sizce kişilik mi? yoksa dış görünüş mü?

ondan hoşlanmamışsın..dünyanın en mükemmel insanı olsa kaç yazar.

Anlayış,güven, huzur, hoşgörü, merhamet= herkesin istediği zaten bu özellikler deil miki? çok haklısın

Zamana bırakman için birazda olsa umut olması lazım. Mesela ne olabilir uzun boyludur fiziği güzeldir vs. böyle birşey olması lazım ( tabi konuşmaları zekası dışında ) Var mı böyle birşey :)))

fiziği düzgün ve uzun boylu aslında. eğer doğru bişiler seçerse giymek için daha çekici olabilir

Hep kişilik denir ama dış görünüş cazip gelmedikten sonra olmaz ki. Bir şekilde çekmesi lazım. Ve bahsettiğin kişi seni hiç çekmemiş. Sadece karakteri süper demekle olmaz ne yazık ki...

Kişilik olarakta seni çok etkileseydi bence bu soruyu bile sormazdın.
Mesele kara kaş kara göz veya kişilik olmamalı
Gözlerinde sıcaklık hissediyorsan bunları irdelemez bir kefeye sokmazsın
İçin akar,kendini onda bulursun ya bir bakışında yada bir sözünde
İşte ozaman diyebiirmisin ben şu lafına yada şurasına bağlandım
Ozaman bütün olur bunlar
İnsanın gözünde mükemmel oluverir.
Fazla duygusal oldu sanırımneyse

Yani diyeceğim şu ki 2 ay olmuş sen şuan irdeliyorsan bu ilişkiden birliktelik çıkar sadece
Aşk tutku büyük bir sevgi bekleme bence.
Seni heycanlandıracak gözüne gönlüne hitap etcek birini bul canım:)

En yakın arkadaşımın evlendiği adam yakışıklı ve de giyim kuşam hoştur. Çıkıyorlarken bayağı sorunlar yaşadılar ve ben hep soruyordum "Bana artılarını söyle neden devam ediyorsun?" Cevabı da "yakışıklı"dan öteye gidemiyordu..
Şuan öyle pişman ki yakışıklılığına aldandığı için... Kişi çok yakışıklı da olsa çok çirkin de olsa zamanla alışıyorsun ve normal gelmeye başlıyor.. Giyim kuşam bilmiyorsa sen değiştir alışverişi birlikte yapın..ama sen onun kişiliğini aslaaa değiştiremezsin ve alışamazsın.. Bence güzel huylarından bakmaya başla anlaşıyorsan ve az da olsa etkileniyorsan tipine takılma derim..

iyi de siz adam tipsiz diye onu kişilikli yerine koymuşsunuz.belki hem tipsiz hem karaktersizdir,buna karşılık hem yakışıklı hem kişilikli insanlar da var.bu düşünce tarzı yanlış.tabiki ruh güzelliği daha öenmli ama bana hiç cazip gelmeyen biriyle de olamam dış görünüşte çok önemli.adamdan elektrik alman hatta arzulaman lazım.

konuştuğum kadarıyla karakteri bana güzel geldi. en azından şimdiye kadarkilerden en güzeli. zaten taö olarak hiçbi zaman bilemioruz kişiliklerini insanlarınki.

bi şansı hakedio bnce die düşünüorum.... yakışıklılarıda gördüm aslında en azından karşıma çıkanlar 5 para etmezdi. tşkr ederim :)

ama sen aşktan bahsediosun. bnm aşka inancım kalmadıki artık. ondan düşünüorum bu kadar... aşkımın peşinden koştum çok zamanında ama hepsi yaptı karaktersizliğini herşey yalanmış onu öğreniosun.....

kişilik diyorum çünkü öyle bir evlilik yaptım şükür mutluyum...
çok oldu yanına yakışmıyo yok sen farklısın o çok farklı belki çok zıtız uzaktan bakılınca ama kalpte eş ruhuz sende düşün bunları..

Aşktan sevgiden bahsetmiyorsak eğer,dünyanın en yakışıklı adamı gelse kusur bulacaksın emin ol..Mantıkla yürümez,gönlün bir gün başkasına kayar,vicdan azabı duyarsınn..

ikisi de önemli bence kişiliği süper olabilir ama azıcıkta yanına yakışmalı hani

Pardon!! Estetik mi yaptırıcak, dış görünüşü nasıl düzelebilir ..?

bence önce kişilik,fikirlerin uyuşması gelir dış görünüş ön planda değildir.. ancak insan içinin ısınamadığı biriyle de olamaz tabi
tanımak için bir fırsat verebilrsin

kizlar kadinlar dis görünüse bakmiyor ,
eger bakiyor olsaydi,
söyle bir söz olmazdi.. :

adam dünyanin en güzel kadinina asik olur,
kadinsa asik oldugu adami dünya yakisiklisi bulur..

ya herkez bi kişiliktr tututurmuş gidiyo kız görünüş diyo sizler hala kişilik yani nikahına yada nüfusunaa alacak değil sonuçta demi yani.arkadaşım bence sen kimseyi düzeltmekle falan uğraşma derim bırak daha düzgünleri gelir için atsın çıkcan adamla derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…