- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi aysenur87_
-
Evimin altinda 2 m migros var. Bazen inmek istemiyorum komsumu ariyorum ya asansöre bi limon koyup bana gondersene diyorum. Ayni sekil o da begonfil bir yumurta gobdersene bana diyo. Ne gunlere kaldik yarabbi.Hemen evimizin yakınında market var ama orada herşey var
Benim 3 dayım var üçüne de dedem verdi ev yani dedemin evinde oturuyorlar ve bir gün olsun kira mevzu olmamıştır çünkü kültürümüzde var çocuğa ev vermek(varsa) kira istenmez. Karı-koca birdir kocasının parasını yiyor tabiri çok çirkin gelmiştir bana eskiden kadınlar çalışmıyormuş ama kimse koca parası yiyor demiyordu duymadım hiç gerçekten çok çirkin neden cimrilik yapıyor demişsiniz cimrilik yapmıyor market varken neden bizden istiyor demiş evet bende anlam veremiyorum market manav dururken birisinden (komşu, gelin, anne, kardeş kim olursa olsun.)istenmesini
Peki size birşey sorcam
Oğlunuza ev verseniz kira ister misiniz diyelim ki istemiyorsunuz o yüzden evinizin altında market olmasına rağmen onlardan isteme lüksünü görürmüsnüz kendiniz de nasıl olsa oğlum çalışıyor e evde bizim geline laf düşmez mi dersiniz?
Not: konu sahibinin kv öyle diyor düşünüyor demiyorum yanlış anlaşılmasın...
750 olsa iyi burda 1000den aşağı yok en kötü 1000 :)Abooo 6 senedir altlı üstlü oturuyorum kayınvalidem her seferinde benden de limon ister geçen pazara gittim aldım geldim yine limon istedi.. Eee evde üstelik kayinvalidemin üzerine şimdi kiralar 750 lira benim evim 150 metrekare belki daha bile pahali 750-2,5=747,5 gideyim de kayinvalidemi baştan aşağı opeyim .
Ben limonun soğanın lafını yapsam kocama ne diyon hatun sen kafa mı buluyon benimle der
+1000000Büyüklerin duası iki limon 3 patatesle olculurmu ya...eminim sağol kızımda diyordur alınca...valla evlatlarına ilerde destek için birikim yapanlar okusun..ev alcaksiniz..gencliniz birikimle geçecek sonra bulgur için cimri ilan edileceksiniz..yiyin için gezin...gelin hanım düşünsün geçimini evini...kayınvalidemin 1 lirası yok derlerya ..o durumdayım.. ama basımın tacıdır.. yeterki ne isterse istesin .eşini büyütmüş yoklukla..okutmuş..bugünlere getirmiş.. gölgesi yeter...
Eşe hak vermek için de zekaya gerek yok aslındaSimdi ben burda gereksiz tevazu gosteremeyecegim, zekam parmakla gosterilir ayiptir soylemesiamaaaaa esiniz hakli hem de baya baya hakli
750 olsa iyi burda 1000den aşağı yok en kötü 1000 :)
Sizin cömertliğiniz kendinize. Oturduğunuz yerde kiralar ne kadar ordan pay biçin ??Hiç cimri biri değilim
Evet zaten ironi yaptim. Konu sahibi kendisine hak vereni zeki bulmus da :)O değilde bulgur , limon ve aoğan üçlüsünden çiğ köfte güzel olur valla üşenmesem kalkıp yoğuracam bu saatte.
Eşe hak vermek için de zekaya gerek yok aslında
Acaba kayannan benim kaynanam gibi bizi sömürse milyarlarca para istese sende çalıştığın parayı versen acısan sonra kadın esyalarını değişse napardın diye düsündüm bıan:)))Merhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?