bence önce kişilik,fikirlerin uyuşması gelir dış görünüş ön planda değildir.. ancak insan içinin ısınamadığı biriyle de olamaz tabi
tanımak için bir fırsat verebilrsin
herzaman kişilik diye düşünürdüm...
sonra yakışıklı olmayan bi adamla evlendim..
şimdi görüyorum ki kişilkte yokmuş...
Ben şunu merak ettim siz direkt olarak '' tipini beğenmiyorum ilerde istersem değişir misin ?'' diye mi sordun ki sana değişebilirim fln dedi..
:26:
Tabiki kisilik... Ztn o kisiyle kafaniz uyusuyosa. Sizi etkilediyse zaman la asik olacaksinizdir,gozunuze daha bi guzel gorunecektir...
Ne yani sanki bizim kocalarimiz 4/4luk yakisiklimi,hayir illaki bozarlari var ama sevdigimiz icin bize tam yakiiskli ve etkileyici gelio
Tabiki kisilik... Ztn o kisiyle kafaniz uyusuyosa. Sizi etkilediyse zaman la asik olacaksinizdir,gozunuze daha bi guzel gorunecektir...
Ne yani sanki bizim kocalarimiz 4/4luk yakisiklimi,hayir illaki bozarlari var ama sevdigimiz icin bize tam yakiiskli ve etkileyici gelio
Eğer iki erkekten biri yakışıklı ama karektersiz bir adam, diğeri de hoş olmayan ama dünya iyisi biriyse 2. şık derim. Lakin evlilik ömür boyu süren bir yol, yol arkadaşının hem sana az da olsa çekici gelmesi hem de karakterinizin örtüşmesi lazım ki bir yerde patlak vermesin.
Ben kendi arkadaşımdan örnek vereyim sana. Arkadaşım karakter olarak çok düzgün ve çok hoş bir bayandır. Evleneceği kişi ile tip olarak hiç uyuşmuyorlardı ama çok iyi niyetli biri olduğunu söyledi hep kişiliği ağır bastı. Ailesi ve akrabaları evlenmelerini hiç istemedi ama arkadaşım evlendi. Son gördüğümde eşinin onu sürekli ezmeye çalıştığını, kıskançlıklarının haddi hesabı olmadığını, yakışıklı bir erkek görmeye bile tahammülü olmadığını söyledi. Küçük bebekleri var, bebek de anneye çok benziyor. Biz anneye benziyor deyince aşırı sinirlendi kocası, bebekliğinde o da çok tatlıymış, onun kopyasıymış falan filan. Çok komplekse girmiş karısının yanında. Arkadaşımda soğumuş, kocası yanımızdan kalkınca "ne huyu ne tipi benzemesin babasına" dedi. Şaştım kaldım ve üzüldüm doğrusu.
işte tamda sizin anlattığınız gibi geleceğe yönelik düşünüo ve çok ciddi bu konuda kendileri.... peki siz mutlumusunuz şimdi?
Canım bence her ikisi de belli ölcülerde olmalı...
yani bakarken esine sevgiline icin titremeli
tabi kişiliksiz biriyle de sırf yakısıklı diye hayat geçmez
Allaha cok sükür esimde her ikiside fazlasıyla var sanslı mıyım ne:)
Allah'a çok şükürler olsun ben çok mutluyum...eşim öyle dönüp bakılacak kadar vaoov ne kadar yakışıklı denecek biri değil. ama ben ona bakmaya doyamıyorum, gözlerindeki pırıltıya aşığım :) çirkin diymem çünkü öyle görmüyorum, ama dışardan belki çirkindir...
çünkü çirkinlik güzellik aşırı boyutlarda değilse eğer insan sevdiğini çirkin göremez bence. imkansız gibi birşey.
ben diğer adam için dış görünüşüne çok takmış olmama zaten sevmediğim için olduğuna kanaat getirmiştim.başka bir şey değil...
yaklaşık 2 ay önce yakın bir arkadaşım bni biriyle tanıştırdı. o günden beri konuşup msjlaşıoruz.2 kezde görüştük. düşüncelerimiz ve yaşam tarzımız birbirimize çok benzio. ikimizinde beklentileri hemen hemen aynı ama bnm bi sorunum var. bir erkeğin dış görünüşü çok çok çok önemli bnm için... bna beraber olursak bununda düzelebileceğini sylüo. ama bnm hala karar veremiorum. yardımcı olursanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?