sizce kim haklı?

Kira vermiyoruz eşim tek oğlan. ama herşey çok pahalandı zoruma gitti üst üste isteyince bu kavgadan sonra özeleştiri yapcam tabi

Abooo 6 senedir altlı üstlü oturuyorum kayınvalidem her seferinde benden de limon ister geçen pazara gittim aldım geldim yine limon istedi. . Eee evde üstelik kayinvalidemin üzerine şimdi kiralar 750 lira benim evim 150 metrekare belki daha bile pahali 750-2,5=747,5 gideyim de kayinvalidemi baştan aşağı opeyim .

Ben limonun soğanın lafını yapsam kocama ne diyon hatun sen kafa mı buluyon benimle der

Allah allah ya bukadar kotu bir zihniyet olurmu.kaynanin bulgur pirinc sogani benden istemesi kadar dogal ne olabilir ki.
Kaldiki komsum bile bu saydiklarini benden istiyebiliyor.
Ayrica bu kadin 50 yas ve ustu oldugunu faz ediyorum ben 40 li yasimda bakkala inmeye bazen gozum yemiyor komsudan istemedigim icin eksik mslzemeyle pisirebiliyorum.
Diger bir husus oglunun kazanciyla alinmis birseyi istedigi kadar kullanabilir
Sanirim henuz anne degilsiniz olsaydınız bir annenin evledini ne zorluklarla buyuttugunu gorup yasliligindada ona saygidz hurmette kusur edilmeyecegini bilirdiniz
Bence esinizden ozur dileyin ve acgozlu kelimesini birdaha kullanmayin
Gidip milleten almiyor sonucta oglunun evi

Kaynanalık yapmayan bir kaynana bulmuşsunuz. Bu kadarcık da kusuru olsun artık. Tabi bu bir kusursa.. Kadın yabancı görmemiş gelininden istemiş ne var bunda. Komşu bile olsa lafı olmaz

Yooook artık
Şoktayım
Kaba olacak ama belanı mı istiyorsun
Alt katta oturuyor ama hiçbişeyinize karışmıyor , kaynanalık yapmıyor . Bi soğan limon mu fazla geldi
Senin de annen o
Kendi annen istese böyle mi davranacaksın
İstediğinde fazla fazla ver başının sadakası olsun
Pes... insanlar nasıl dertlerle uğraşıyor
Eşinden özür dilemelisin bence..

On numara bir yorum yapmissiniz yureginize saglik.

Bunu komşun veya tanımadığın biri yapsa belki sinir olmakta haklısın ama kv sonuçta ister iyi olsun ister kotu oğlunun kazancı sonuçta tabiki de isteyecek belki kadının o sıra halı yok markete gitmeye veya parası yok bu kadar küçük meseleyi abartıp eşinizle kavga etmeye değmez

Ya ne olacak bazen insan üşenip gidemiyor,velevki sizden istedi ne olacak , üzülüyorum valla bu durumlara kiz ya da erkek çocuklarımıza dünyayi yapıyoruz sonra gelin ya sa damat çıkıp soğanın kilosu kac biliyor musun diyor. Hepimiz farkındayız herşeyin pahalı olmasından ama aile ici küçük hesaplar ayıp olmuyor mu? Ev kp yazmışsınız kirasini veriyorsunuzdur umarim

Ev kayınpederin, maaş kocanın. Siz neyin ve kimin parasının hesabını yapıyor sunuz?
2,tl lik bulgur yerine 1200 tl kira almaliydi
Oglumunun hatrina 200 indirip
Kirayi 1000 tl almaliydi
Hatta olumumdede evleri bir hayir kurumuna bagislamaliydi.oyle ya bana bir soganin hesabini yapana bu kadar hak cok olur bence.

Gerçekten şu yoruma şaşırdım. Kadının oğlu veriyorken kendi kazandığı parayla alınmış limonu vs burada geline laf düşmez parayı kazanan belli. Ortada yattığı yerden ekmek elden su gölden olan kv değil gelin oluyor üstelik hesabını sorduğu para o cimri dediği kadının oğlunun parası.

Kaynana cimri degil. Insan kendi nasilsa karsisindakini de oyle gorurmus. Sanirim cimrilik sizde, kusura bakmayin.
Eli acik insanlarin rizki bol olur.
4 atanin da hakki birdir. O sizin buyugunuz. Arada ihtiyaclarini almaniz lazim.

ToPa koyar öttürürdü..bizim gelin anama bir sogan vermiyo a komsular diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…