sizce kişilik mi? yoksa dış görünüş mü?

Bence sevemezsin bu insanı.
Kafa yapısının uyması yetmez ki. Cinsel çekim şart.
Çok çok çok önemli fiziğini de beğendiğin biri olması.
Tek başına kişilik asla yetmez.
Tek başına fiziğin de asla yetmeyeceği gibi.
Zaten bir elektrik yakaladı mı insan karşısındaki kişi ile, kafasında acabalar kalmıyor.
Sende sorular olduğuna göre olmamış bu iş.

kişilik önemli ve öncelikli diyeceğim ama oda yokki bulan varsa tebrikler..etraf oyuncularla dolmuş

bizi tanıştıran arkadaşımda senin gibi düşünüo. kafanız uyuşuyosa ona bi şans vermelisin dedi. zamanla sevebileceğimi syledi oda... neden olmasın ki dimi?

Tabi olur, bn esimle tanıştığımda dis gorunus olarak esmerligine evet demiştim zamanla diger özelliklerinede alıştım (ne kadarda onceden hoşuma gitmesede)...

Simdi cok seviyorum anlatamam yani cok bağlandım Arayip sormadan edemiyorum :) ama önce böyle olacağımı kim tahmin ederdiki??? Diyeceğim o ki birazda senin yapına bağlı,elindekiyle yetinirsen geliştirirsen olur,ama gözü yuksekteysen yürümez

önce bıraz fızık ama sonra mutlak ıcını dolduran kısılık olmalı değilse boş teneke ne kadar güzel olursa olsun napıyım değilmi:)

Aklıma hemen şu söz geldi..
"Yüzü güzel olana 40 günde doyarsın.. Huyu güzel olana 40 yılda doyamazsın.." Çok da güzel demişler..
Bencede kişilik..

bu soruyu kendimize soralım...dış görünüşümüzü mü geliştirmek istiyoruz; kişiliğimizi mi olgunlaştırıyoruz. cevap ordan çıkıyor bn buldum.

kesinlikle en başta dış görünüş etkili yüzde bin beş yüz eminim buna:)
nedense etrafımdaki insanlar hep öenmli olanın kişilik ve iç güzellik olduğunu söylüyor ama hep fit insanlarla takılıyor:)

benim şahsi fikrim ise kişilik olduğu yönünde sebebine gelince hayatımın büyük bir bölümünü şişman küçük bir bölümünü kilolu olarak geçirdim. damdan düşenin halini damdan düşene sor hesabı:)
hiç bir zaman en güzel en hoş kız olmadım yani gördüğüm şey şu görüntü en başta her zaman dış görünüş kişiliğin önüne geçiyor:)

temizlik insanın güzelliğini ortaya çıkarır. pislik sebebi ile dış görünümü çirkin olan huyu çirkindir pasaklı olmak kötü bir huydur. kendini temizlemeye üşenecek kadar da tembel. dişleri çürük saçları bakımsız darma duman tırnaklar kesilmemiş kaşlar alınmamış saç sakal birbirine girmiş vücut kıl içinde falansa buna değil aşık olmak ne kadar pis biri diye herkes iğrenir ondan. behlül bile kendini salsa dünyanın en iğrenç çirkin insanı gibi gelir herkese.
yoksa normal tip olarak çirkinse mesela kısadır burnu büyüktür gibi bunlar aşık olan kişi için çirkin görmeye sebep şeyler değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…