biz çıkmaya başlamadık daha bnde acaba zamana bıraksam senin gibi sewermiyim yoksa konuşmayı kesiyim mi die karar vermeye çalışıorum. sonuçta 2 ay oldu daha 2 kez görüştük... bilemedim ki bn şimdi napsam?
çok doğru bizzat bnde test ettim bunu. tşkr ederim :)
İçinin güzelliği dışına yansımış biri idealdir bana göre ama
iç güzellik dışa kas, boy, pos olarak yansımaz tabiki. Temiz,
pak, gözleri aydınlık, yüzü güleç biri iç dünyası hakkında
fikirler verir. Tabi bir bayan olarak her zaman iç dünyasını
iyice didiklemek gerektiğine inanırım bir erkeğin... Anlayış,
güven, huzur, hoşgörü, merhamet kolay bulunmuyor.
İçinin güzelliği dışına yansımış biri idealdir bana göre ama
iç güzellik dışa kas, boy, pos olarak yansımaz tabiki. Temiz,
pak, gözleri aydınlık, yüzü güleç biri iç dünyası hakkında
fikirler verir. Tabi bir bayan olarak her zaman iç dünyasını
iyice didiklemek gerektiğine inanırım bir erkeğin... Anlayış,
güven, huzur, hoşgörü, merhamet kolay bulunmuyor.
Zamana bırakman için birazda olsa umut olması lazım. Mesela ne olabilir uzun boyludur fiziği güzeldir vs. böyle birşey olması lazım ( tabi konuşmaları zekası dışında ) Var mı böyle birşey :)))
iyi de siz adam tipsiz diye onu kişilikli yerine koymuşsunuz.belki hem tipsiz hem karaktersizdir,buna karşılık hem yakışıklı hem kişilikli insanlar da var.bu düşünce tarzı yanlış.tabiki ruh güzelliği daha öenmli ama bana hiç cazip gelmeyen biriyle de olamam dış görünüşte çok önemli.adamdan elektrik alman hatta arzulaman lazım.
En yakın arkadaşımın evlendiği adam yakışıklı ve de giyim kuşam hoştur. Çıkıyorlarken bayağı sorunlar yaşadılar ve ben hep soruyordum "Bana artılarını söyle neden devam ediyorsun?" Cevabı da "yakışıklı"dan öteye gidemiyordu..
Şuan öyle pişman ki yakışıklılığına aldandığı için... Kişi çok yakışıklı da olsa çok çirkin de olsa zamanla alışıyorsun ve normal gelmeye başlıyor.. Giyim kuşam bilmiyorsa sen değiştir alışverişi birlikte yapın..ama sen onun kişiliğini aslaaa değiştiremezsin ve alışamazsın.. Bence güzel huylarından bakmaya başla anlaşıyorsan ve az da olsa etkileniyorsan tipine takılma derim..
Kişilik olarakta seni çok etkileseydi bence bu soruyu bile sormazdın.
Mesele kara kaş kara göz veya kişilik olmamalı
Gözlerinde sıcaklık hissediyorsan bunları irdelemez bir kefeye sokmazsın
İçin akar,kendini onda bulursun ya bir bakışında yada bir sözünde
İşte ozaman diyebiirmisin ben şu lafına yada şurasına bağlandım
Ozaman bütün olur bunlar
İnsanın gözünde mükemmel oluverir.
Fazla duygusal oldu sanırımneyse
Yani diyeceğim şu ki 2 ay olmuş sen şuan irdeliyorsan bu ilişkiden birliktelik çıkar sadece
Aşk tutku büyük bir sevgi bekleme bence.
Seni heycanlandıracak gözüne gönlüne hitap etcek birini bul canım:)
ama sen aşktan bahsediosun. bnm aşka inancım kalmadıki artık. ondan düşünüorum bu kadar... aşkımın peşinden koştum çok zamanında ama hepsi yaptı karaktersizliğiniherşey yalanmış onu öğreniosun.....
yaklaşık 2 ay önce yakın bir arkadaşım bni biriyle tanıştırdı. o günden beri konuşup msjlaşıoruz.2 kezde görüştük. düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız birbirimize çok benzio. ikimizinde beklentileri hemen hemen aynı ama bnm bi sorunum var. bir erkeğin dış görünüşü çok çok çok önemli bnm için... bna beraber olursak bununda düzelebileceğini sylüo. ama bnm hala karar veremiorum. yardımcı olursanız sevinirim :)
herzaman kişilik diye düşünürdüm...
sonra yakışıklı olmayan bi adamla evlendim..
şimdi görüyorum ki kişilkte yokmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?