- Konu Sahibi ballikraker
-
Bende aşırı olmasada kilosu sırıtan biriyim ve bende küçüklüğümden beri hep böyle büyüdüm.
Kocama söylüyormu bilmiyorum ama laf arasında benim şişko olduğumu ima eden konuşmaları var kayınvalidemin.
Mesela ; Falancının gelini ufak tefek heryere girebiliyor temizliği de rahat yapar,vitrinde elbise gösteririm çok güzelmiş diye ama kızım oda sıfır beden haaa haaa diye gülmeler,ayyy falancının gelinide pek tatlı çıtı pıtı....
Bu laflarından sonra akşam onlara yemek yemeğe giderdik artık gitmiyorum.Gidiyorsamda yemek yemiyorum.Ben herzaman yardımcı olmaya çalışıyorum evinde bir eksiği olsun alırım evinde işi olsun yaparım.Ama artıkk bitti.
dediğiniz gibi evlendiğimde de böyleydim sanki göremedin onların yüüzünden çocuk yapmak istiyorum yapamıyorum.Daha fazla kilo alıp daha fazla psikolojimi bozmalarından açıkçası korkuyorum.
Umrumda değil aslında ama insanların içinde olunca onur kırıcı oluyor.çok fazla görüşmemek en iyisi.
Nekadar iyiylik yapmak için uğraşırsan okadar salak yerine konuluyorsun ben bunu biliyorum yaşadıklarımlada onaylıyorum.
Bende sendenim kafana takma boşverrrrrr
Aslında denemek lazım canını yakanın canını yakacaksın ancak öyle yaranırsın bu dünyada.
Ama şunuda söylim ben zayıflamak istiyorum özellikle evlendikten sonra bunu daha çok hissediyorum.
Ama kayınvalidem için değil önce kendi psikolojim için sonra eşim için.
Zarif zayıf bayanları görüyorum çok hoşuma gidiyor ee normal olarak eşiminde hoşuna gidiyordur kimin gitmezki.
Eşimle alışveriş yapmaya gitmek istemiyorum mesela çünkü onun yanında tuttuğum eşyanın üzerime olmaması zoruma gidiyorutanıyorum.
Bide kilo insanı olduğundan daha yaşlı gösteriyor.Eşimde normal kilodaydı evlendikten sonra kilo aldı geçen seneki resimlerine bakıyoruz sanki 5 yaş yaşlanmış.
Tabiki zayıf olmayı bizde isteriz ama böyle saçma sapan konuşmalar yapılıp canımızı sıkmalarıyla değil
Bu arada beni kilom için terk edecek adamında yolu açık olsun....
Bu dünya benden ibaret değilse emin olsun ondan da ibaret değil.......
Biz erkeklerin,annelerinin,babalarının,eltinin,görümcenin,komşunun,akrabanın ve daha sayılacak bir sürü kişinin oyuncağız sanırım.Herkesin herşeyine aman boşver diyoruz,üzmeyelim kırmayalım diyoruz.Ama onlar bizi umursamıyorlar bile.
O yüzden bu zor yaşam da bize düşen ''BEN DAHA DEĞERLİYİM'' deyip umursamamak....
Ha bir de ;falancanın kızına bak ya da gelinine,ne kadar güzel falan filan,bunlardan da bunaltı geldi artık.
anlattıkların çok tatszı bir durum canım..birde bu durumun boşanmayla bağdaştırılabilmesi bile ne abes değilmi?ama eminim vardır,insanlarla bağdaştıramayacağımız ne çok şey var ama olmuyor değil işte.. ama bir erkek bu sebepten karşısındakinden vazgeçecekse,güle güle gitsin ne hali varsa görsün
kayınvalideye gelince de , emin ol zayıfta olunca etrafımda bakıyorum gelinlerinden bahsederken; çiroz gibi,vay efendim kemikleri sayılıyor,karga gibi,ee yemek yemiyor kesin diyet yapıyor.. ws gibi şeyler söylüyorlar.. o durmadan falancanın gelini şöyle,falancanın gelini böyle diyorsa; sende yeri geldiği zaman falanca arkadaşımın kayıvalidesi böyle,falanca arkadaşımın kayınvalidesi şöyle iyi kadın gibi şeyler söyleyebilirsin.biraz kedisinede dokunsun ki,karşılaştırmak ; kıyaslanmak ne kadar rahatsız edici birşey görsün
malesef bazı insanlara yaranamazsınız. sizi kilolu diye eleştiren bir kayınvalideniz, benim de zayıfım diye eleştiren bi kayınvalidem var. "çok zayıfsın çocuğu nasıl taşıyacaksın?" der hep. "ye biraz kilo al" der. kaldı ki zayıf falan da değilim abartılacak kadar, 36 beden bi insanım. illa bi kusur bulmaları gerek.
asıl burda eşinizin yaptığı çok ayıp, fitil fitil getirin tabi ki. kendisi de iki kilo alınca siz onu terk edermiydiniz, çok ayıp gerçekten.annesinin lafıyla dize gelen bi erkek çocuğu...üstelik kayınvalideniz dul kalmış...bence kendi evinize acilen dönün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?