- Konu Sahibi aysenur87_
-
Tartışılmaz bile çok net :)Meşhur laftır;
anne-baba evladına bağ bağışlamış
evlat bir salkım üzüm koparıp verememiş.
Sizinki tam da bu hesap.
Allah hepimize sağduyu ve vicdan versin.
Böyle küçük hesaplar yapmak hem çok ayıp,
hem de itici.
Kayınvaldenize cimri demişsiniz, onu tanımıyorum ama burda yazdıklarınızdan sonra
kim cimri? Tartışılır.
Aynen keşke kötüler kötülere düşse ne güzel söyledinizİnşallah ne ailemin ne benim sizin gibi gelinimiz olmaz
İşte bu hayatta böyle maalesef...büyüt yetiştir, ev ver,ılımlı geçimli bir Kayınvalide ol gelinin böyle aç gözlü desin
Keşke kötüler kötülere düşse
Merhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Ddkdkdkdk ibretlik tespitArada bir diyorsunuz, soğan-bulgur-limon vs diyorsunuz.
Açgözlü ve cimri olanın kv olduğuna emin misiniz?
Kayınvalidenix ac gözlü falan degil ama siz cok cimrisiniz benceMerhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Belki yaninda parasi yokturHemen evimizin yakınında market var ama orada herşey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?