- 6 Temmuz 2015
- 17
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi zzeeyynnepp
-
sana göre kovulan kızlar kim.Düğün günü eve gelin girmesin de yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.gelin arabasi kardesimin erkek arkadaşının arabasi idi.araba da kardeşim vardı ve bunu eşim ayarladı.eve girerken dua etmek için erkek tarafi hoca ayarlamadigindan amcam ile diğer kardeşim hoca getirdiler.kayinbabam da amcama kızları al git bizde öyle adet yok diyerek kızları bana göre kovmus.çünkü düğün hazırlıklarının hiç bir asamasinda eşimin isteği üzerine yoklardi.yani hiç bir adet olmadı.şimdi sizce kayinbabamin yaptığı şey dogru mu.sizce bu kardeşlerimi kovmak değilmi.bu arada bu sitede yaşanan kötü olaylar yanında bu ne ki diyebilirsiniz.sadece sizden bu sözün kovmak mi olup olmadığı konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.
Kız kardeşlerim icin söylenen bir cümle.yasanmis bitmis birsey ama sizin tarafsız düşüncenizi merak diyelim:)sana göre kovulan kızlar kim.
ayrıca çok önceden yaşananları şimdi sorgulamanın ne anlamı var.
Benim dugunum de kiz kardeşlerim icin söylenen bir cümle.yasanmis bitmis birsey ama sizin tarafsız düşüncenizi merak diyelim:)sana göre kovulan kızlar kim.
ayrıca çok önceden yaşananları şimdi sorgulamanın ne anlamı var.
Benim düğümün benim kardeşlerim.Kimin düğünü, kimin kızları, kimin arabası, ne adeti ???
Hiçbir şey anlamadım ben konu sahibi.
amin bacım, Allah senin de sıkıntına derman versin. bak ne güzel eşinle kavga etmeden böyle ikircikli meseleleri bile konuşabiliyorsunuz.Bayan olarak sizin de fikirlerinizi almak istedim sadece Ama bir sene önce ki mevzular buarada konusulmuyormus onu anladım bu sitede ki o kadar sorun arasında bunlar çerez onun da farkındayım ama eşim ile birlik te tarafsız düşünceleri merak ettik.yaşanan olayları onun için sizler ile paylasarak fikirlerinizi istemiştim teşekkür ederim herkese iyi günler.Allah herkesin sıkintisina deva versin.
Ya hadi senin isin yok esinin de mi isi yok acin bi film izleyin dans edin yemek yapin sevisin ne bileyim ne renksiz bi ciftsiniz oturmus 2 yil onceki dandik mevzulari kkya yazip analiz etmeler falanBayan olarak sizin de fikirlerinizi almak istedim sadece Ama bir sene önce ki mevzular buarada konusulmuyormus onu anladım bu sitede ki o kadar sorun arasında bunlar çerez onun da farkındayım ama eşim ile birlik te tarafsız düşünceleri merak ettik.yaşanan olayları onun için sizler ile paylasarak fikirlerinizi istemiştim teşekkür ederim herkese iyi günler.Allah herkesin sıkintisina deva versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?