Sizce kaynanam neden böyle

Sanki ben kocama iyi bakamıyormuşum gibi konuşuyor herşeyi dilendiriyor kusura bakmasın yani.
Neden kocanız kundakli bebek mi bakım mi gerektiriyor neden iyi bakmanız lazim anlamadim bunu.
Ayrıca eşiniz annesine birsey diyor mu çünkü ikisinin arasında bu mesele size karışırsa siz cevabını verim amma gelipte kocam da kocam aman kocam deyip durursanız iliskilerine müdahil olursanız o yanlış orda durun kendi aralarında hallederler.
Kociskolariniza sanki kendi kendine büyümüş bu hale gelmis gibi davranmaktan vazgeçin.

Türkçe öğretmenimisiniz ? Hemen yazdığım için dikkate almadım sadece
Hayır değilim. Sadece karşılıklı yazıyla anlaşmanın verimli olabilmesi için bazı temel, küçük, minik kurallara uyulması gerektiğini düşünüyorum cümleleri noktayla birbirinden ayırmak gibi.

Bak mesela soru ekini birleşik yazmışsınız o önemli değil. Ama yazıyla birilerine bir şeyler anlatmaya çalışıyorsanız anlaşılır olması için noktayla aranızda seviyeli bir ilişki olması gerekir.

Hayır değilim. Sadece karşılıklı yazıyla anlaşmanın verimli olabilmesi için bazı temel, küçük, minik kurallara uyulması gerektiğini düşünüyorum cümleleri noktayla birbirinden ayırmak gibi.

Bak mesela soru ekini birleşik yazmışsınız o önemli değil. Ama yazıyla birilerine bir şeyler anlatmaya çalışıyorsanız anlaşılır olması için noktayla aranızda seviyeli bir ilişki olması gerekir.
Haklısınız. Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için. İyi günler dilerim.

Kusura bakmayın ama bazı kaynana konuları gerçekten çok sıkıcı sizin konunuzda öyle yukarıda arkadaş yazmış siz 25 yıllık adamı değiştirmişsiniz ki böyle birşeye kimsenin hakkı yok ama nolmuş kah annesi söylüyor diye kah kendi istiyor diye özüne dönüyor yavaş yavaş burada gerçek suçlu kim ? Arkadaşım diyelim ki sinirin bozuluyor duyma görme, ya da haklı annen onun istediği gibi ol de konu kapansın. Birde şu var o yaşa kadar eşinizle ilgili belki diğer kardeşlerle ilgili belki kayınpederle ilgili herşeye kayınvalide karar verdi. Siz bir evliliğinizin gidişatına bakın eşiniz tüm yükü size mi bırakıyor yükünüzü alıyor mu? Yoksa sizde giderek KV mi benziyorsunuz?

Kocanıza siz mi bakıyorsunuz? Neden? Engelli filan mı kendisi?
Koca bakılacak bir varlık Eğer iyi bakar beslerseniz yüzüne kan can gelir kilo alır. Ortamlarda oooo evlilik yaramış eşin iyi bakıyor lafları duymak en büyük mutluluktur.

Kusura bakmayın ama bazı kaynana konuları gerçekten çok sıkıcı sizin konunuzda öyle yukarıda arkadaş yazmış siz 25 yıllık adamı değiştirmişsiniz ki böyle birşeye kimsenin hakkı yok ama nolmuş kah annesi söylüyor diye kah kendi istiyor diye özüne dönüyor yavaş yavaş burada gerçek suçlu kim ? Arkadaşım diyelim ki sinirin bozuluyor duyma görme, ya da haklı annen onun istediği gibi ol de konu kapansın. Birde şu var o yaşa kadar eşinizle ilgili belki diğer kardeşlerle ilgili belki kayınpederle ilgili herşeye kayınvalide karar verdi. Siz bir evliliğinizin gidişatına bakın eşiniz tüm yükü size mi bırakıyor yükünüzü alıyor mu? Yoksa sizde giderek KV mi benziyorsunuz?
Ben eşime istemediği şeyi zorla yaptıramam fikrimi aldı gerisi ona kaldı. Tarzını zevkini seviyor bu benim içinde gecerli bende tarzımı zevkimi seviyorum banada karışmasın

Koca bakılacak bir varlık Eğer iyi bakar beslerseniz yüzüne kan can gelir kilo alır. Ortamlarda oooo evlilik yaramış eşin iyi bakıyor lafları duymak en büyük mutluluktur.
Bağzı kocaların 3-5 yaş arası bakıma muhtaç çocuklar olduklarını unutuyorum arada. 😂😂

Sorun kayinvalidenizde değil eşinizde. Kişisel algılamayı bırakın, bunlar sizin probleminiz değil. Hala tarzına, kararına saygı duyduramayan bir eşiniz var. Ama derseniz ki eşimin tarzını ben oluşturdum kayinvalidem benim oluşturduğum tarzı beğenmiyor yine sorun eşinizde. Kendi fikirleri, beğenileri olmayan bir kukla demek ki eşiniz.

Sonuc olarak siz de eşiniz de istediklerinizi yapıyor kayınvalide sadece yorum yaptığıyla kalıyorsa çok da şaapmamak lazım hanımefendi. Bu kadar ciddiye almayın yani. Ama eşiniz etkileniyor onun dediklerini yapıyor sizin istemediğiniz şeyler oluşuyorsa o zaman rahatsızlığınızı dile getirir çözüm yolu ararsanız. Eşinize bağlı şekillenecek bir konu bu. Saçını kestir olmamış böyle dediğinde eşiniz gidip kestiriyorsa o zaman devreye girmelisiniz ama eşiniz kendi kararlarını veriyor(bakın sizin ya annesinin değil kendi kararı diyorum) ve kestirmiyorum böyle seviyorum diyorsa boşverin üzmeyin tatlı canınızı.

Abartmayın annesi tabi karışacak fikrini söyleyecek oğlu düşünsün sorun aramaya gerek yok iyi geçinmeye derdi olanın bunları takmaması lazım ama illa arayı bozmaya çalışıyorsanız bunlara takılabilirsiniz :kahve:

Sanki ben kocama iyi bakamıyormuşum gibi konuşuyor herşeyi dilendiriyor kusura bakmasın yani.
Zaten kocaniza da bakmak zorunda degilsiniz. Siz oneri ve begeninizi soylemissiniz onun da hosuna gitmis ki o tarzda devam etmis. Sinir olup bilenmenize gerek yok. Biz boyle seviyoruz deyin cok da kulak asmayin.

Back
X