sizce konuyu nasıl dile getireyim

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
babamdan estetik operasyon parası isteyeceğim, bunu ona en uygun şekilde nasıl açarım?
(derslerim iyi, aramız da fena değil, ama zengin değiliz orta halliyiz. seneye işe başlayacağım acaba çalıştıktan sonra geri ödemeyi mi teklif etsem fikir verirseniz sevinirim)

babamdan estetik operasyon parası isteyeceğim, bunu ona en uygun şekilde nasıl açarım?
(derslerim iyi, aramız da fena değil, ama zengin değiliz orta halliyiz. seneye işe başlayacağım acaba çalıştıktan sonra geri ödemeyi mi teklif etsem fikir verirseniz sevinirim)

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim kızım (mecbur olmadığı takdirde)
böyle bişey için izin isteseydi kesinlikle vermezdim..ne gerek varki doğal güzelliği bozmaya
:34:

Eğer çok gerekli değilse sadece bir yerin daha güzel görünsün diye yaptırıyorsan hiç gereği yok. Hem de orta halliymişsiniz bu operasyonlar bir sağlık problemi olmadığı sürece çok pahalıya maloluyor. Hem babanız demeyecek mi ne işin var estetikle diye. Bence kabul edeceğini sanmam ki bende olsam izin vermezdim. Daha şimdiden estetik felan yaptırmayın yazık..

Kesin kafanıza koydunuz heralde yaptırcaksınız. Bence paparazi izlerken estetikli birine ne kadar da güzel olmuş kadın önceden böyle değildi estetik insanı güzelleştiriyor. Ben de mi yaptırsam acaba diye ağzını arayın önce, sonra duruma göre devam edersiniz

Keyfi olarak estetik yaptırmaya karşıyım ben.Elbette herkesin görüşü farklıdır ama keyfi bir sebeple babanızın da çok kabul edeceğini sanmıyorum.Yok sağlıkla ilgili bir durum varsa zaten geri ödemesi olmadan babanız yaptırmak isteyecektir.İlla yaptırıcam diyorsanız da madem işe başlayınca parasını geri ödeyeceksiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuzda yaptırırsınız.​

Çok takıntılı olduğun bir şey mi? ve dışarıdan gözükünce gerçekten estetik yapılması gerekiyor mu???Yoksa güzellik için mi??Yani ihtiyaç mı zevk mi?

.çok soru sordum:)

Son düzenleme:
Burun mu?İste ne olacak ,baban sonuçta.Estetiğe sıcak bakıyor mu peki?Hiç konuştunuz mu?

Burun mu?İste ne olacak ,baban sonuçta.Estetiğe sıcak bakıyor mu peki?Hiç konuştunuz mu?

hiçbir baba sıcak bakmaz ki estetiğe :))

sık sık eğer ben istersem beni yurtdışına dil eğitimi için 10.000 verip göndermekten bahsediyor.
ama ben yurtdışı değil estetik istiyorum

aslında kendi kazandığım parayla yaptırsam hiç karışmaz. ama hem istemediği bişey hem de para ondan çıkıcak o yüzden zor.

Benim kaç tane arkadaşım estetik yaptırdı,babaları onlardan hevesliydi :) Siikon taktıranlarınki bile. :)) O zaman,bekle kendi paranla yaptır.

Çok takıntılı olduğun bir şey mi? ve dışarıdan gözükünce gerçekten estetik yapılması gerekiyor mu???Yoksa güzellik için mi??Yani ihtiyaç mı zevk mi?

.çok soru sordum:)

çöp şişe geçirilmiş et sendromu
ne kadar zayıflarsam zayıflayayım incelmeyen bel ve erimeyen göbek yüzünden pantolon giyememe
belden yağ alınıp basenlere konulucak

ne kadar zayıflarsam zayıflayayım incelmeyen bel ve erimeyen göbek yüzünden pantolon giyememe

kızma ama çok küçüksün be canım..
22 yas nedirki..
daha senin vucudun tam şekillenmedi bile..
ayrıca bunun hamileliği var doğumu var..
du bakalım vucudun ne şekillere girecek daha
:9:

canım benim bölgesel zayıflamayı kavitasyonu falan denesen.çünkü nasıl acı verici bir operasyon olduğunu tahmin etmiyorsundur belki.ben sadece burun estetiği oldum buna rağmen o kadar çok acı verdi.hem bel hem basen bölgesine katlanabilirmiydim bilmiyorum.

canım benim bölgesel zayıflamayı kavitasyonu falan denesen.çünkü nasıl acı verici bir operasyon olduğunu tahmin etmiyorsundur belki.ben sadece burun estetiği oldum buna rağmen o kadar çok acı verdi.hem bel hem basen bölgesine katlanabilirmiydim bilmiyorum.

vücut şekillendirme işlemleri burun operasyonlarından daha basit ama.
ertesi gün işine gücüne bakabiliyorsun.
burunu da çok araştırdım ben,
sancılı bir iyileşme süreci var.
yaptırıcaktım
benim kemerimfalan yok değmez diye vazgeçtim

ne gerek var canım yaaa oynama bence vücudunun şekliyle bu sefer daha dönülmez şeyler yaptırabilirsin. Neden pantolon giyemeyesin zayıflayabiliyorsan ve sadece o bölgelerin kilolu kalıyorsa spora gitmeni öneririm bölgesel zayoflama için. Bu yaşta bunu yaptırırsan, ilerde şuram sarktı, buram şişti, şuramda kırışıklık var deyip sürekli estetik isteyeceksin ve farkında olmadan da baya bir oynamış olacaksın kendinle çünkü gerçekten bir kere yapıldığı zaman hep istenir. Seni beğenecek olan doğal halinle beğensin. Daha dur bunun hamileliği var, doğumu var her kötü olan tarafımızı estetik yaptırmaya kalksaytık para yetişmezdi bence sen kendinle barışık olmayı öğren ban baban dil eğitimi için o kadar para veriyormuş böyle şeylere para harcayacağına yaşında genç git eğitimini al sana ileride faydası olacak şeyleri yap kariyerini tamamla. Sana abla tavsiyesi ama tabii yine de sen bilirsin..

Bence böyle düşünüp ve söyleyememektense kendin çalışmaya başlayınca ne istiyorsan onu yaptır.

Bence her babanın "evet tamam" diyeceği bir şey değil bu.
Hijyenik ve steril ortamlarda yapılmazsa bu yağ aldırma işlermleri, maalesef ki kötü sonuçlar doğurabiliyor. :50:
Baban estetiğe sıcak bakmıyorsa izin vereceğini sanmam. Ama konuşmayı bi dene istersen.
Yok olmaz derse de kendin çalışıp kazanınca yaptır.
Aslında estetik yerine sporu deneyebilrsin.
Estetiğe vereceğin parayı bi spor salonuna ver. Hem Sağlığın için faydalı olur hem de bölgesel zayıflama tekniklerini uygulayarak gayet güzel zayıflarsın.
Şu gencecik yaşında estetik falan uğraşma bence.
Git sağlıklı sağlıklı bölgesel zayıfla. Hm bence baban spor salonu için parayı severek verir. :34:
Yok illa estetik diyosan, konuşmayı bir dene. Bir şey çıkmaz. :31:

reddedildim :(

mezun olunca mezuniyet hediyesi olabilirmiş ancak.

mezuniyetime de 2 sene var :( :( :(

buraya gelip çok çaresizim vesaire şeklinde başlık açanları şimdi anladım

gerçektende bazen insanlar çıkmaza girebiliyorlarmış.

Back
X