sizce kişilik mi? yoksa dış görünüş mü?

bence önce kişilik,fikirlerin uyuşması gelir dış görünüş ön planda değildir.. ancak insan içinin ısınamadığı biriyle de olamaz tabi
tanımak için bir fırsat verebilrsin

arkadaşım sana katılmıyorum öncelik her zaman herkes için yani çoğunluk diyelim dış görünüş önemlidir.sen hiç tipini beğenmediğin bi adama dur ben içine bakayımmı diyosun bence demiyosun önce onu beğenmek gerek die düşünüyorum

Eğer iki erkekten biri yakışıklı ama karektersiz bir adam, diğeri de hoş olmayan ama dünya iyisi biriyse 2. şık derim. Lakin evlilik ömür boyu süren bir yol, yol arkadaşının hem sana az da olsa çekici gelmesi hem de karakterinizin örtüşmesi lazım ki bir yerde patlak vermesin.

Ben kendi arkadaşımdan örnek vereyim sana. Arkadaşım karakter olarak çok düzgün ve çok hoş bir bayandır. Evleneceği kişi ile tip olarak hiç uyuşmuyorlardı ama çok iyi niyetli biri olduğunu söyledi hep kişiliği ağır bastı. Ailesi ve akrabaları evlenmelerini hiç istemedi ama arkadaşım evlendi. Son gördüğümde eşinin onu sürekli ezmeye çalıştığını, kıskançlıklarının haddi hesabı olmadığını, yakışıklı bir erkek görmeye bile tahammülü olmadığını söyledi. Küçük bebekleri var, bebek de anneye çok benziyor. Biz anneye benziyor deyince aşırı sinirlendi kocası, bebekliğinde o da çok tatlıymış, onun kopyasıymış falan filan. Çok komplekse girmiş karısının yanında. Arkadaşımda soğumuş, kocası yanımızdan kalkınca "ne huyu ne tipi benzemesin babasına" dedi. Şaştım kaldım ve üzüldüm doğrusu.

Son düzenleme:
Ben şunu merak ettim siz direkt olarak '' tipini beğenmiyorum ilerde istersem değişir misin ?'' diye mi sordun ki sana değişebilirim fln dedi..

:26:

Tabiki kisilik... Ztn o kisiyle kafaniz uyusuyosa. Sizi etkilediyse zaman la asik olacaksinizdir,gozunuze daha bi guzel gorunecektir...
Ne yani sanki bizim kocalarimiz 4/4luk yakisiklimi,hayir illaki bozarlari var ama sevdigimiz icin bize tam yakiiskli ve etkileyici gelio

bunun hiç bi şekilde sonucu yok bence..
mesela bi kız arkadaşım asla dış görünüşe bakmaz sevgilileri hep çok çirkin oldu, benim içinde önce birazcık dış görünüş sonra tamamıyle karakter gelir.
bi insanı ilk gördüğümde karakterini tespit edemem herhalde değil mi önce dıştan biraz etkilenmemiz lazım şu elektrik mevzusunun payı var gibi sanki burda.

geçen gün erkek arkadaşımla bunun mevzusunu konuşuyorduk..erkek arkadaşım gerçekten bakımlı ve oldukça yakışıklıdır ben yanında sönük kalıyorum diyebilirim sürekli esprisine ayna gördüğünde bakar ve Allahım çok yakışıklıyım yaa der.ay dedim yüzüne kezzap fırlatsalar nerde güzelliğin kim bakcak o zaman sana kim kalcak yanında ?

en doğrusu ikisindende biraz..

Ben şunu merak ettim siz direkt olarak '' tipini beğenmiyorum ilerde istersem değişir misin ?'' diye mi sordun ki sana değişebilirim fln dedi..

:26:

açıkcası giydiği seylerden hoşlanmadığımı saçlarını kestirmesini ve spora gitmesini syledim.... tm estetik olamaz ama dış görünüşüne bakarsa birz daha çekici olur die düşündüm. ve gerçekten saçlarını kestirdi ve spora başladı. alışverişide beraber yaparız dedi. ne biliyim alınmadı bna hiç. bnde şaşırdım.

bizi tanıştıran arkadaşımda senin gibi düşünüo. kafanız uyuşuyosa ona bi şans vermelisin dedi. zamanla sevebileceğimi syledi oda... neden olmasın ki dimi?

bizi tanıştıran arkadaşımda senin gibi düşünüo. kafanız uyuşuyosa ona bi şans vermelisin dedi. zamanla sevebileceğimi syledi oda... neden olmasın ki dimi?

bnde bunları duyduğuma üzüldüm. evlilik gerçekten piyango oynamaya bnzio. ne kadar ii tanısanda birini evlenince herşey değişebilio.
ve haklısın kişiliksiz yakışıklı birindense iyi huylu birini tercih etmek daha mantıklı tabi. tşkr ederim

işte tamda sizin anlattığınız gibi geleceğe yönelik düşünüo ve çok ciddi bu konuda kendileri.... peki siz mutlumusunuz şimdi?

Allah'a çok şükürler olsun ben çok mutluyum...eşim öyle dönüp bakılacak kadar vaoov ne kadar yakışıklı denecek biri değil. ama ben ona bakmaya doyamıyorum, gözlerindeki pırıltıya aşığım :) çirkin diymem çünkü öyle görmüyorum, ama dışardan belki çirkindir...

çünkü çirkinlik güzellik aşırı boyutlarda değilse eğer insan sevdiğini çirkin göremez bence. imkansız gibi birşey.

ben diğer adam için dış görünüşüne çok takmış olmama zaten sevmediğim için olduğuna kanaat getirmiştim.başka bir şey değil...

Canım bence her ikisi de belli ölcülerde olmalı...
yani bakarken esine sevgiline icin titremeli
tabi kişiliksiz biriyle de sırf yakısıklı diye hayat geçmez

Allaha cok sükür esimde her ikiside fazlasıyla var sanslı mıyım ne:)

ne güsel Allah bozmasın. darısı bnm başıma inş :)))

haklısınız tabi. umarım mutlu olursunuz hepp :) darısı bnm başıma inş. tşkrler :)

Eşim yakışıklıdır ama ilk tanıştığımızda giyim tarzı bana o kadar aykırıydı ki, anam ağladı onu değiştirene kadar :)

Ama tabi karşı tarafın da bunu istemesi gerekli, eğer kişilikleriniz uyuşuyorsa mesele yok.

Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa :)

Tanımaya çalış biraz bence.Sonra baktın olmuyo bitirirsin.

dış görünüş de etkilemeli sizi tabi ama ben de kişilikten yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…