Sizce kızlar hoşlandığı/aşık olduğu kişiye açılmalı mı?

Ben açıl gitsin derim, kadınların red cevabı alma olasılığı azdır.

Söyle gitsin, sana karşı hisleri yoksa bile durduk yere adamın aklına kendini sokmuş olursun kuzum, kapiş ? :8: :8: Adam da seni düşünmeye başlar, yani her halükarda kazanan sen olursun :9:

bak bu konuda katılıyorum canım reddedildim ama maşallah peşimden ayrılmıyor sürekli karşıma çıkıyor yani aklına sokmuş oldum kendimi tabi faliyet yok hâlâ ama neyse :D

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Açılmalı tabi ki. Açılmazsanız içinize oturur.
Söylemezseniz olacak sonucu hiçbir zaman bilemezsiniz. Bir şeylerden korkarak yaşamak bana göre değil. Ben söylerdim.

Askini itiraf etmek bir kadina dusuyorsa, o zaman o erkek buyuk ihtimalle o kadindan hoslanmiyordur.
Benden hoslandigina emin oldugum birine duygularimi soylemekten cekinmezdim sanirim.. Ama oyle bi durumda da o zaten bana benden hoslandigini soylerdi :D bilemedim karisik bi durum :D

Duygularini belli etmekte bi sakinca yok ama direk ilani ask edip, cikma teklifi etmek de bir kadina yakismaz bence :51:

erkek milleti hoşlansa duygularını saklayamaz hemen belli eder, söyler di mi. bu durumda hoşlandığını söyleyen bir kızın reddedilme ihtimali yüksek sanki. hani adam ona o zamana kadar açılmamışsa bir şey hissetmiyordur demek ki.

Belli etmeli ama söylememeli..
Doğanın kanunu değiştirmek iyi değil bence.

Ben çok seçici davranıyorum açılan erkeğin değeri düşüyor adeta gözümde :( Ben yeni açıldım çok beğendiğim birine, liseden sonra bu ikinci oldu, aşk hala o çağlardaymışçasına kıpır kıpır:DD Yüz yüze konuşma imkanım yok ben de mesaj attım. Daha yeni attım yanıtı beklerken aynı durumda olan var mı merak ettim :) Yanıtlarınız çok içten ve samimi.. Umarım aradığım mutluluğa ulaşırım. Her şey gönlümüzce olsun :D

bizim ortak alanlarımız vardı genelde aynı üniversitedeydik. net üzerinden de muhabbetimiz vardı. direk söylemedim ama hep ima ettim ilk başta. sonra onun da bana ilgisi olduğunu hissettiğim zamanda ( orası biraz actionlu :KK70:) söylemiştim ha oldu mu dersen evet oldu ama kötü bir nedenden bitti benim söylemem yüzünden değil
biteceği varsa da bitiyor bi şekilde sen söyledin ben söylemedin gibi muhabbetler dönmedi hiç aramızda
3

arkdaşlar sayfaya beğeni desteklerinizi beklıoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede kesinlikle hayır ya sizi red ederse herşeyden gectim ilerde duygularınız degişse bile o hep öyle sanacak belki sizinle dalga bile gecebilir...............

Ben bu konuda Ay olurmu öyle şey! diyenlere katılamayacağım yakın arkadaştık zaman geçtikçe birşeyler hissetmeye başladım ki ben kimseyle çıkmamış kimseden hoşlanmamış sevgiliye karşı olan biriydim 1 Nisan da söyledim sanırım ben seni sevmeye başladım kaybetmekten korkuyorum dedim karşılığınıda aldım 4 aydır birlikteyiz onunda ilkiyim namazında niyazında saf tertemiz bi genç elimi tuttu en fazla 2 kere çokda utangaçız hani:) onu seviyorum Allah nasip ederse birlikte yaşlanırız. Söylemekten korkmayın hayat bu tip şeyler için çok kısa! Pişman olmayın gidin söyleyin iyi gunleerr hanimlar

Söyledim pişman değilim haftaya 3. yılımız doluyor:34:
He sen gurursuz musun derseniz erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisi vefat etmişti.bunu öğrenince çok üzüldüm vazgeçtim bir süre ama sonrasında bana karşı hislerinin olduğunu anladım mesaj attım buna cesaret edemeyeceğini biliyordum çünkü

Back
X