yaklaşık 2 ay önce yakın bir arkadaşım bni biriyle tanıştırdı. o günden beri konuşup msjlaşıoruz.2 kezde görüştük. düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız birbirimize çok benzio. ikimizinde beklentileri hemen hemen aynı ama bnm bi sorunum var. bir erkeğin dış görünüşü çok çok çok önemli bnm için... bna beraber olursak bununda düzelebileceğini sylüo. ama bnm hala karar veremiorum. yardımcı olursanız sevinirim :)
Dış görünüşü sizin için önemli ama size yeterince yakışıklı gelmiyor mu? Tam olarak tereddütünüz bu mu?
e peki beraber olursanız nasıl düzelecekmiş? Estetik mi olacakmış, anlamadım?
evet yakışıklı gelmio bna. ama kişilik olarak şuana kadar karşıma çıkan en iyi kişi gibi duyuo...
Dış görünüşü sizin için önemli ama size yeterince yakışıklı gelmiyor mu? Tam olarak tereddütünüz bu mu?
e peki beraber olursanız nasıl düzelecekmiş? Estetik mi olacakmış, anlamadım?
kişiliqi düzgün olan biri giyimine kuşamına ve temizliqinede dikkat eder..
Kişilik değil dış görünüş diyorum ben. Çünkü bir insanın kişiliği ne olursa olsun zaman geçtikçe kusurlar buluruz, ilk zamanlar fark etmediğimiz kusurlar ilerleyen donemde çok büyük görünür gözümüze, yani bir türlü beğenmeyiz.
Dış görünüş öyle değil ama, en azından 10 sene idare eder :))
Benim hayalimdeki erkek tipi çizgi filmdeki johnny bravo'dur. Yakisikli, kasli ve aptal :)))
bence her ikiside önemli
dış görünüşten kastın ne ama?
adam çirkinmi yoksa bakımsız, paçoz ve pismi?
gerçekten de birlikte olursanız nası düzelecek? yani aslında fiziği iyi ama giyim kuşamını değiştirse, sonra saç sakal traşını seveceğiniz bi tarzda yaptırsa idare eder bi durumdamı sizin için ..?
Kişilik değil dış görünüş diyorum ben. Çünkü bir insanın kişiliği ne olursa olsun zaman geçtikçe kusurlar buluruz, ilk zamanlar fark etmediğimiz kusurlar ilerleyen donemde çok büyük görünür gözümüze, yani bir türlü beğenmeyiz.
Dış görünüş öyle değil ama, en azından 10 sene idare eder :))
Benim hayalimdeki erkek tipi çizgi filmdeki johnny bravo'dur. Yakisikli, kasli ve aptal :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?