varmış diye düşünmüş müdür

canım bir kez de olsa arsın cevap vermicem zaten.defolsun gitsin oynamasın benimle ama sinir basıyor beni böyle.peki aradığının ben olduğumu anlaması uzun sürer mi
Bunu bilemem ama kendimdwn bahsedeyim esimle is dolayisiyla tanistik sadece netten sohbet ettik bi ay kadar gorusmeden surdu bu boule.sonra o beni kahve icmeye Cagirdi.gun sonunda da bence biz evlenecegiz dedi.nerden cikti bu dedigimde ben ne istedigimi biliyorum bana sans ver dedi.demem o ki seni uzmek istemem ama bu adamin boyle bi niyeti olsaelini cabuk tutardi

Insan kendini çıkaran birini tabiki farkeder.ayrica bi beklentin olduğunu da farketmiştir o kadar da akılsız değil herhalde zoruna gitse de sana ne dicek senle bırlıkte olmak istemiyorsa .yaptığı şeyi telafi etmeye çalışsa sana söylerdi.demekki onun için önemsiz bunlar. Sende bunu farkedip önüne bak

Valla siz arar mı yazdıkça bana daral geldi. Aramasını istiyorsanız niye sildiniz adamı. Ben hoşlandığım biri beni silse arardım. Olasılık olarak gördüğüm biri silse bişey yokken niye sildi bu cins beni der aramazdım. 31 yaşındayım demişsiniz ama o olgunlukta değil yazdıklarınız. Daha önce hiç erkek arkadışınız oldu mu?

kahretsin ya anlamıtır değil mi beklentim olduğunu çıkarmasam iyiymiş o zaman önemsiz olduğunu hissederdi cevap vermezdim
peki şu aşamada onunla ilgilenmediğimi umrumda olmadığını belli etmek için ne yapmalıyım

Ya siz de bana yaşınıza göre çok olmadık şeylere takılıyormuşsunuz gibi geldi. Ben 22 yaşındayım sevgilimin facebookunda kim ekli kim beğenir o kimi beğenir ne zaman aktif bilmem ne baktığımı bilmem. Daha işim gücüm yok onu mu takip etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…