Samimi olmasını isteyen yokki canım biraz insan olsa yeterliBöyle komsularin agzina 3 Cuma terlikle vurcaksin belki normale dönerler
Tatlim belliki samimi olmak istemiyor kapa kapini bak keyfine ne takiyosun
Bu devirde komsuluk bekleme kimseden zaten devamli gorusegin insanlarla aranda mesafe olsun. Bak boyle samimi olmaya calistiginiz insanlarla yarin birgun yuz yuze bakicaksin. Kapa kapini evinde takil komsu gelmesede olur en axindan kafan rahat.zirt pirt rahatsiz eden insanlar olsa evinden mi kovucaksin . Hadi kovdun diyelim devamli sevmedigin insanla yyz yuze bakicaksinSelam kızlar karşı komşum ile oturup görüşüyorduk bi arkadaş grupları vardı bende içlerine dahil olmaya başlamıştım . Daha sonra geçen şubatta eşime afrin görevi çıktı .Evimizi 6 ay kadar kapattık bu sürede karşı komşu sadece 1 kere eşimin gittiği gün aradı sonra bir kere bile aramadı . Haziranın sonunda evimize döndük ben kapı süsümü ve paspasımı kapıya koydum . Benim geldiğim gün o memleketine 10 gün gitti .Sonra geri gelmiş zilime basıp hoşgeldin geçmiş olsun nasılsınız filan demedi hep bekledim .Bu arada kız benim kardeşim ile yaşıt 96 doğumlu . Bir kere arkadaşımı yolcu ederken kapıda karşılaştık o kadar özel birşey olmadı anlayacağız. Bu arada onun o arkadaş grubundan birisi cuma günü benim görüştüğüm çapraz komşuma gidip benim hakkımda konuşmuş filan . Komşum da demiş ki siz hiç gidip tuğçenin kapısını çaldınız mı ?hoşgeldiniz dediniz mi ? eşinle bi akşam çaya gitseniz sizi kabul ederler çok iyi insanlar filan demiş . Bugün market dönüşü asansör beklerken eşimle karşı komşu ve eşi asansörden indiler ve 2 sn eşimle eşi nasılsın iyi misin dediler . Bende alındığım bir kere zile basmadığı için o an yere baktım kıza slm demedim oda demedi . Biraz önce de çapraz komşum tatile gidecek çiçeklerini bana bırakıyordu o sıra kapıda konuşurken bu kıZda alt kattaki dedikodumu yapan kankasındAn çıktı. Bize bakmadan kapısını açtı girdi pat kapattı .Neyse dedik az önce WhatsAppta fark ettim ki beni rehberinden silmiş resim filan kaybolmuş . Sizce bu durumda kim suçlu çocukça değil mi rehberinden silmek filan kapılarımız karşılıklı bi sn zilime bassa nasılsın dese yada bi msj yazsa yeterdi.
Bencede bende öyle düşünüyorumApartman öğrenci yurdu gibi mübarek.
Boşverin görüşmek zorunda değilsiniz. Merhaba, merhaba.Bencede bende öyle düşünüyorum
Görüşmek istemiyorum ki merhaba merhaba istiyorumBoşverin görüşmek zorunda değilsiniz. Merhaba, merhaba.
Onda o potansiyeli göremedim canim ben yazdiklarindan yola cikarak o yüzden deginmedim bile böylesi uzak olsun iyi gün dostu gibi o ne öle...Samimi olmasını isteyen yokki canım biraz insan olsa yeterli
Komşu, yani, dış kapının dış mandalı.Selam kızlar karşı komşum ile oturup görüşüyorduk bi arkadaş grupları vardı bende içlerine dahil olmaya başlamıştım . Daha sonra geçen şubatta eşime afrin görevi çıktı .Evimizi 6 ay kadar kapattık bu sürede karşı komşu sadece 1 kere eşimin gittiği gün aradı sonra bir kere bile aramadı . Haziranın sonunda evimize döndük ben kapı süsümü ve paspasımı kapıya koydum . Benim geldiğim gün o memleketine 10 gün gitti .Sonra geri gelmiş zilime basıp hoşgeldin geçmiş olsun nasılsınız filan demedi hep bekledim .Bu arada kız benim kardeşim ile yaşıt 96 doğumlu . Bir kere arkadaşımı yolcu ederken kapıda karşılaştık o kadar özel birşey olmadı anlayacağız. Bu arada onun o arkadaş grubundan birisi cuma günü benim görüştüğüm çapraz komşuma gidip benim hakkımda konuşmuş filan . Komşum da demiş ki siz hiç gidip tuğçenin kapısını çaldınız mı ?hoşgeldiniz dediniz mi ? eşinle bi akşam çaya gitseniz sizi kabul ederler çok iyi insanlar filan demiş . Bugün market dönüşü asansör beklerken eşimle karşı komşu ve eşi asansörden indiler ve 2 sn eşimle eşi nasılsın iyi misin dediler . Bende alındığım bir kere zile basmadığı için o an yere baktım kıza slm demedim oda demedi . Biraz önce de çapraz komşum tatile gidecek çiçeklerini bana bırakıyordu o sıra kapıda konuşurken bu kıZda alt kattaki dedikodumu yapan kankasındAn çıktı. Bize bakmadan kapısını açtı girdi pat kapattı .Neyse dedik az önce WhatsAppta fark ettim ki beni rehberinden silmiş resim filan kaybolmuş . Sizce bu durumda kim suçlu çocukça değil mi rehberinden silmek filan kapılarımız karşılıklı bi sn zilime bassa nasılsın dese yada bi msj yazsa yeterdi.
Kapılar karşılıklı olunca sürekli insan görüyor o yüzdenKomşu, yani, dış kapının dış mandalı.
Kimin hatalı olduğunun ne önemi var?
Bana sorarsanız hatalı davranışı komşunuz başlatmış, siz de sürdürmüşsünüz.
Olan olmuş, kafanıza taktığınıza değmez,
bundan sonra görüşmezsiniz olur biter.
Çok takıldıysanız da kapısını çalar sorarsınız karşılıklı kozlarınızı paylaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?