sizce kim haklı?

Tartışılmaz bile çok net :)

Kadını üstelik cimri ve açgözlü olmakla itham etmişsiniz. Market hemen altta da olsa yaşlı kadın inmeye üşenmiştir, sizden altınınızı mı istedi? Bir de hayat pahalı demişsiniz. Ev kiraları da çok pahalı haberiniz var mı, nasıl olsun gerçi kayınpeder evinde oturup kayınvalidenin aldığı iki soğana laf yaptığınıza göre

Aynen keşke kötüler kötülere düşse ne güzel söylediniz

Yeri gelir siz de olmaz oradan alırsınız, yeri gelir o sizden.
Aile olmak budur üçün beşin hesabı yapılmaz.
Eşinizden özür dileyin, çok üzülmüştür eminim.
Anne baba bu kötüde olsa yiyecek içeceğin hesabı yapılmaz

komşudan istiyoruz biz dardaa kalınca

biz cimrimi oluyoruz bu durumda.

Ohoo biz neler neler alıyoruz kaynanama ayakkabı, saç boyası, kuaför parasi, kıyafet , markete alışverişi sigarasını bile aldığım oldu. 2 aydır işe gidiyordu geçen gün eşim kalktı gitti noldu dedim yağı bitmiş onu aldım dedi ben şok oldum. Yani çalışmamış olsa tamam diyorum.
Bence siz bı limon bı bulgurun lafını etmeyin:)

Kayınvalidenix ac gözlü falan degil ama siz cok cimrisiniz bence
Madem rahatsız oluyosun senden isteyince “anne bendede kalmamış markete gidecektim almaya,sizde parayı verin dizin ihtiyaclarınızıda alayım” diyebilşrsin

Konu sahibi bu yorumlardan sonra ne gibi bir çıkarım yaptın merak ettim doğrusu

Ben kayinvalidem için evimde ne olsa veririm soğan bulgur da ne yahu ! Bunu eşinize dillendirirken hiç çekinmediniz mi gerçekten ? Bazı arkadaşlar annen olsa da böyle düşünür muydunuz demiş ama ben annenize karşı da en az kayinvalidenize olduğu kadar cimri olduğunuzu düşünüyorum . Ne kadar ayıp ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…