Sizce kilo almak ya da kilolu olmak erkeği kaybetmeye yol açar mı?

eşimle 10 sene çıkıp evlendik. tanıştımızda 53 kiloydum evlendimizde 65 şimdi 80 bir yıl oldu evleneli. bende pko hastasıyım ve kilo vermem çok zordu. birgünden birgüne sorun yapmadı. millet kilo aldın dedikçe diyenlerin ağzını kapadı.. bana hep dünyanın en güzeli gibiymişim davrandı. hiç rahatsız olmuyomsun dediğimde olmuyorum dedi ve hissettirdi. şimdi 6 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. iykide böyle hastalık basıma gelmişte nasıl doğru bir adamla evlendimi gördüm

ben esimle 1 ay oldu evleneli, ve ben ondan 44 kg fazlayim =) beni böyle begendi sevdi , evlenmek istedi =) tabiiki bende zayiflamak istiyorum ama sadee kendim istedigim icin, o sen böyle cok güzelsin diyo =) senin yüregin ve yüzün kimsede yok diyo diyetdeyim suan, kilo verirsem tekrar alirsamda icim rahat bu adam bana böyle asiri kiloluyken asik oldu =) tabiiki kilolluyum diyede kendimi hic salmadim, evlenmeden öncede. hijyene cok önem veririm, güzel olmak icin ilk basta temiz olmak gerek ( vücut, dis, cilt) , bakimlarimida hic aksatmam =) cok seviyorum bebegimii coook <3

Bana eşim kilomdan dert yanarken "abim seni bana yakıştıramıyormuş"dedi.Bende "Sen Brad Pitt'sin de beni mi sana yakıştıramıyormuş" demiştim ama nasıl gıcık olmuştum o an kilolu olmama.

Son düzenleme:

Bende pko hastasıyım ve 170cm-115kg'a kadar çıktım geçen kış.6 aylık evliyim,.Nişanlılık döneminde başladı eşim kilo ver demeye halbuki beni tanıdığında da 105kg'dım.Yine ısrarlar spor salonları derken düğün için 8 kilo verdim ama sonra geri aldım Ben düğün için sandım ama evlendik durmadı çaya attığım şekeri sayıp kavga çıkartmaya başladı,kızgınlıklar,aşağılamalar.Beni zayıf tanıdın da şimdi mi kilo aldın diyorum yok etkilemiyor,söz verdin diyor.Meğer ailesi beni istememiş kilolu demişler oda bana söz verdi zayıflayacak demiş ailesine.Sonradan tepkinin bana değil oğullarının maaşını kaybetmelerine olduğunu anladık ama 6 ay geçti hala bir konuda tartışırsak eşim benim kiloma döner koz gibi kullanır bunu.1aydır az yiyorum 5kg verdim,15 yıl sonra sigarayı da bıraktım eşim için bakalım zayıflayınca bahane ne olacak.Pko ve kilo yüzünden çocuğum olmaz diye korkuyorum (ki yaş itibriylede çocuk istememe rağmen bir uzamana gitmedim çünkü bana söyleceği ilk şey kilo vermelisin olacak)yakında bunu kullanmaya başlarlar (

Buarada o içten pazarlıklı kadın her gidişimizde birde kilo için laf sokuyor tabi.Kilo tek başına boşanma sebebi olmasa da insanların kullandığı bir koz ve ben bu açığımı kapamay kararlıyım.Yeni üye sayılırım çoğu topiğe bakamadım ama burada diyet üzerine çok güzel gruplar oluşmuş görünce mutlu oldum :))

Esimle tanistigimda 48 kiloydum, uzun bir sürede o kiloda kaldim. Sonra iyice tanismaya basladiktan sonra esim bana cok fazla zayif oldugumu ve biraz kilo almamin iyi olacagini söyledi, yedirdi icirdi, 52 kiloya ciktim. Nisanlandiktan sonra 56 kiloydum. Evlenirken 62 kiloydum, simdi hala 62 kiloyum. Birazcik göbisim var simdi, diger vücüt bölgelerimi begeniyorum. Ama nezaman kayinvalidemlere gitsek mutlaka misafir falan oluyor ve bana hal hatir sormadan, kilo almissin baya, yok efendim ders calisirken cok yemissin galiba gibi laflarda bulunuyorlar. Esim ise bayiliyor bu halime, sakin vermeye kalkma cok güzelsin böyle, kiskaniyorlar seni diyor. Zaten bastan beri biraz toparlanmami balik etli olmami istemisti.

Ayni sekilde nisanlandiktan ve evlendikten sonra esimde baya kilo aldi, yaklasIk 16 kilo falan, suan 80 kilo. Ama ben onun her halini seviyorum, cok seker ve tonton duruyor. Ayni sekilde onunda sadece göbegi cikti, kollari, bacaklari normal. Esime´de takiliyorlar sürekli: Balkonlu, bardaklari göbeginin üstüne koy sana tepsi gerekmez, kilo ver artik vs.

