- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi aysenur87_
-
Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi
Kaynanalık yapmayan bir kaynana bulmuşsunuz. Bu kadarcık da kusuru olsun artık. Tabi bu bir kusursa.. Kadın yabancı görmemiş gelininden istemiş ne var bunda. Komşu bile olsa lafı olmazMerhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
Yooook artıkMerhaba hanımlar eşimle tartıştığımız bir konu var o yüzden üye olup sizlere haklı olup olmadığımı sormak istedim. Kaynanamla altlı üstlü yaşıyoruz evlendiğimden beri. Kendisi iyi bir insandır bana kaynanalık yapmaz bana karışmaz hiç amma velakin kendisi çok aç gözlü ve cimri. Arada bir bulgura soğana limona vs ihtiyacı olur aşağıya markete inmek yerine gelir benden isterEşime bu durumdan rahatsız duyduğumu söyledim ve kavga ettik saçmaladığımı söyledi sizce kim haklı kızlar? Eşimden özür dilemeli miyim?
On numara bir yorum yapmissiniz yureginize saglik.Anne-babaya -her gün bile olsa-verilen bir limon,iki baş soğan,bir bardak bulgurun lafını edenleri ya da bunu enflasyon,hayat pahalılığı gerekçesiyle haklı bulanları hiç bir şekilde anlamıyorum.
Bahsettiğiniz kişi, o adamın annesi.
Üstelik oğluna ve gelinine ev tahsis etmiş.
O kadın acaba oğlunu,küçükken,
bir eli yağda, bir eli balda mı büyüttü?
Hiç mi sıkıntı çekmedi?
Yıllarca baktı,besledi,hastayken başını bekledi,okuttu,evlendirdi,öyle değil mi?
Belki markete gitmek zor geldiğinden,
belki biraz hazırcı olduğundan,
belki yaşlandıkça tuhaf huylar edindiğinden gelininden istiyor.
Ne var bunda?
El insaf diyorum,biraz vicdan ve izan diyorum.
Umarım ilerde evlatlarınıza muhtaç olmazsınız.
2,tl lik bulgur yerine 1200 tl kira almaliydiEv kayınpederin, maaş kocanın. Siz neyin ve kimin parasının hesabını yapıyor sunuz?
Anladinizmi bariiHaklısınız
bu bir bahane degilHerşey ne kadar pahalandı haberiniz var mı
Anlasin ozamn.siz kira verin ayda 1000 lira,oda sizden sogan almasin 5 liralikKayınpederimin evi herşey çok pahalandı napayım zoruma gidiyo
Gerçekten şu yoruma şaşırdım. Kadının oğlu veriyorken kendi kazandığı parayla alınmış limonu vs burada geline laf düşmez parayı kazanan belli. Ortada yattığı yerden ekmek elden su gölden olan kv değil gelin oluyor üstelik hesabını sorduğu para o cimri dediği kadının oğlunun parası.Hiç mi dışarı çıkmıyor evindeki eksiği bilmiyor mu tamam dışarı çıkmasın oğluna desin gelinine desin lazım diye gidilip alınır kusura bakmayın ama abartan sizsiniz bence maaşlar belli yaşam şartları belli kira konusuna gelince de bizim kültürümüzde evlatlara özellikle erkek çocuklarına verilir ev ev verdi diye ömür boyu minnet borcum olacaksa vermesinler kusura bakmayın ama anlayamıyorum şahsen oğlum olsa ev verdim diye sürekli gidip gelinimden bişeyler isteme lüksünü kendimde bulamam evim varkenvarken gidip kirada oturmasına da gönlüm el vermez
Belli oluyoooHiç cimri biri değilim
ToPa koyar öttürürdü..bizim gelin anama bir sogan vermiyo a komsular diyeeeÇok merak ediyorum aynı şeyi yapan anneniz olsaydı da aynı şekilde düşünürmüydünüz? Yada eşiniz hayatım yeter artık annen gelip bulgur soğan vs.istemesin deseydi ? Sen kalk 9 ay karnında taşı büyüt evini al kur oturt sonra karısı arada bir bulgur soğan istediğin için laf etsin.Bunun için şikayet etmeye utanırdım herhalde ben.Anne bu anne.Unuttunuz sanırım.Ha bide kadının kendi evinde oturduğunuzu da hatırlatmak isterim :) Gün gelir devran döner derler yarın öbür gün evladınızın eşi size aynı şeyi yapınca nankörlük dersiniz adına ama değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?