- 16 Haziran 2011
- 3.913
- 7
- 358
- 40
- Konu Sahibi ballikraker
-
Allah kolaylık versin canım ya,bazı insanları anlamak,tanımlamak hakikaten zor.. literatürdeki kelimeler yetersiz kalıyor bazen
vallahi etrafta ne kayınvalideler,ne anneler var(bende var keşke görebilse,şeker gibi).. keşke görebilsede görse başkalarını(görmek istese görür çünkü,ama istemez)
Ayrıca annenide takdir ettim.. böyledir işte,insan evladının rahatı huzuru için gerekirse herşeyini feda bile edebilir,hiç bencillik yapmadan ve karşılık beklemeden
Allah kolaylık versin canım ya,bazı insanları anlamak,tanımlamak hakikaten zor.. literatürdeki kelimeler yetersiz kalıyor bazen
vallahi etrafta ne kayınvalideler,ne anneler var(bende var keşke görebilse,şeker gibi).. keşke görebilsede görse başkalarını(görmek istese görür çünkü,ama istemez)
Ayrıca annenide takdir ettim.. böyledir işte,insan evladının rahatı huzuru için gerekirse herşeyini feda bile edebilir,hiç bencillik yapmadan ve karşılık beklemeden
Bende kiloluyum ve beni kilolu diye beğenmeyen, çocuklarının anasını hor gören kocaya kapım sonuna kadar açıktır. (Tabi dışarı çıkması için)
Evlilikler fiziki güzellik üzerine kuruluyorsa zaten evlilik değildir.
Ayrıca ben eşimin kelliğine laf ediyor muyum? Hayıııırrr. Öyleyse neymiş, evlilik fiziki güzellik değilmiş.
Böyle düşünen varsa kapı açık arkanı dön ve çık artık demekten başka laf düşmez bana.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
eğer insanlar biribiriyle flört döneminde, kendine çok önem gösterirse ve muntazam olmaya çalışırsa erkeğinde, bayanında hoşuna gider bu.evlenmeye kadar durumda bu yöndeyse istekler bu yöndeyse eğer...evlenincede bu sözlere davranışlara ragmen bayan yada erkek kendini sönen balon gibi bırakırda söylenenler bir kulağından girip diğerinden çıkarsa, erkekte kendine bakan titiz biriryse, yaşlarıda genç ise....ve bayan bu konuda eşini kaale almazsa evet boşanma nedenidir...hastalık yada erkeğin kiloyu sevmesi ayrı bir konudur..hiçbir eş kilo aldı diye terkedilmez...bende bir bayanım ve bu durma çok karşıyım..kellikte farklı bir durum..fakat bir erkeğin mücadelesi 4-5 yıldan beri devam ediyorsa...eşini spor salonuna yazdırmak istiyor, eve türlü spor aletleri alıyor,, yeterki zayıfla sarkan yerlerini estetik bile yaptırırım diye bu konuda anlayışlı davranıyorsa.kadına tın etmiyorsa...ne yazıkki kadın sorumsuzdur ve suçludur...çünkü hayat müşterektir..eşlerin yaptığı en büyük hata evlenince kendilerini bırakmalarıdır...her erkek her bayan yanında kendi seveceği bir eş taşımak ister..evet , karakterde çok önemlidir, fakat sosyal çevrede utanacağı değil gurur duyacağı eş ister..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?