sizce kim haklı?

Kültürümüzde erkek çocuklara ev verilir diyenler,yiyorsa oğlunun parası diyenler çok ilginç insanlarsınız.Bir kadın olarak bakış açınızdan utandım.Konu sahibine gelince haksızsınız haksızsınız yine haksızsınız.Size evini bağışlamamış bile olsa haksızsınız bir de eviniz bağışlamış kadın çatır çatır kirasını yemek varken .Açgözlü olan da sizsiniz.Zaten sürekli verilen evlatlar daha bir nankörken dişiyle tırnağıyla kazıyarak yaşayanlar ana babaya daha saygılı nedense genel olarak.

Siz de bir garipsiniz ev verilmesini normal bulup, sogan verilmesinie karsisiniz.Kese birmis.Isinize gelene evet gelmeyene hayir.Konu sahibi kadar bencilce düsünüyorsunuz.

Yahu hala nasil bu kadar diretebiliyorsunuz.Bunca insan bunun terbiyesizce oldugunu söylüyor siz de bunu kabullenin artik.Siz dilediginiz gibi düsünün ama haksizsizsiniz.Sizin gibi düsünenlerle ayni ortamda bulunmayi istemem.

750 olsa iyi burda 1000den aşağı yok en kötü 1000 :)

+1000000

İnsan yeri geliyor komşusundan istiyor limon vs. ne olucak canım annesi sonuçta yani

O değilde bulgur , limon ve aoğan üçlüsünden çiğ köfte güzel olur valla üşenmesem kalkıp yoğuracam bu saatte.
Simdi ben burda gereksiz tevazu gosteremeyecegim, zekam parmakla gosterilir ayiptir soylemesi amaaaaa esiniz hakli hem de baya baya hakli
Eşe hak vermek için de zekaya gerek yok aslında

O değilde bulgur , limon ve aoğan üçlüsünden çiğ köfte güzel olur valla üşenmesem kalkıp yoğuracam bu saatte.

Eşe hak vermek için de zekaya gerek yok aslında
Evet zaten ironi yaptim. Konu sahibi kendisine hak vereni zeki bulmus da :)

Markete gitmeye üşeniyordur en fazla, sizin enerjinizle onunki bir mi? Aile bütçenizi sarsacak şekilde, maddi olarak sürekli sizi sömürüyordur, o zaman sorun edilir de, bir soğanın bulgurun lafını etmek ayıp geldi bana.

Esin hakli canim.boyle seylerin lafi edilmez.keske benim kv de seninki gibi iyi olsa da hergun gelse benden sogan limon goturse..

Vallaha bence pinti olan kayinvalideniz degil, sizziniz.Arada istiyormus ustelik. Benim aklima bile gelmez boyle dusunmek.

valla senin gibilerine ne denir ki
Allah eline düşürmesin
kayınvalidenin o özelliklerinin olduğunu düşünmedim nedense
kişi kendisi gibi zanneder ya herkesi

Acaba kayannan benim kaynanam gibi bizi sömürse milyarlarca para istese sende çalıştığın parayı versen acısan sonra kadın esyalarını değişse napardın diye düsündüm bıan:)))

Evlerimizin arasında bir yol var ve benden arada sırada bişeye ihyacı olup az miktarda istese ben tutar paketiyle veririm. Bunun pek lafı edilmez gibime geldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…