Ya yok biz sorun etmiyorken, birbirimizi begeniyorken, insanlara ne oluyor onu anlamiyorum, üzerlerine vazife degil birsey degil.

Bana eşim kilomdan dert yanarken "abim seni bana yakıştıramıyormuş"dedi.Bende "Sen Brad Pitt'sin de beni mi sana yakıştıramıyormuş" demiştim ama nasıl gıcık olmuştum o an kilolu olmama.

çok güzel bir cevap

Neden seni sevmeyen istemeyen ve de aşağılayan kaynananla bir göz odada beraber 1 senedir oturuyorsun hiç ama hiç anlamadım.Kaynanan çocuk mu da yalnız oturamıyor 5 yaşında mı 6 mı? Benim anneannem 80 yaşında eşimin anneannesi de daha yaşlı ikisi de kendi evlerinde kendi başlarına oturuyorlar. Kayınvaliden melek bile olsa 3+1'de de otursan beraber oturman saçma be güzelim bir de senin yaptığın işe bak.Ha bak kadıncağızın sağlık sorunu olur ne bileyim kendi işini göremeyecek durumda olur o zaman anlarım ama kadın sapasağlamsa inanılmaz derecede mantıksız bir şey yapmışsınız ve yapmaya devam ediyorsunuz.

Son düzenleme:
çok güzel bir cevap

Az bile dedim aslında.Benim kocam hem keltoş hem gözlüklü.Yakışıklı değil aslında,saf bir çocuk ifadesi var o kadar.Bende zaten bunu sevmiştim onda.Temiz kalpli oluşunu,yardımsever, inançlı...vb. olmasını.Şimdi her namazda şükret Allah'a beni sana yazdığı için diyorum gıcıklığına.O şapşal abisi benim kadarınıda bulamamış ya asıl bunu söylemek lazımdı

alemsiniz ya

size hak veriyorum ama. herkes önce kendine baksın sonra karşı tarafı eleştirsin. bunu yapamayanların söyledikleri sözleri kendimize dert edineceğimize en güzeli pat pat cevap vermek. bundan anlarlar çünkü.

Gerçekten öyle hadlerini bilmiyor insanlar.Kimse 4-4 lük değildir,eleştirmek istenirse mutlaka birşeyler bulunur.Eşim beğenip,aynı yatağı paylaşıyorsa başkasına ne benim kilomdan değil mi? Amaçlar farklı işte evlenmesini istemediği için bahane arıyorlardı.

Erkekten erkeğe bu durum değişiklik gösterebilir.
Benim şu an fazla kilom yok ama bunun doğumu var yaşlılığı var osu var busu var. Her zaman bu kiloda kalamayacağım. O zaman eşim beni ezip geçecekse eski HayyaL i istiyorum diyecekse ben de o bıçkın delikanlıyı isterim geri.
Verebilir mi?

o kaynanaya değer verip evinde kalmanız hata

madem kendisi o kadar güzel hazır taze dul kendine birilerini bulsun

çok sinirlendim ya...

Boşanmaya sebep olmamalı bence üzücü bir durum saglık durumu dogum vs alınabiliyor kilolar soguyacak bosayacak mı ??

2 taraf erkek kadın içinde konusuyorum birbirine fiziklerine dikkat edecek salmayacaklar kendilerini göz zevki denen birşey var bencede ..

ZAten kocan eşin sevgilin için değil kendin için fiziğine dikkat ediceksin önce,, ben bu görüşteyim ..

Genel konusuyorum ben yorumum direk size değil,,, erkek ya da kadın salmasın kendini .. Uygun kiloda olmak her zaman insanı daha güzel alımlı kılar

Bence !

Evet başlıca sebep değildir ama herşeyin başlangıcı olabilir. Sen kilo alırsın artık eskisi gibi ne giydiğin yakışır,ne kendine güven kalır. Gün geçtikçe alışveriş yapmak, giyinmek bile istemezsin, bakımsız ve özgüvensiz hale geldikçe eşine karşı çekicilik yavaş yavaş kaybolur, eski neşe ve samimiyet kalmaz vs vs...

sizi gerçekten tebirk ediyorum saygınızı ve sabrınızı ben kaynanmı eviem almıyorum ve gitmiyorum mesela canım çok yandı ama artık kimsenin canımı yakmasına izin vermicem canımı yoldamı buldum düşün yani eşimde ailesine çok düşkün biri şimdi kızımı kullanıyor bana gelecek yaz için bebeğimi alıp ailesinin memleketine gideceğini söylüyor eskişehire yani ben ist. canımı çok yakarsa onada eyvallahım olmaz

bu arada kaç kilosun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…