- Konu Sahibi aysenur87_
-
Cimri olmayabilirsin ama fesatsın, iyilikten anlamayan bir kadınsın, vefasızsın. Keşke kayınvaliden gibi cimri olaydın. İnsanların evinde kuruş para ödemeden yaşamayı kendinde hak görüyorsun . Çok zorunuza gidiyorsa 2 soğan vermek kiraya çıkın uzaklaşın kv den.Hiç cimri biri değilim
Peki size birşey sorcam
Oğlunuza ev verseniz kira ister misiniz diyelim ki istemiyorsunuz o yüzden evinizin altında market olmasına rağmen onlardan isteme lüksünü görürmüsnüz kendiniz de nasıl olsa oğlum çalışıyor e evde bizim geline laf düşmez mi dersiniz?
Not: konu sahibinin kv öyle diyor düşünüyor demiyorum yanlış anlaşılmasın...
Hala kendinizde hak görüyorsunuz. Biz sizin kadar zeki olamadığımız için anlayamadık sizi tabii. Ama bence sizdeki zeka değil, tilki kurnazlığı.Çok zekisiniz diğerleri gibi beni yargılamadınız teşekkür ederim kendimi market gibi hissettiğim için tepki verdim
Simdi ben burda gereksiz tevazu gosteremeyecegim, zekam parmakla gosterilir ayiptir soylemesiÇok zekisiniz diğerleri gibi beni yargılamadınız teşekkür ederim kendimi market gibi hissettiğim için tepki verdim
uzulurek ayio etmissin. sonucta kayinvalidem ona vermeyecende kime verecen . esiniz hakli .Merhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
KV cimri ama siz çok cömert bonkörsünüz.vay arkadasMerhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Hiç mi dışarı çıkmıyor evindeki eksiği bilmiyor mu tamam dışarı çıkmasın oğluna desin gelinine desin lazım diye gidilip alınır kusura bakmayın ama abartan sizsiniz bence maaşlar belli yaşam şartları belli kira konusuna gelince de bizim kültürümüzde evlatlara özellikle erkek çocuklarına verilir ev ev verdi diye ömür boyu minnet borcum olacaksa vermesinler kusura bakmayın ama anlayamıyorum şahsen oğlum olsa ev verdim diye sürekli gidip gelinimden bişeyler isteme lüksünü kendimde bulamam evim varkenvarken gidip kirada oturmasına da gönlüm el vermez
Allah razi olsun bacimBüyüklerin duası iki limon 3 patatesle olculurmu ya...eminim sağol kızımda diyordur alınca...valla evlatlarına ilerde destek için birikim yapanlar okusun..ev alcaksiniz..gencliniz birikimle geçecek sonra bulgur için cimri ilan edileceksiniz..yiyin için gezin...gelin hanım düşünsün geçimini evini...kayınvalidemin 1 lirası yok derlerya ..o durumdayım.. ama basımın tacıdır.. yeterki ne isterse istesin .eşini büyütmüş yoklukla..okutmuş..bugünlere getirmiş.. gölgesi yeter...
Siz kendi ifadenizle 'tepkinizi koymakta' serbestiniz.Ailede olsa bizi market gibi görüosa tabikide tepkimizi koyarız.Sevgili arkadaşlar burada kaç insan çalışıorum aileme yardım yapıorum para biriktiremiorum diye konu açtı.Herkesin fikri bir olmayabilir.Bende söyledim eğer her zaman yapıosa bu normal değil.Ama arada yapıosa Canım feda.Bence konu sahibi anlatamamış olayı.Buraya konu açtığına göre çok bunalmışda yazmış.Bazen insanlar olayı yaşayıp o sinirle konu açıyolar.O yüzden anlatmak istediklerini tamanlatamıyorlar.Arada istenen şeylerden kimse gocunmaz arkadaşlar.Ama herkes ayrı bir ev.Allah razı olsun ev bırakmış bu konu sahibi için büyük nimet fakat herkesin kesesi ayrıdır.Herkes gelirine göre alışveriş yapar.Bence konu sahibi sürekli bu durumu yaşadığından ve artık bıkkınlık geldiğinden yazmış.Ayrıca zaten kayınvalidenin elinde olmasa kendiside yardım yapar fakat hem ellerinde var hemde sürekli konu sahibinden istemesi artık gına getirmiş.Ben öyle hissettim.
Kira vermemekle tek oğlan olmak ilişkisini bana açıklar mısınız???Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi
Ailede olsa bizi market gibi görüosa tabikide tepkimizi koyarız.Sevgili arkadaşlar burada kaç insan çalışıorum aileme yardım yapıorum para biriktiremiorum diye konu açtı.Herkesin fikri bir olmayabilir.Bende söyledim eğer her zaman yapıosa bu normal değil.Ama arada yapıosa Canım feda.Bence konu sahibi anlatamamış olayı.Buraya konu açtığına göre çok bunalmışda yazmış.Bazen insanlar olayı yaşayıp o sinirle konu açıyolar.O yüzden anlatmak istediklerini tamanlatamıyorlar.Arada istenen şeylerden kimse gocunmaz arkadaşlar.Ama herkes ayrı bir ev.Allah razı olsun ev bırakmış bu konu sahibi için büyük nimet fakat herkesin kesesi ayrıdır.Herkes gelirine göre alışveriş yapar.Bence konu sahibi sürekli bu durumu yaşadığından ve artık bıkkınlık geldiğinden yazmış.Ayrıca zaten kayınvalidenin elinde olmasa kendiside yardım yapar fakat hem ellerinde var hemde sürekli konu sahibinden istemesi artık gına getirmiş.Ben öyle hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?