genel olarak erkekler her ilişkiye ben ciddi düşünüyorum diye başlar . Ve maalesef kendi akıllarınca bakire olmayan bayanlara farklı gözle bakarlar ,ilişkinin gittiği yere kadar keyfi keder yaşanır bu ilişki .ve sonu hüsranla biter (kesinlikle karşıyım ve iğrenç bir düşünce olduğunu savunuyorum ) Umarım ben haksız çıkarım . Fakat genel olarak bu böyle .Niye ciddi olmasın ki ...
Bence yok yakınken vazgeçin yolları ayirinBiliyorum zaten öyle olacağını ki ..
Bu saflığımdan kaybettim ben zaten hep :))) yeterince ifşa oldum zatenKusura bakma da çok safsın. 1 haftadır konuştuğun adamla (ki sadece yazılı konuşmak bu) ciddi düşünmek ve mahremini anlatmak??
İleride ayrılırsan pisleşip orada burada seni ifşa etmeyeceği ne malum? Tanımadan etmeden bu kadar özel konular konuşulmamalı..
Biliyorum en son ki öyle yaptı zaten baştan sorun yok farketmez bana dedi sonradan da kullanmaya çalışıp aldattı yakaladım ...genel olarak erkekler her ilişkiye ben ciddi düşünüyorum diye başlar . Ve maalesef kendi akıllarınca bakire olmayan bayanlara farklı gözle bakarlar ,ilişkinin gittiği yere kadar keyfi keder yaşanır bu ilişki .ve sonu hüsranla biter (kesinlikle karşıyım ve iğrenç bir düşünce olduğunu savunuyorum ) Umarım ben haksız çıkarım . Fakat genel olarak bu böyle .
Keşke kadınları bir zardan ibaret görmeseler ..
Zaten bir daha bu konuyu açsın görecek :))Siz yaptiginizi ayipmis gibi sucmus gibi anlatirsaniz karsinizdaki de vurur kirbaci vurur kirbaci. Helal sut emmedin demeye bile getirmiş herif. Az dik durun ya, sevisen kadinlarin şu ruh haline deli oluyorum
Sen boyle dusunmeye devam ettikce ayni kefeye konulmaz tabi.Evlilik icin de sunu soyliyeyim hic evlenmemis erkeklerin bakire kizla degil de yasanmisligi olanlarla evlendigi ornegi cok var.Bu arada bunlari sana karsi cinsten biriyle cinsellik yasamamis biri soyluyor iyi niyetimi anla diye soyluyorum.Böyle kabul edecek erkek sayısı çok az ya .. püri pak değil elbette ama erkekle kadın aynı kefeye koyulmuyor bizim ülkemizde
Daha dur derim de.Şimdi de istemeye gelsem ne dersin diyor ahahaha :)))))
Erkek arkadaşın, ailen, kuzenin hiç fark etmez kimseye özelini anlatmak zorunda değilsin. Senin bedenin bu. İçini rahatlatacaksa aynı yaşlardayız. Senin yaşadıklarını ben de yaşadım, hatta daha fazlasını. Bir kere bile pişman olmadım. Çünkü yapmak istedim ve yaptım. Ben de ilerde evlenmeyecek miyim? Anne olmayacak mıyım? Olacağım. Benim değerimi yaşadıklarım belirlemez. Kirli ya da helal süt emmemiş de değilim bak. Ailemin gurur duyduğu kızıyım. Anlatsam benimle gurur duyarlar mı? Hayır. Ama bilmeleri gereken bir durum da değil. Bir an önce kendini toparla, açıktan okuluna devam et. Bir işe gir. Evde egzersiz yap diyet yap bakım maskeleri yap. Her aynaya baktığında kendine beğeniyle bak. Sen kendini sevmezsen kimse sevemez.Millete niye anlatıyorsam ben salak gibi :)))) şimdi buldum belamı kimse yüzüme bakmıyor ahahaha kendi kafamdan çekiyorum ben kesip Atcam sonunda kafamı
İçim az da olsa rahatladım şuan ama benden fAzla ne yapmış olabilirsin ki anlamıyorum .. bir de burcun Aslan herhalde Aslan burcu lider güçlü bir burç bense balık ..Erkek arkadaşın, ailen, kuzenin hiç fark etmez kimseye özelini anlatmak zorunda değilsin. Senin bedenin bu. İçini rahatlatacaksa aynı yaşlardayız. Senin yaşadıklarını ben de yaşadım, hatta daha fazlasını. Bir kere bile pişman olmadım. Çünkü yapmak istedim ve yaptım. Ben de ilerde evlenmeyecek miyim? Anne olmayacak mıyım? Olacağım. Benim değerimi yaşadıklarım belirlemez. Kirli ya da helal süt emmemiş de değilim bak. Ailemin gurur duyduğu kızıyım. Anlatsam benimle gurur duyarlar mı? Hayır. Ama bilmeleri gereken bir durum da değil. Bir an önce kendini toparla, açıktan okuluna devam et. Bir işe gir. Evde egzersiz yap diyet yap bakım maskeleri yap. Her aynaya baktığında kendine beğeniyle bak. Sen kendini sevmezsen kimse sevemez.
Bu hafta kardeşini nişanlayacaklarmış sonra da yanıma gelecekmiş bi anlasam ah ..Daha dur derim de.
1 haftada ne istemesi?
Once bir taniyin, tanisin.
Bu tanistigin cocugun burcu neİçim az da olsa rahatladım şuan ama benden fAzla ne yapmış olabilirsin ki anlamıyorum .. bir de burcun Aslan herhalde Aslan burcu lider güçlü bir burç bense balık ..
Az çok belli oldu gerçek yüzü sanki .. daha çok erken dedim ve o da yine güvenmiyorsun dedi . Ben de haklıyım ama dedim sonra da o yüzden haklı olduğun için mi paylaştın anlattın dün dedi bende sana hak verdim diğerleri gibi yapmadım değil mi dedi .
Kova :)Bu tanistigin cocugun burcu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?