Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babamdan estetik operasyon parası isteyeceğim, bunu ona en uygun şekilde nasıl açarım?
(derslerim iyi, aramız da fena değil, ama zengin değiliz orta halliyiz. seneye işe başlayacağım acaba çalıştıktan sonra geri ödemeyi mi teklif etsem fikir verirseniz sevinirim)
Burun mu?İste ne olacak ,baban sonuçta.Estetiğe sıcak bakıyor mu peki?Hiç konuştunuz mu?
Çok takıntılı olduğun bir şey mi? ve dışarıdan gözükünce gerçekten estetik yapılması gerekiyor mu???Yoksa güzellik için mi??Yani ihtiyaç mı zevk mi?
.çok soru sordum:)
çöp şişe geçirilmiş et sendromu
ne kadar zayıflarsam zayıflayayım incelmeyen bel ve erimeyen göbek yüzünden pantolon giyememe
belden yağ alınıp basenlere konulucak
ne kadar zayıflarsam zayıflayayım incelmeyen bel ve erimeyen göbek yüzünden pantolon giyememe
canım benim bölgesel zayıflamayı kavitasyonu falan denesen.çünkü nasıl acı verici bir operasyon olduğunu tahmin etmiyorsundur belki.ben sadece burun estetiği oldum buna rağmen o kadar çok acı verdi.hem bel hem basen bölgesine katlanabilirmiydim bilmiyorum.